Skip to content

Kuinka käyttää Emoji-hashtageja Instagramissa

30 de huhtikuu de 2021

Mitä tietää

 • Avaa Instagram-sovellus ja kirjoita viesti. Lisää kuva, suodatin, kuvateksti ja hashtagit tavalliseen tapaan.
 • Kirjoita # ja vaihda sitten emoji-näppäimistöön. Napauta emojia valitaksesi sen. Napauta vaihtoehtoisesti useita emojeja ja jaa sitten viestisi.
 • Haku emoji-hashtagin mukaan: Napauta suurennuslasia, napauta Tunnisteet -välilehti ja kirjoita sitten emoji (ilman #) hakukenttään.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka emoji-hashtageja käytetään Instagramissa sitoutumisen lisäämiseksi, ilmaista itseäsi ja kokeilla uutta tapaa luetteloida viesti. Instagram antaa sinun myös lisätä hashtagoidut emojit kommentteihin, ja käyttäjät voivat etsiä viestejä emoji-hashtagin kautta.

Kuinka hymiöida emoji Instagramissa

Joskus emoji vangitsee tunteesi täydellisesti. Kun yhdistät sen hashtagiin, viestisi on löydettävissä emojia etsiville.

 1. Avaa Instagram ja napauta plus-merkki säveltää uusi viesti.

 2. Lisää kuva, suodatin ja kuvateksti tavalliseen tapaan, mukaan lukien tavalliset hashtagit.

 3. Lisää hashtagged emoji kirjoittamalla # ja napauta sitten emoji-näppäimistö -kuvaketta vaihtaaksesi emoji-näppäimistöön.

 4. Valitse emoji lisätäksesi sen hashtagiin.

  Lisää # ja emoji luodaksesi emoji-hashtagin Instagram-postitustekstiin

 5. Jos haluat, lisää useita hymiöitä. Älä aseta välilyöntejä hashtagin ja emojien väliin.

 6. Kun olet tyytyväinen emoji-hashtageihisi, jaa viesti. Emoji-hashtagisi muuttuu napsautettavaksi linkiksi, joka näyttää syötteen muista viesteistä, jotka sisältävät hashtagin.

  Lisää useita hashtag-emojeja ja jaa sitten viestisi

Emoji-hashtag on helppo jättää kommentoidessasi Instagram-viestiä. Kirjoita kommenttikenttään # ja vaihda sitten emoji-näppäimistöön. Valitse emoji tai emojisi ja lähetä tavalliseen tapaan.

Etsi Emoji Hashtag -viestejä Haku-välilehden avulla

Emoji-hashtagin etsiminen:

 1. Avaa Instagram ja napauta suurennuslasi.

 2. Napauta ylärivillä Tunnisteet.

 3. Kirjoita emoji hakukenttään (ilman hashtagia). Napauta hakutulosta nähdäksesi suosituimmat viestit, joissa on emoji-hashtag.

  Etsi postauksia hakemalla emoji-hashtageja

Miksi käyttää Hashtag Emojisia Instagramissa?

Hymiöt ovat ilmeikkäitä kuvakuvakkeita, joita ihmiset käyttävät täydentämään kirjoitettua tekstiään sosiaalisessa mediassa ja tekstiviesteissä. Useimmat ihmiset käyttävät hymiöitä mobiililaitteessa, koska emoji-näppäimistöt ovat jo asennettuina (tai voidaan ladata). Jos olet aktiivinen Instagramissa, Facebookissa, Twitterissä, Tumblrissa tai missä tahansa muussa suositussa sosiaalisessa verkostossa, tiedät, että hashtag-merkintöihin kuuluu punnan merkin (#) sijoittaminen sanan (tai ilmauksen ilman välilyöntejä) eteen. Kun lisäät sanan tai lauseen hashtagiin ja julkaiset sen tilassa, tweetissä, kuvatekstissä tai kommentissa, sana tai lause muuttuu napsautettavaksi linkiksi, joka vie sinut sivulle, jolla voit seurata muita saman hashtagin sisältäviä päivityksiä. Emoji-hashtagit yhdistävät sosiaalisen yhteyden ja mukavuuden. Hashtagit linkittävät, rakentavat yhteisöjä, aloittavat trendejä ja virtaviivaistavat sosiaalisen median sisältöä. Lyhyesti sanottuna he löytävät sinut. Hymiöt yksinkertaistavat kieltä, rikkovat esteitä ja antavat viestillesi hieman tunnepitoisen sydämen. Hashtagien ja hymiöiden yhdistäminen lisää uuden ulottuvuuden löytämisen ja yhteyksien luomiseen.