Skip to content

Kuinka katsella Yhdysvaltain avointa tennistä

20 de maaliskuu de 2021

ESPN: llä on Yhdysvaltain avoimen tenniskilpailun lähetysoikeudet, joten kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat suoratoistaa virallisen WatchESPN-sivuston kautta. Kaikki muut voivat osallistua toimintaan suoratoistopalvelun, kuten Hulu With Live TV tai YouTube TV, kautta. Tarvitset vain laitteen, kuten kannettavan tietokoneen, tabletin tai puhelimen, nopean internetyhteyden ja oikean television suoratoistosovelluksen.

Aikataulun yleiskatsaus

 • Ensimmäinen kierros: 30. elokuuta 2021
 • Sijainti: USTA Billie Jean Kingin kansallinen tenniskeskus, Flushing Meadows, NY
 • Suoratoisto: WatchESPN
 • Katso koko US Open -aikataulu

Kuinka suoratoistaa US Open ESPN: stä

Jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus, mutta haluat mieluummin suoratoistaa US Openia tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella television katselun sijaan, voit käyttää WatchESPN-suoratoistosivustoa. Tämä sivusto tarjoaa ilmaisen pääsyn urheilutapahtumiin, joita lähetetään ESPN: llä ja ESPN2: lla.

Voit käyttää WatchESPN: ää Windows-, macOS- tai Linux-tietokoneellasi tai kannettavalla tietokoneellasi, kunhan sinulla on selain, kuten Chrome tai Firefox, joka tukee suoratoistoa ja nopeaa internetyhteyttä. Viimeinen tarvitsemasi asia on voimassa oleva kaapeli- tai satelliittitilaus, koska tämä sivusto on tarkoitettu vain maksaville tilaajille

Näin voit suoratoistaa US Openia WatchESPN: n kautta:

 1. Siirry WatchESPN.com -sivustolle, kun US Open on esillä. Etsi soitin, jonka nimi on US Open, ja napsauta toistopainike.

  Jos näet kaapeli- tai satelliittipalveluntarjoajan logon sivun oikeassa yläkulmassa, sinun ei tarvitse kirjautua sisään. Napsauta US Open -soitinta, ja live-video alkaa toistaa heti, jos olet kirjautunut sisään automaattisesti.

 2. Valitse kaapeli- tai satelliittitoimittajasi.

 3. Kirjaudu kaapeli- tai satelliittitilillesi ja napsauta Kirjaudu sisään, Kirjaudu sisääntai Jatkaa.

  Näkemäsi kirjautumissivu vaihtelee palveluntarjoajasi mukaan, mutta sinun on aina syötettävä kaapeli- tai satelliittitilisi sähköpostiosoite ja salasana sisäänkirjautumiseen.

 4. Jos US Open -video ei avaudu automaattisesti, palaa WatchESPN.com-sivustoon ja napsauta toistopainiketta uudelleen.

Mitä suoratoistopalvelut sisältävät US Openin?

Kaapeli- ja satelliittitilaajat voivat suoratoistaa US Openia WatchESPN: n kautta kelvollisella tilauksella, mutta se ei ole vaihtoehto johdinleikkureille. Paras tapa kaapelinleikkureille suoratoistaa US Openia on käyttää television suoratoistopalvelua. Halutessasi voit myös saada osan toiminnasta erillisellä ESPN + -tilauksella.

Syy siihen, että television suoratoistopalvelut ovat hyvä tapa langanleikkureille katsella US Openia, on se, että ne tarjoavat pääsyn samoille suorille televisiokanaville, joita normaalisti katsot kaapelilla tai satelliitilla. Erona on, että suoratoistat televisiota nopean internetyhteyden kautta sen sijaan, että katsot kaapelia tai satelliittia.

Kuinka suoratoistaa ESPN: ää

Koska US Open lähetetään ESPN: llä, on tärkeää valita palvelu, joka sisältää pääsyn ESPN: ään. Suurimmalla osalla heistä on se, mutta on joitain merkittäviä poikkeuksia.

Nämä ovat suosituimmat suoratoistopalvelut, jotka antavat sinulle pääsyn US Openiin:

 • Sling TV: ESPN, ESPN2 ja ESPN3 sisältyvät kaikki edulliseen Sling Orange -suunnitelmaan. Tämä on hyvä valinta, jos kaikki mitä välität, on US Open.
 • YouTube TV: Tämä palvelu sisältää sekä ESPN: n että ESPN2: n perussuunnitelmassa.
 • Hulu Live TV: n kanssa: Tämä palvelu antaa pääsyn ESPN: ään ja ESPN2: een, eikä käsiteltävissä ole sekavia suunnitelmia tai lisäosia.
 • AT&T TV Now: ESPN ja ESPN2 sisältyvät molempiin suunnitelmiin.

Kaikki nämä palvelut tarjoavat jonkinlaisen ilmaisen kokeiluversion, joten valitse suosikkisi ja voit alkaa katsella US Openia ilmaiseksi. Kokeile esimerkiksi yhden kuukauden ilmaista Hulun kokeiluversiota tai viikon ilmaista fuboTV: tä.

Suoratoista US Open mobiililaitteella, suoratoistolaitteella ja konsoleilla

WatchESPN on suunniteltu kannettaville ja pöytätietokoneille, mutta voit käyttää palvelua puhelimellasi, tablet-laitteellasi ja jopa suoratoistolaitteilla, kuten Roku tai Apple TV, sekä pelikonsoleilla. Tätä varten sinun on ladattava ESPN-sovellus laitteellesi.

Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos sinulla on kaapeli- tai satelliittitilaus. ESPN-sovelluksen avulla voit suoratoistaa suoria tapahtumia, kuten US Open, jos tilaat kaapeli- tai satelliittitelevisiota. Jos et, niin edellisen osan suoratoistopalveluilla on myös sovelluksia.

Tässä ovat sovellukset, joita tarvitset suoratoistamaan US Openia WatchESPN: n kautta:

 • Android: ESPN
 • iOS: ESPN
 • Amazon-laitteet: ESPN
 • Roku: ESPN
 • PS4: ESPN
 • Xbox One: ESPN