Skip to content

Kuinka käyttää Facebookia Apple Watchissa

30 de huhtikuu de 2021

Mitä tietää

 • Lähetä itsellesi sähköpostiosoite https://www.facebook.com kehossa.
 • Avaa Mail -sovellusta Apple Watchissa ja napauta sähköpostissa olevaa Facebook-linkkiä.
 • Kirjaudu sisään Facebook-tilillesi. Syötä kaksivaiheinen todennus, jos sinua kehotetaan tekemään niin.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Facebook voidaan avata Apple Watchissa käyttämällä watchOS 5: ää tai uudempaa. Se sisältää myös tietoja sähköpostin merkitsemisestä, jotta se on helppo löytää tulevaa käyttöä varten ja Messenger-sovelluksen käytöstä.

Kuinka avata Facebook Apple Watchissasi

Vaikka Apple Watchissasi ei ole Safari-selainta, watchOS 5: ssä esitelty WebKit-moottori sallii kokonaisen verkkosivun avaamisen napauttamalla linkkiä sähköpostissa tai tekstiviestissä. Vaikka näillä verkkosivuilla ei ole kaikkia iPhonen tai kannettavan tietokoneen toimintoja, mikä tarkoittaa, että et voi katsella YouTube-videoita, voit kuluttaa suurinta osaa muuta sisältöä Facebookista. Itse asiassa Facebook alustaa Apple Watchin näytön automaattisesti, joten hämmästyt siitä, kuinka helppoa päivitysten lukeminen on.

 1. Kirjoita sähköpostiviesti itsellesi. Kirjoita seuraava rivi itselleen riville: https://www.facebook.com

 2. Lähetä sähköpostiviesti tilille, jonka olet määrittänyt Mail-ohjelmaa varten iPhonessa. Tämän avulla voit lukea sähköpostiviestin Apple Watchilla.

 3. Käynnistä Apple Watchilla Mail sovellus. Kun avaat postilaatikon, pakota Mail-asiakas lataamaan uudet viestit pyyhkäisemällä alaspäin näytöllä.

 4. Kun sähköposti näkyy Apple Watchissa, napauta Facebook-linkkiä.

  Apple, Inc.
 5. Kun Facebook on latautunut, kirjaudu tilillesi. Apple Watch muistaa kirjautumistietosi, joten sinun on kirjauduttava sisään vain kerran.

Jos sinulla on kaksivaiheinen todennus käytössä Facebookissa, sinua saatetaan pyytää antamaan koodi, jonka Facebook lähettää toiselle laitteellesi.

Kuinka merkitä Facebook-sähköposti

Miksi sähköpostiviesti tekstiviestin sijaan? Myös itsellesi lähetetty tekstiviesti saa työn valmiiksi, mutta sähköpostiviestissä on hienoa merkitä se. Tämä helpottaa sähköpostin löytämistä tulevaisuudessa, kun haluat selata Facebookia Apple Watchilla. Merkityt viestit näkyvät lisäpostilaatikkona Gmail, Yahoo! ja muut postilaatikkosi. Voit merkitä sähköpostiviestin Facebook-linkillä pitämällä sormeasi Apple Watch -näytössä, kun viesti on näytössä (tai vierittämällä alas ja valitsemalla Lippu watchOS: n myöhemmissä versioissa). Napauta Lippu avautuvassa valikossa ja sähköpostiviesti ilmestyy merkittyihin postilaatikkoon myöhempää käyttöä varten. Tämä temppu toimii myös useimpien muiden verkkosivustojen kanssa, mutta lisäominaisuudet, kuten videoiden suoratoisto, eivät välttämättä toimi, mikä tarkoittaa, että suoratoistoa Netflixistä kelloosi ei vielä ole.

Kuinka käyttää Facebook Messengeria Apple Watchissa

Jos tärkein huolenaihe on keskustelu ystävien kanssa, et tarvitse kiertotapaa Facebook Messengerin käyttämiseen Apple Watchissasi. Lataa vain Messenger-sovellus. Jos sinulla on jo Messenger iPhonessa, sinulla pitäisi olla jo pääsy Facebook Messengeriin Apple Watchissasi. Se voidaan kuitenkin asettaa olemaan näyttämättä kellossa.

Apple Watchin lähettäjän asetukset

 1. Avaa Watch-sovellus iPhonessa. (Nopea tapa tehdä tämä on käynnistää valokeila haku ja kirjoittaa ”katsella”.)

 2. Jos haluat tarkistaa, onko Messenger jo asennettu, napauta Kelloni -painiketta ruudun alaosassa ja vieritä alaspäin, kunnes pääset ”Asennettu Apple Watchiin” -osioon. Jos Messenger on luettelossa, vahvista napauttamalla sitä Näytä sovellus Apple Watchissa on päällä.

 3. Jos Messenger-sovellus onNapauta käytettävissä olevia sovelluksia Asentaa vieressä asentaaksesi sen Apple Watchiin.

 4. Jos et näe sovellusta kummassakaan osassa, sinun on lisättävä sovellus Apple Watchiin. Napauta Hae -painiketta ruudun alaosassa ja kirjoita ”Messenger” hakukenttään. (Napauta watchOS: n myöhemmissä versioissa Löydä > Tutustu Watch-sovelluksiin ja etsi Messenger.) Napauta Saada -painike tai pilvipainike ladataksesi sovelluksen kelloosi.