Skip to content

Kuinka katsella urheilua Amazon Prime -palvelussa

20 de maaliskuu de 2021

Amazon Prime tarjoaa pääsyn useisiin elokuviin ja televisio-ohjelmiin, joita voit suoratoistaa pyynnöstä, mutta voit myös katsella sekä suoraa että ennalta tallennettua urheilua Amazon Prime Video -sivustolta. Prime-tilauksesi sisältää pääsyn urheiludokumentteihin, vanhojen NBA- ja MLB-pelien uusintapeleihin ja jopa torstai-iltapäivän NFL-live-peleihin. Jos se ei riitä, voit myös rekisteröityä tilauspohjaisiin kanaviin, jotka lisäävät vielä enemmän suoraa urheilusisältöä Prime Video -palveluun.

Mitä urheilulajeja voit katsella Amazon Prime -sivustolla?

Prime-tilauksesi sisältää paljon urheilupohjaista sisältöä, kuten dokumenttisarja Kaikki tai ei mitään joka tarkastelee kulissien takana erilaisia ​​urheilutiimejä. Se sisältää myös ilmaisia ​​live-urheilulajeja, kuten useita torstai-illan jalkapallopelejä joka vuosi katsojille ympäri Yhdysvaltoja, ja rajoitetun määrän Yankees-pelejä New Yorkin ja useiden naapurivaltioiden katsojille.

Amazon Prime -jäsenyydelläsi saamiesi ilmaisten live-urheilulajien lisäksi voit laajentaa pääsyäsi muihin peleihin ja erilaisiin urheilulajeihin Amazon Channel -kanavien kautta. Nämä kanavat voidaan lisätä Amazon Prime -tilaukseesi kuukausimaksua vastaan, ja jotkut niistä tarjoavat pääsyn live- ja ennalta tallennettuihin urheilulajeihin.

Joitakin Amazon-lisäkanavia, joilla on urheilua, ovat:

 • Paramount +: Paramount + (aiemmin CBS All Access) tarjoaa lukuisia CBS-urheilulajeja, kuten koripalloa, baseballia, jalkapalloa ja paljon muuta. Tarvitset Paramount + -tilauksen päästäksesi kanavalle Prime Video -palvelun kautta.
 • NBA League Pass: Tämä kanava sisältää kaikki yksittäiset NBA-pelit. Jos olet koripallofani, tämä on loistava vaihtoehto.
 • PGA Tour Live: Tämä kanava lähettää useimpia PGA Tour -tapahtumia läpi vuoden muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta.
 • MLB.TV: Tämä kanava tarjoaa suoran pääsyn markkinoiden ulkopuolisiin peleihin, joten se on loistava tapa katsella erilaisia ​​joukkueita. Kansallisesti televisioidut pelit ja alueellasi lähetetyt pelit eivät sisälly hintaan.

Osa sisällöstä, kuten vanhat pelit NBA League Passista ja MLB.TV: stä, ovat ilmaisia ​​Amazon Prime -tilauksellasi. Jos pelissä on Katso nyt -painiketta tilauspainikkeen sijaan, voit suoratoistaa sen ilmaiseksi.

Kuinka katsot suoraa urheilua Amazon Prime Video -videossa?

Jotkut live-urheilulajit ovat saatavilla ilmaiseksi Prime-tilauksellasi, eikä sinun tarvitse tehdä mitään erityistä katsellaksesi niitä. Suoratoista esimerkiksi torstai-illan jalkapalloa siirtymällä Amazonin torstai-illan jalkapalloon, kun peli on livenä.

Jos haluat katsella muita urheilulajeja Amazonissa, kuten MLB.TV, sinun on lisättävä asiaankuuluva Amazon Prime -videokanava ja avattava kanava sitten selaimessasi, puhelimesi Prime Video -sovelluksessa tai Prime Video -sovelluksessa. älytelevisio tai suoratoistolaite.

Näin voit lisätä urheilukanavan, kuten MLB.TV, Amazon Prime -tilaukseesi:

 1. Siirry osoitteeseen amazon.com/primevideo ja napsauta Kanavat.

 2. Selaa kanavatarjontaa, kunnes näet Sinun urheilusi. Klikkaus Katso lisää.

 3. Valitse MLB.TV (tai muu urheilukanava).

 4. Klikkaa MLB.TV-banneri.

 5. Kanavasta riippuen näet vaihtoehtoja, kuten Aloita ilmainen kokeiluversio tai Tilaa. MLB.TV: lle näet Kaikki joukkueen passit ja Yhden joukkueen passi. Napsauta haluamaasi vaihtoehtoa.

 6. Tarkista laskutustietosi ja napsauta Aloita ilmainen kokeilujakso.

Kuinka katsella urheilua Amazon Prime -videossa Prime-kanavilla

Kun olet lisännyt yhden tai useamman urheilukanavan Amazon Prime -tilaukseesi, sinun tarvitsee vain seurata suoraa urheilua palataksesi kanavalle, kun peli tai ottelu on livenä. Voit tehdä sen selaimessasi siirtymällä takaisin Amazon Prime Channels -sivulle ja etsimällä tilaamasi kanavan. Jos tarjolla on live-peli, näet sen kanavasivulla.

Voit tehdä saman myös puhelimesi tai suoratoistolaitteen Prime Video -sovelluksen kautta.

Täältä saat sopivan Prime Video -sovelluksen:

 • Android: Prime Video Google Play -kaupassa
 • iOS: Prime Video App Storessa
 • Roku: Prime Video Roku -kanava
 • Xbox One: Prime Video Microsoft Storessa.
 • PlayStation 4: Prime Video PlayStation Storessa.
 • Amazon Fire: Prime Video sisältyy oletusarvoisesti Kindle Fire and Fire TV -laitteisiin.

Kun olet asentanut ja kirjautunut Prime Video -sovellukseen, sinun tarvitsee vain siirtyä pelipäivänä Prime-kanavallesi ja valita sopiva.