Skip to content

Kuinka käyttää * 67 puhelinnumerosi piilottamiseen

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Tulla sisään * 67 ennen numeron valitsemista piilottamaan numerosi puhelun vastaanottajalta.
 • Vaihtoehtoinen menetelmä Android: Napauta Puhelin > kolmen pisteen valikko > asetukset > Puhelut > Lisäasetukset > Soittajan tunnus > Piilota numero.
 • Vaihtoehtoinen menetelmä iPhonelle: Napauta asetukset > Puhelin > Näytä soittajan tunnus. Sammuta Näytä soittajan tunnus vaihtokytkin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit piilottaa numerosi * 67: llä, kun soitat älypuhelimella, ja sisältää tietoja numerosi piilottamisesta Android-puhelimen tai iPhonen asetusten avulla.

Kuinka käyttää * 67 Android-puhelimessa

Voit estää numerosi näkymisen vastaanottajan puhelimessa tai soittajan tunnistuslaitteessa, kun soitat puhelun. Valitse joko perinteisellä lankapuhelimella tai matkapuhelimella * 67 ja sitten numero, johon haluat soittaa. Henkilö, jolle soitat, näkee vain viestin, kuten ”estetty” tai ”yksityinen numero”, kun hänen puhelimensa soi.

* 67 ei toimi, kun soitat maksuttomiin numeroihin tai hätänumeroihin.

Kun * 67 toimii älypuhelimissa, se on annettava aina, kun valitset numeron. Useimmat matkapuhelinoperaattorit tarjoavat tavan estää puhelimesi kaikissa lähtevissä puheluissa Android- tai iOS-laitteen asetusten avulla.

Kuinka piilottaa numerosi Android-puhelimessa

Piilota numerosi asetusten avulla Android-puhelinta käyttäessäsi:

 1. Napauta Puhelin -kuvake, joka löytyy yleensä näytön alareunasta.

 2. Etsi Hae baarissa Puhelin käyttöliittymässä ja napauttamalla siinä olevia kolmea pystysuunnassa tasoitettua pistettä näyttääksesi pudotusvalikon.

 3. Valitse asetukset avattavasta valikosta.

 4. Napauta Puhelut -osiossa.

 5. Napauta Lisäasetukset.

 6. Napauta Soittajan tunnus.

 7. Napauta Piilota numero kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin.

Kuinka piilottaa numerosi iPhonessa

Numeron piilottaminen iPhonea käytettäessä:

 1. Napauta asetukset -kuvaketta laitteen aloitusnäytössä.

 2. Vieritä alas Asetukset-käyttöliittymässä ja valitse Puhelin.

 3. Napauta Näytä soittajan tunnus että Puhelut -osiossa.

 4. Jos painike Näytä soittajan tunnus näyttö on vihreässä päällä, napauta sitä kerran, jotta se muuttuu valkoiseksi, mikä on pois päältä. Lähtevissä puheluissasi näkyy nyt viesti ”Ei soittajan tunnusta” puhelinnumerosi sijaan.

Miksi käyttää * 67?

Nyt yleisin ominaisuus useimmissa kotipuhelimissa ja käytännössä kaikissa mobiililaitteissa, soittajan tunnus antaa meille mahdollisuuden seuloa puheluja ja välttää ärsyttäviä ystäviä tai ärsyttäviä puhelinmyyjiä. Tämän toiminnon ilmeinen haittapuoli on, että nimettömyys puhelun soittamisen yhteydessä on nyt menneisyyttä. Onneksi pystysuuntaiset palvelukoodit, kuten * 67, voivat olla hyödyllisiä, jos sinun on soitettava ihmisille, joille et välttämättä halua soittaa sinulle takaisin. Esimerkiksi, jos sinun on soitettava yritysasiakkaalle työajan jälkeen henkilökohtaisella puhelimellasi, et ehkä halua, että heillä olisi kyseinen numero. Muista vain, että jotkut ihmiset haluavat estää piilotettuja tai yksityisiä numeroita soittamasta niihin automaattisesti, jolloin puhelu ei tule läpi, jos käytät * 67.

Kuinka käyttää muita suosittuja vertikaalisia palvelukoodeja

Seuraavat vertikaaliset palvelukoodit toimivat suosituimpien palveluntarjoajien kanssa. Tarkista puhelinyhtiöltäsi, jos tietty koodi ei toimi odotetulla tavalla.

 • * 60: Tarjoaa mahdollisuuden estää tietty numero.
 • * 66: Soita jatkuvasti varattua numeroa, kunnes linja vapautuu.
 • * 69: Hyödyllinen lankaverkosta, jolla ei ole soittajan tunnusta, tämä koodi soittaa viimeisimmän numeron, jolle soitit.
 • * 70: Deaktivoi koputusominaisuuden väliaikaisesti.
 • * 72: Mahdollistaa soitonsiirron lankaverkossa.
 • * 77: Ottaa käyttöön nimettömän puhelun hylkäämisen, mikä sallii vain saapuvat puhelut ihmisiltä, ​​jotka paljastavat numeronsa.