Skip to content

Kuinka katsella Wimbledonin suoratoistoa

20 de maaliskuu de 2021

ESPN: llä on Wimbledonin mestaruuskilpailujen lähetysoikeudet, joten kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat katsella Wimbledonin suoraa lähetystä virallisen WatchESPN-sivuston kautta.

Kaikki muut voivat katsella Wimbledonin suoratoistoa suoratoistopalveluiden, kuten Sling TV, kautta. Tämän suoratoiston katseluun tarvitaan vain nopea internetyhteys, laite, kuten älypuhelin tai kannettava tietokone, ja oikea television suoratoistosovellus.

Aikataulun yleiskatsaus

Ensimmäinen kierros: 28. kesäkuuta 2021

Sijainti: Keskikenttä Mestaruuskilpailuissa, Wimbledon, Lontoo

Suoratoisto: ESPN

Mikä on WatchESPN?

Kaapeli- ja satelliittitelevisiotilaajat voivat katsella Wimbledonia ESPN: llä ja ESPN2: lla, mutta entä jos et halua istua television edessä kahden viikon ajan heinäkuussa?

WatchESPN on suoratoistopalvelu, joka on kaapelien tilaajien käytettävissä, ja voit käyttää sitä Wimbledonin suoratoiston katseluun tietokoneellasi, puhelimellasi, tabletillasi tai jopa pelikonsolilla. Ainoat vaatimukset ovat nopea internetyhteys, ja kaapelisi tulee liittää ESPN ja ESPN2.

Kuinka katsella Wimbledonia WatchESPN: n kautta

ANäin voit katsella Wimbledonin suoratoistoa WatchESPN: n kautta:

 1. Siirry WatchESPN.com -sivustolle, kun Wimbledonin mestaruuskilpailut ovat ilmassa. Etsi soitin, jolla on merkintä Wimbledonja napsauta toistopainike.

  Jos näet kaapeli- tai satelliittioperaattorin logon sivun oikeassa yläkulmassa, sinun ei tarvitse kirjautua sisään. Napsauta Wimbledon ja live-video alkaa toistaa heti, jos olet kirjautunut sisään automaattisesti.

 2. Valitse kaapeli- tai satelliittitoimittajasi.

 3. Kirjaudu kaapeli- tai satelliittitilillesi ja napsauta Kirjaudu sisään, Kirjaudu sisääntai Jatkaa.

  Näkemäsi kirjautumissivu vaihtelee palveluntarjoajasi mukaan, mutta sinun on aina syötettävä kaapeli- tai satelliittitilisi sähköpostiosoite ja salasana sisäänkirjautumiseen.

 4. Jos Wimbledonin suoratoistovideo ei avaudu automaattisesti, palaa WatchESPN.com-sivustoon ja napsauta toistopainike uudelleen.

  WatchESPN-verkkosivusto toimii Windows-, macOS- ja Linux-tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa, kunhan käytät verkkoselainta, kuten Chrome tai Firefox, joka tukee suoratoistoa. Sinun ei tarvitse ladata sovellusta, koska voit katsella suoratoistoa suoraan verkkosivustolta.

Suoratoistopalveluvaihtoehto

Johtoleikkurit eivät voi käyttää WatchESPN: ää, mutta se ei tarkoita, että olet erotettu Wimbledonin suoratoistosta, jos et maksa kaapelista. Johtoleikkurit voivat kaapeliliittymän käyttämisen sijaan katsella samaa toimintoa minkä tahansa television suoratoistopalvelun kautta, joka sisältää ESPN: n ja ESPN2: n.

Suoratoistopalvelut tarjoavat pääsyn samoille suorille televisiokanaville, joita normaalisti katsot kaapeli- tai satelliittitilauksen kautta. Kaapeliyhteyden tai satelliittiantennin käyttämisen sijaan suoratoistat suoraa videota nopealla Internet-yhteydellä. Nämä palvelut tarjoavat tyypillisesti enemmän vaihtoehtoja ja maksavat vähemmän kuin perinteinen kaapelitelevisio.

Koska koko Wimbledonin turnaus lähetetään ESPN: llä ja ESPN2: lla, on tärkeää valita palvelu, joka sisältää pääsyn molemmille ESPN-kanaville. Suurin osa suoratoistopalveluista sisältää ESPN: n, mutta muutama suosittu palvelu ei kanna sitä.

Suoratoistopalvelut Wimbledonin suoratoiston katseluun

Nämä ovat suosituimmat suoratoistopalvelut, jotka antavat sinulle pääsyn Wimbledonin livestriimiin:

 • Sling TV: ESPN ja ESPN2 sisältyvät molemmat kohtuuhintaiseen Sling Orange -suunnitelmaan. Muut palvelut veloittavat enemmän ja tarjoavat enemmän kanavia, mutta tämä on loistava valinta, jos välität vain Wimbledonista.
 • YouTube TV: Tämä palvelu sisältää sekä ESPN: n että ESPN2: n perussuunnitelmassa.
 • Hulu Live TV: n kanssa: Tämä palvelu antaa pääsyn ESPN: ään ja ESPN2: een, eikä käsiteltävissä ole sekavia suunnitelmia tai lisäosia.
 • DirecTV Now: ESPN ja ESPN2 sisältyvät molempiin suunnitelmiin.

Kaikki nämä palvelut tarjoavat jonkinlaisen ilmaisen kokeiluversion, joten valitse suosikkisi ja voit alkaa katsella Wimbledonin live-suoratoistoa ilmaiseksi.

Wimbledon mobiililaitteilla, suoratoistolaitteilla ja konsoleilla

WatchESPN-verkkosivusto on suunniteltu toimimaan kannettavien ja pöytätietokoneiden kanssa, joten se ei välttämättä toimi mobiililaitteellasi. Jos haluat katsella Wimbledonin suoratoistoa puhelimellasi, tabletillasi tai suoratoistolaitteella, kuten Roku tai Apple TV, sinun on ladattava ESPN-sovellus laitteellesi.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus. ESPN-sovelluksen avulla voit suoratoistaa live-tapahtumia, kuten Wimbledon Championships, vain jos olet tilannut kaapeli- tai satelliittitelevisiota. Jos et, niin edellisen osan suoratoistopalveluilla on myös sovelluksia.

Tässä ovat sovellukset, joita tarvitset katsellaksesi Wimbledonin suoratoistoa WatchESPN: n kautta:

 • Android: ESPN
 • iOS: ESPN
 • Amazon-laitteet: ESPN
 • Roku: ESPN
 • PS4: ESPN
 • Xbox One: ESPN