Skip to content

Kuinka katsella Yhdysvaltain avointa golf-suoratoistoa

20 de maaliskuu de 2021

FOX omistaa US Openin lähetysoikeudet. Kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat katsella ilmaista lähetystä virallisella FOX Sports -sivustolla. Kaikki muut voivat suoratoistaa suoratoistona suoratoistopalveluiden, kuten YouTubeTV ja Hulu, kanssa Live TV: llä.

Vaatimukset

Jos haluat katsella Yhdysvaltain avointa suoratoistoa FOX Sportsin tai suoratoistopalvelun kautta, tarvitset vain nopean internetyhteyden, laitteen, kuten älypuhelimen tai kannettavan tietokoneen, ja oikean television suoratoistosovelluksen.

Yhdysvaltain 120. avoin mestaruuskilpailu

Ensimmäinen kierros: 17. kesäkuuta 2021

Viimeinen kierros: 20. kesäkuuta 2021

Sijainti: Torrey Pinesin golfkenttä (etelärata), San Diego, Kalifornia

Stream: FOX Sports GO

Katso suoratoistoa Fox Sports GO: lta

Kaapeli- ja satelliittitelevisio-tilaajilla on mahdollisuus katsella FOX: n ja FS1: n jokaisen toiminnan hetkeä, ja voit saada kaksi viimeistä kierrosta paikallisella FOX-asemallasi antennilla. Mutta entä jos et halua viettää 45 tuntia neljän päivän ajalle jumissa television edessä?

On tilattava FOX ja FS1

FOX Sports GO on suoratoistopalvelu, joka on kaapelien tilaajien käytettävissä, ja voit käyttää sitä katsellaksesi US Open -golf-suoratoistoa tietokoneellasi, puhelimellasi, tablet-laitteellasi tai jopa pelikonsolilla. Ainoat vaatimukset ovat, että tarvitset nopean internetyhteyden, ja kaapeliliittymässäsi on oltava FOX ja FS1.

FOX Sports GO -sivusto toimii Windows-, MacOS- ja Linux-tietokoneissa ja kannettavissa tietokoneissa, kunhan käytät selainta, kuten Chrome tai Firefox, joka tukee suoratoistoa. Sinun ei tarvitse ladata sovellusta, koska voit katsella suoratoistoa suoraan verkkosivustolta.

Kuinka katsella Yhdysvaltain avointa golf-suoratoistoa FOX Sports GO -sivustolta

Näin voit katsella US Openin golf-suoratoistoa FOX Sports GO: n kautta:

 1. Siirry FOXSportsGO.com -sivustolle, kun Yhdysvaltain avoimet mestaruuskilpailut ovat esillä. Etsi kortti, johon on merkitty US Openja napsauta sitä.

 2. Klikkaus TV-TARJOAJAN KIRJAUTUMINEN.

  Sinun ei tarvitse kirjautua sisään FOX Sports GO -tilillä tai sosiaalisen median tilillä, sinun tarvitsee vain kirjautua sisään TV-palveluntarjoajallesi.

 3. Valitse kaapeli- tai satelliittitoimittajasi.

 4. Kirjaudu kaapeli- tai satelliittitilillesi ja napsauta Kirjaudu sisään, Kirjaudu sisääntai Jatkaa.

  Näkemäsi kirjautumissivu vaihtelee palveluntarjoajasi mukaan, mutta sinun on aina syötettävä kaapeli- tai satelliittitilisi sähköpostiosoite ja salasana sisäänkirjautumiseen.

 5. Jos US Openin golf-suoratoistovideo ei avaudu automaattisesti, palaa FOXSportsGO.com-sivustoon ja napsauta US Open kortti uudelleen.

Katso USA: n auki TV-suoratoistopalvelun kautta

Johtoleikkurit eivät voi käyttää FOX Sports GO -ohjelmaa, mutta se ei tarkoita, että ne olisi täysin erotettu katsomasta US Openin golf-suoratoistoa. Kaapeli- tai satelliittitilauksen sijasta johdinleikkurit voivat katsella samaa toimintoa minkä tahansa television suoratoistopalvelun kautta, joka sisältää sekä FOX: n että FS1: n.

Suoran television suoratoistopalvelujen avulla voit katsella samoja suoria televisiokanavia, jotka ovat yleensä saatavilla vain kaapeli- tai satelliittitilauksen kautta. Monissa tapauksissa nämä palvelut pystyvät myös tarjoamaan suoratoistoja lähiverkokanaville, kuten FOX.

Suoratoista nopean Internet-yhteyden kautta

Kaapeliyhteyden tai satelliittiantennin katselun sijaan näiden palvelujen avulla voit suoratoistaa suoraa videota nopealla Internet-yhteydellä. Nämä palvelut tarjoavat yleensä enemmän vaihtoehtoja ja maksavat vähemmän kuin perinteinen kaapelitelevisio. Heillä on myös muita etuja, kuten ilmaiset kokeiluversiot eikä pitkäaikaisia ​​sopimussitoumuksia.

Koska koko Yhdysvaltain avoimet mestaruuskilpailut lähetetään FOX: lla ja FS1: llä, on tärkeää löytää suoratoistopalvelu, joka kuljettaa molempia kanavia. Monet suoratoistopalvelut sisältävät sekä FOX: n että FS1: n, mutta FOX: n saatavuus riippuu maantieteellisestä alueestasi, ja jotkut palvelut tarjoavat laajemman kattavuuden kuin toiset.

Suositut suoratoistopalvelut

Nämä ovat suosituimmat suoratoistopalvelut, jotka antavat sinulle pääsyn US Openin golf-suoratoistoon:

 • YouTube TV: Tämä palvelu sisältää sekä FOX: n että FS1: n. FOX on saatavana useimmilla markkinoilla.
 • Hulu Live TV: llä: Tämä palvelu tarjoaa pääsyn FOX: iin ja FS1: een, ja ne tarjoavat FOX: n useimmilla markkinoilla.
 • Sling TV: FOX ja FS1 sisältyvät molemmat Sling Blue -suunnitelmaan. Tämä on kunnollinen vaihtoehto, mutta Sling TV tarjoaa FOXia vain muutamilla markkinoilla.
 • fuboTV: Tämä palvelu sisältää sekä FOX: n että FS1: n. Se on keskittynyt myös urheilukanaviin, joten se on hyvä vaihtoehto, jos haluat kunnollisen kattavuuden US Openin ulkopuolella ja sen ulkopuolella.
 • DirecTV Now: FOX ja FS1 sisältyvät molempiin suunnitelmiin ..

Kaikki nämä palvelut tarjoavat tietyntyyppisen ilmaisen kokeiluversion, joten valitse suosikkisi ja voit alkaa katsella US Openin golf-suoratoistoa ilmaiseksi.

Katso USA: n auki mobiililaitteilla, suoratoistolaitteilla ja konsoleilla

FOX Sports GO -sivusto on suunniteltu ensisijaisesti toimimaan kannettavissa ja pöytätietokoneissa. Voit käyttää sitä suoratoistamaan US Openia Windows-, macOS- tai Linux-tietokoneellasi, mutta se ei välttämättä toimi mobiililaitteellasi.

Jos haluat katsella US Open -golf-suoratoistoa puhelimellasi, tablet-laitteellasi tai suoratoistolaitteella, kuten Roku tai Apple TV, sinun on ladattava FOX Sports GO -sovellus laitteellesi.

Tämä vaihtoehto toimii vain kaapeli- ja satelliittitelevisiotilaajille. FOX Sports GO -sovelluksen avulla voit suoratoistaa suoria tapahtumia, kuten Yhdysvaltain avoimet mestaruuskilpailut, jos pystyt antamaan kelvolliset kirjautumistiedot kelvolliselle kaapeli- tai satelliittitelevisiotilaukselle. Joissakin tapauksissa voit käyttää myös suoratoistopalvelun kirjautumistietoja. Jos se ei toimi, jokaisella edellisessä osassa luetellulla suoratoistopalvelulla on oma mobiilisovelluksensa.

Tässä on sovelluksia, joita tarvitset katsellaksesi US Openin golf-suoratoistoa Foxin kautta:

 • Android: FOX Sports GO
 • iOS: FOX Sports GO
 • Amazon-laitteet: FOX Sports GO
 • Roku: FOX Sports GO
 • Xbox One: FOX Sports GO