Skip to content

Kuinka käyttää Microsoft People -sovellusta

19 de heinäkuu de 2021

Windows 10 sisältää yhteyshenkilösovelluksen nimeltä People app, joka on edistyneempi versio heidän edellisestä yhteyssovelluksestaan, joka mahdollistaa yhteyksien helpon yhdistämisen eri Internet-tilien välillä. Käyttäjät, jotka käyttävät Microsoft Mail- ja Kalenteri-sovelluksia, voivat myös käyttää Ihmiset-sovellusta nähdäksesi viimeisimmän keskustelunsa tiettyjen henkilöiden kanssa ja kaikki tulevat aikataulutetut tapaamiset. Ihmiset-sovelluksesta voi olla hyötyä, kun haluat pitää digitaalisen Rolodexisi mukavana, siistinä ja kaikki yhdessä paikassa. Tässä artikkelissa käsitellään People 10 -sovellusta, joka sisältyy Windows 10: n uusimpaan versioon.

Missä voin käyttää People-sovellusta Windowsissa?

Ihmiset-sovellus on asennettu oletuksena Windowsiin, eikä sitä voida poistaa. Siten ohjelma sijaitsee aina Käynnistä-valikossa. Pääset Ihmiset-sovellukseen napsauttamalla alkaa valikossa sitten Hae sovellusta varten hakupalkki. Kun Ihmiset-sovellus tulee näkyviin, Klikkaa sitä avataksesi sovelluksen.

Mitä tilejä People-sovellus tukee?

Ihmiset-sovellus tuo olemassa olevat yhteystiedot, jotka olet tallentanut sähköpostitilillesi. People-sovelluksen tuetut palvelut ovat Outlook.com, Hotmail.com, Live.com, Exchange, Microsoft 365, Gmail, Yahoo Mail ja iCloud. Lisäpalvelut voidaan määrittää Lisäasetukset-vaihtoehdoilla, kuten Exchange ActiveSync.

Näyttökuva, joka näyttää tilivaihtoehdot

Tilin luominen People-sovelluksella

Jos haluat lisätä yhteystietosi Ihmiset-sovellukseen, sinun on liitettävä sovellus tiliin, kuten yllä mainitut. Noudata näitä vaiheita avataksesi Ihmiset-sovelluksen ensimmäistä kertaa ja päästäksesi alkuun.

 1. Avaa Ihmiset -sovelluksen Windows alkaa Valikko.

 2. Klikkaa Aloittaa -painiketta. Ihmiset-sovellus pyytää pääsyä sähköpostiisi ja kalenteriin, napsauta Joo kun molemmat valintaikkunat tulevat näkyviin.

 3. Klikkaa + Tuo yhteystiedot -painiketta.

 4. Valitse sähköpostitilisi kenen yhteystiedot haluat tuoda ja seuraa Kirjaudu sisään palveluntarjoajallesi.

 5. Klikkaus Tehty.

 6. Jos haluat lisätä lisää tilejä, valitse + Tuo yhteystiedot -painiketta uudelleen, muuten valitse Valmis menemään.

Uuden yhteystiedoston luominen

Onko joku uusi lisättävä yhteyshenkilösi? Fantastinen! Noudata näitä vaiheita lisätäksesi uuden yhteystiedoston Ihmiset-sovellukseen ja tallentaaksesi sen asianmukaiseen Internet-tiliin myöhempää käyttöä varten.

Näyttökuva, joka näyttää uuden kontaktin lisäämisen

 1. Klikkaa + -painiketta yläreunassa Ihmiset Sovellus alkaa.

 2. Valitse avautuvassa sivuikkunassa haluamasi sähköpostitili, johon haluat tallentaa uudet tiedot Tallentaa että otsikko.

 3. Kirjoita henkilön etu- ja sukunimi Nimi ala. Jos haluat tarkemman hallinnan, napsauta kynäkuvake lisätä lempinimiä, otsikoita, jälkiliitteitä ja muuta.

 4. Lisää kaikki jäljellä olevat tiedot, jotka haluat sisällyttää, kuten puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet ja fyysiset osoitteet. Napsauttamalla + Muut Vaihtoehto antaa sinulle pääsyn muihin yhteyshenkilökenttiin, kuten verkkosivusto, yritys, työnimike, muut merkittävät asiat, lapset, syntymäpäivä ja paljon muuta.

 5. Jos haluat lisätä valokuvan yhteystietoon, valitse kiertokirje Lisää valokuva -painiketta uuden tilin valintaikkunan yläosassa. Napsauta muuten Tallentaa -painiketta tallentaa yhteystiedon tilillesi.

Tapahtumien ja keskustelujen tarkasteleminen kontaktien avulla

Voit tarkastella tulevia tapahtumia ja viimeisimpiä keskusteluja henkilön kanssa napsauttamalla vain hänen nimeään Ihmiset-sovelluksen vasemmalla puolella. Sovelluksen oikealla puolella näkyy nyt yhteystiedon tiedot sekä kaikki tulevat tapahtumat ja viimeisimmät keskustelut.

Näyttökuva, joka näyttää tapahtumia ja keskusteluja kontaktien kanssa

Jotta tulevat tapahtumat näkyvät yhteyshenkilön nimellä, henkilön on oltava mukana kalenteritapahtumassa. Jotta viimeisimmät keskustelut näkyisivät, sähköpostiosoitteen on oltava luettelossa.

Kuinka näyttää vain tiettyjä yhteystietoja Ihmiset-sovelluksessa

Voit halutessasi näyttää vain tietyn tilin yhteystiedot tai, jos käytät Ihmiset-sovellusta puhelinluettelona, ​​voit halutessasi näyttää vain yhteystiedot, joissa on käytettävissä oleva puhelinnumero. Voit lajitella People-sovelluksen valitsemalla Suodattaa -painiketta (suppilokuvake) näytön yläosassa ja sitten Valitse tilit haluat tarkastella, sekä haluatko piilota yhteystiedot ilman puhelinnumeroita.

Kuinka yhdistää yhteystiedot

Jos sinulla on päällekkäisiä yhteystietoja useilla Internet-tileillä tai samassa osoitekirjassa, on helppo yhdistää ne. Voit puhdistaa Ihmiset-sovelluksen nopeasti noudattamalla näitä ohjeita.

 1. Napsauta yhtä yhdistettävistä yhteystiedoista.

 2. Selaa näytön oikeassa reunassa kohtaan Yhdistetyt kontaktit -osiossa. Jos yhdistettävä yhteystieto on jo näkyvissä, valitse se. Muussa tapauksessa jatka seuraavaan vaiheeseen.

  Näyttökuva, joka näyttää yhteystiedon yhdistämisen

 3. Jos yhdistettävää yhteystietoa ei vielä näy, valitse Etsi yhdistettävä yhteyshenkilö -painiketta. Valitse luettelosta yhteystiedosto, jonka haluat yhdistää nykyiseen. Voit poistaa kahden yhteystiedon erottamisen napsauttamalla Katso lisää> -vaihtoehto yhteystietojen alaosassa ja napsauta sitten Erillinen -painiketta.

 4. Siinä kaikki, yhteystietosi on nyt yhdistetty!

Common People -sovelluksen asetukset

Pääset Ihmiset-sovelluksen Asetukset-asetuksiin valitsemalla asetukset -painiketta (rataskuvake) näytön yläosassa. Sisältä asetukset valikossa, voit lisätä uusia tilejä, poistaa nykyisiä tilejä ja valita, miten haluat lajitella yhteystietoluettelosi.