Skip to content

Kuinka käyttää HBO Go Offline -ohjelmaa

30 de huhtikuu de 2021

HBO Go on ilmainen HBO-tilaajille, ja sen avulla voit suoratoistaa koko HBO: n sisältöä sovelluksen, verkkoselaimen tai suoratoistolaitteen kautta. Vaikka HBO Go ei virallisesti pakota tai tue offline-katselua, on joitain kiertotapoja, jotka käsittelemme alla.

Salliiko HBO offline-katselun?

HBO Go ei salli offline-katselua verkkosivuston tai minkään virallisen sovelluksen kautta. Tämä tarkoittaa, että sinun on lähetettävä sisältöä Wi-Fi- tai mobiilidatayhteyden kautta. On kuitenkin olemassa ainakin kaksi kolmannen osapuolen ratkaisua, joiden avulla voit tallentaa HBO-sisältöä laitteellesi, jolloin voit katsella videota myöhemmin, kun sinulla ei ole internetyhteyttä. Nämä kaksi ratkaisua ovat PlayOn ja PlayOn Cloud.

PlayOn antaa sinun katsella HBO: ta offline-tilassa

PlayOn on sovellus, joka toimii kuten digitaalinen videonauhuri (DVR). Se tallentaa esityksiä ja elokuvia offline-katselua varten. Voit katsella puhelimeesi tallennettua sisältöä PlayOn-mobiilisovelluksen tai muun videosoittimen kautta. Sovellus on ilmainen, mutta sinun on päivitettävä maksettuun versioon, jotta voit käyttää tallennusominaisuutta. Toisin kuin Netflixin kaltaisten kilpailijoiden viralliset offline-katseluratkaisut, ei ole mahdollista ladata vain haluamiasi ohjelmia. Toimiakseen PlayOnin on toistettava jokainen jakso reaaliajassa ja tallennettava sisältö sen toiston aikana. Vastaavasti sinun on suunniteltava etukäteen, jos haluat, että HBO Go -sisältöä voi katsella offline-tilassa. Yhteensopivuuteen liittyy myös joitain rajoituksia. Vaikka PlayOn toimii iOS- ja Android-laitteissa, työpöytäversio on käytettävissä vain Windows-tietokoneissa.

PlayOn Cloud antaa sinun katsella HBO: ta offline-tilassa mobiililaitteella

Toinen ratkaisu, joka toimii sekä iPhone- että Android-laitteissa, on PlayOn Cloud. Tämä sovellus toimii puhelimellasi ja tallentaa ohjelmat pilveen. Saalis on, että joudut maksamaan pienen maksun joka kerta, kun tallennat jotain.

Kuinka käyttää HBO Go offline-tilassa PlayOnin kautta

Näin voit tarkastella HBO GO -sisältöä offline-tilassa PlayOnin kautta: PlayOn on ilmainen sovellus, mutta sinun on päivitettävä maksettuun versioon, jotta pääset tallennus- ja suoratoisto-ominaisuuksiin. Ilman päivitystä sen avulla voit suoratoistaa muualta hankittua mediaa samalla tavalla kuin Plex. Näin voit käyttää HBO GO: ta offline-tilassa PlayOnin kautta Windows-tietokoneella:

 1. Siirry osoitteeseen PlayOn.com/download ja valitse Ilmainen versio. Valitse Tallentaaja asenna sovellus, kun sen lataaminen on valmis.

 2. Käynnistä PlayOn-sovellus. Valitse Seuraava kunnes olet lukenut koko pikaoppaan, tai yksinkertaisesti sulje pika-ikkuna ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

  Pelata.

 3. Kirjaudu sisään PlayOniin. Voit kirjautua sisään Facebook-kirjautumistiedoillasi tai luoda uuden PlayOn-tilin.

  Pelata.

 4. Valitse Kanavat.

  Pelata.

 5. Etsi ja valitse HBO Go.

  Pelata.

 6. Valitse Avaa asetukset.

  Pelata.

 7. Alkaen Kanavat välilehti, etsi ja valitse HBO Go. Valitse Kirjaudu sisään. Tämä avaa uuden ikkunan, jossa voit syöttää televisiopalveluntarjoajan tiedot. Valitse televisiopalveluntarjoajasi, kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse uudelleen Kirjaudu sisään. HBO Go avautuu PlayOn-selaimessa. Varmista, että voit katsoa videoita, ja valitse sitten OK.

  Pelata.

 8. Etsi ohjelma tai elokuva, jonka haluat katsoa offline-tilassa, ja valitse Ennätys.

  Pelata.

 9. Käytä Lähetä iTunesiin -painiketta kopioidaksesi tallennetut ohjelmat iPhoneen tai iPadiin tai Windows File Explorer kopioidaksesi tallennetut ohjelmat Android-laitteellesi.

Kuinka käyttää HBO Go Offline -ohjelmaa puhelimessa tai tabletissa PlayOnin avulla

PlayOn-sovellus on saatavana myös Android- ja iOS-laitteille, joten voit siirtää videota mobiililaitteeseesi offline-katselua varten. Tämän menetelmän käyttäminen edellyttää, että PlayOn on asennettu ja käynnissä Windows-tietokoneellesi. Näin voit käyttää HBO Go -palvelua offline-tilassa puhelimellasi tai tabletillasi PlayOnin kanssa:

 1. Lataa ja asenna PlayOn-sovellus pöytätietokoneellesi, jos et ole vielä tehnyt niin. PlayOn-sovelluksen on oltava käynnissä tietokoneellasi, jotta mobiilisovellus toimii. Voit aloittaa nauhoituksia puhelimellasi, mutta vain, jos sovellus on käynnissä tietokoneellasi. Jos olet siirtänyt tallenteita tietokoneeltasi puhelimeesi, voit katsella niitä PlayOn-puhelinsovelluksessa, vaikka sovellus ei olisi käynnissä tietokoneellasi.

 2. Lataa ja asenna PlayOn-sovellus mobiililaitteeseesi.

 3. Avaa PlayOn-sovellus ja odota, että se muodostaa yhteyden tietokoneesi sovellukseen.

  PlayOn-sovelluksella.

 4. Valitse Kaikki.

  PlayOn-sovelluksella.

 5. Valitse HBO Go.

  Pelata.

 6. Etsi sisältö, jota haluat katsella offline-tilassa, ja valitse Ennätys.

  Pelaa nyt

 7. Kun olet tallentanut videota, voit siirtää sisällön tietokoneeltasi puhelimeesi aina, kun sinulla on pääsy nopeaan Wi-Fi-verkkoon. Puhelimeesi tallennettua mediaa voidaan toistaa milloin tahansa valitsemalla Paikallinen media välilehti PlayOn-sovelluksessa.

Kuinka käyttää PlayOn Cloudia HBO: n offline-tilaan katsomiseen

PlayOn Cloud on sovellus, joka yhdistää Windows-sovelluksen ja mobiilisovelluksen toiminnot. Se käyttää PlayOnin pilvipalvelimia sisällön tallentamiseen. Kun ohjelmat on nauhoitettu ja olet yhteydessä nopeaan Wi-Fi-verkkoon, voit ladata ne offline-katselua varten. Toisin kuin työpöytäsovellus, PlayOn Cloud ei vaadi Windows-laitetta. Vaikka PlayOn Cloudin työpöytäversio on ilmainen, joudut maksamaan maksun joka kerta kun tallennat ohjelmaa tai elokuvaa. Näin voit käyttää PlayOn Cloudia HBO Go: n katseluun offline-tilassa.

 1. Lataa ja asenna PlayOn Cloud -sovellus.

 2. Käynnistä PlayOn Cloud -sovellus ja valitse Ohita.

  PlayOn Cloud.

 3. Valitse HBO Go.

  PlayOn Cloud.

 4. Valitse TV-palveluntarjoajasi, kirjoita käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään.

  PlayOn Cloud.

 5. Etsi ohjelmaa tai elokuvaa, jonka haluat tallentaa offline-katselua varten, tai käytä lajityypin navigointivaihtoehtoa nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot.

  HBO Mene PlayOn Cloudiin.

 6. Valitse Ennätys.

  Pelata

 7. Kirjaudu sisään PlayOn-tilillesi, kirjaudu sisään Facebook-kirjautumistiedoillasi tai luo uusi tili, jos sinulla ei vielä ole sitä.

  PlayOn Cloud.

 8. Valitse Sain sen. Ole kiltti ja tee se!

  PlayOn Cloud.

 9. Valitse tallennusluottopaketti, valitse sitten Jatka ja suorita ostos.

  PlayOn Cloud.

  PlayOn Cloud -sovellus voi tallentaa ohjelmiasi ja elokuviasi vain, jos maksat hyvitystilistä.

 10. Kun sinulla on pääsy Wi-Fi-verkkoon, voit ladata tallennetut ohjelmasi offline-tilassa katselua varten.