Skip to content

Kuinka käyttää T-Mobilen TV-suoratoistopalvelua

19 de maaliskuu de 2021

TVision on T-Mobilen kaapelinvaihtopalvelu, mutta se eroaa merkittävästi sekä perinteisistä kaapeli- että kaapelikorvauksista, kuten Sling TV ja YouTube TV. Palvelu maksaa suunnilleen saman verran kuin tavallinen kaapeli, mutta se suoratoistetaan Internet-yhteyden kautta, joka sinun on hankittava erikseen. Se käyttää digibokseja, aivan kuten kaapeli, ja voit katsella mitä tahansa kotisi liitettyä televisiota Internet-yhteyden kautta.

Mikä on T-Mobilen TV-suoratoistopalvelu?

TVision perustuu Layer3: een, kaapeliyhtiöön, jonka T-Mobile osti vuonna 2017. Layer3 toimitti televisiopalvelun asiakkaiden koteihin yksityisen IP-verkon kautta sen sijaan, että käyisi Internet-palveluntarjoajan (Comcast tai Verizon) kautta. Yritys toimi hyvin erikoistuneena Internet-palveluntarjoajana, joka tarjosi vain suoratoistopalveluja.

T-Mobile käytti Layer3: n tekniikkaa TVisionin rakentamiseen, mutta tuloksena olevassa palvelussa on joitain ratkaisevia eroja Layer3: sta. Toisin kuin Layer3, TVision vaatii Internet-yhteyden. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää TVisionia, sinulla on oltava nopea internetyhteys paikalliselta kaapeli- tai puhelinyhtiöltä. TVision on suunniteltu toimimaan myös langattoman 5G-internetin kanssa.

Jos alueellasi ei ole 5G: tä tai et ole varma, mikä 5G on, tutustu oppaasemme 5G: n saatavuudesta Yhdysvalloissa.

Sen lisäksi, että TVision vaatii nopeaa internetyhteyttä, se on toiminnallisesti hyvin samanlainen kuin tavalliset kaapelitelevisiopalvelut. Se vaatii digiboksin jokaiselle televisioon, jota haluat käyttää palvelun kanssa, ja se on ensisijainen tapa, jota katsot.

Kuinka rekisteröityä T-Mobilen TVisioniin

Voit ilmoittautua TVisioniin T-Mobilen verkkosivuston kautta. Prosessi ei ole monimutkainen, mutta sinun on vahvistettava palveluosoitteesi. Jos palvelua ei ole vielä saatavana asuinpaikassa, et voi rekisteröityä.

TVision-kirjautumisprosessi näyttää tältä:

 1. Siirry osoitteeseen t-mobile.com/tv ja napsauta OSTA NYT.

 2. Kirjoita postinumero ja napsauta Mennään.

  TVision on saatavana vain muutamassa paikassa. Jos se ei ole käytettävissä postinumeroissasi, et voi edetä enää rekisteröintiprosessissa.

 3. Valitse TVision-paketti ja selaa alaspäin.

  Pakettien saatavuus riippuu fyysisestä sijainnistasi. Sinulla voi olla käytettävissä vain yksi paketti, jolloin voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.

 4. Tarkista pakettisi, jos valitsit sen, ja napsauta Seuraava.

 5. Valitse digiboksisi väri. Jos haluat katsoa useista televisioista, napsauta Liitä toinen televisio. Kun olet lisännyt kaikki digisovittimet, napsauta Seuraava.

 6. Valitse lisäosat ja napsauta Seuraava.

 7. Kirjoita palveluosoitteesi ja napsauta Jatkaa.

 8. Jos palveluosoitteesi on vahvistettu, viimeistele rekisteröityminen suorittamalla näytön ohjeet. T-Mobile lähettää digisovittimesi, ja olet valmis aloittamaan katselun, kun ne saapuvat.

Mikä tulee T-Mobilen TVisioniin?

TVision-peruspaketti sisältää yli 150 kanavaa. Kanavien saatavuus vaihtelee fyysisen sijainnin mukaan, joten sinulla voi olla mahdollisuus valita paketti, jossa on enemmän tai vähemmän kanavia asuinpaikkasi mukaan. Testin aikana havaitsimme, että peruspaketti sisältää 162 kanavaa.

TVision sisältää paikallisia lähetyskanavia, kuten FOX ja CBS, peruskaapelikanavia ja jopa premium-kanavia. Katso, mitä alueellasi on saatavilla, tutustumalla TVision-kanavan hakusivustoon.

Peruskanavajärjestelmän lisäksi TVision sisältää myös joitain ominaisuuksia, joita et löydä perinteisistä kaapelisuunnitelmista. Voit esimerkiksi ohjata Google Home- tai Amazon Echo -laitetta TVision-digiboksilla.

Voit määrittää erilaisia ​​profiileja useille käyttäjille, joten jokaisella kotitalouden henkilöllä voi olla henkilökohtainen aloitusnäyttö. Sosiaalisen median integrointi antaa myös yksittäisille käyttäjille mahdollisuuden tarkastella Facebookin ja Twitterin syötteitä suoraan televisiosta.

Tarjoaako TVision DVR: tä?

TVision sisältää 400 tuntia HD DVR -tallennustilaa perussuunnitelmassa. Tämän palvelun avulla voit tallentaa useita ohjelmia kerralla, joten sinun ei tarvitse rajoittaa vain yhden ohjelman katsomista samalla, kun tallennat toisen.

Kun olet tallentanut ohjelman TVision DVR -laitteellesi, voit katsella sitä miltä tahansa liitetyltä televisiosta.

Tarjoaako TVision lisäosia?

TVision sisältää kaiken tarvitsemasi peruspaketissa. Ainoat lisäosat ja lisämaksut syntyvät lisäämällä ylimääräisiä digisovittimia ja liittymällä premium-kanaviin.

Ensiluokkaiset kanavat voidaan lisätä tai poistaa nopeasti, ja TVision näyttää selvästi, kuinka paljon maksat. Voit lisätä palveluja, kuten HBO, Showtime ja Starz, urheilupaketteja, kuten Fox Soccer, ja paljon muuta.

Voitko katsella televisiota tietokoneista ja mobiililaitteista?

Yksi paikoista, joissa TVision eroaa kaapelin korvaavista suoratoistopalveluista, on se, että et voi käyttää sitä tien päällä. T-Mobilella on palvelua varten sovellus, mutta se on tarkoitettu käytettäväksi kotona. Tämä tarkoittaa, että voit suoratoistaa televisiota sovelluksen kautta vain, kun olet yhteydessä kotiverkkoon.

Jos haluat suoratoistaa televisiota tietokoneella tai mobiililaitteella, TVision-palveluntarjoajana, voit hyödyntää TV Everywhere -palvelua. Se on sama varmennusjärjestelmä, jota kaikki suuret kaapeli- ja satelliittitelevisiopalvelujen tarjoajat käyttävät.

TV Everywhere -järjestelmä toimii siten, että kirjaudut sisään katsomasi kanavan verkkosivustolle tai lataat sovelluksen. Useimmissa lähetysverkoissa ja kaapelikanavissa on sivustoja ja sovelluksia, joiden avulla voit suoratoistaa tällä tavalla.

Kun olet ladannut verkon verkkosivuston tai sovelluksen, voit käyttää TVision-kirjautumistietojasi varmistaaksesi, että sinulla on kelvollinen tilaus. Sen jälkeen voit suoratoistaa verkkosivuston tai sovelluksen kautta.

Kuinka käyttää T-Mobilen TVisionia

TVisionin käyttö on paljon kuin kaapeli- tai satelliittitelevision käyttöä. Ne tarjoavat asennuksen kotona, jos et ole tyytyväinen tämän tyyppiseen prosessiin, mutta se on melko helppoa. Kun olet rekisteröitynyt palveluun, he lähettävät sinulle kaiken tarvitsemasi, mukaan lukien digisovittimet ja kaukosäätimet. T-Mobile lataa tilisi valmiiksi laitteistoon, joten sinun ei tarvitse huolehtia kirjautumisesta.

Ensisijainen digisovitin tai yhdyskäytävälaite on liitettävä koti-internetiin ethernet-yhteyden kautta ja televisioon HDMI-liitännän kautta. Tämä laite sisältää sisäänrakennetun DVR: n, jossa on tarpeeksi tilaa 400 tunnin teräväpiirtosisällölle. Lisälaitteet ovat pienempiä ja muodostavat yhteyden yhdyskäytävälaatikkoon Wi-Fi-yhteyden kautta.

Kun digisovittimet on kytketty, TVisionin käyttökokemus on suunnilleen sama kuin minkä tahansa kaapeli- tai satelliittipalvelun käyttämisen. Tärkein ero on se, että jokaisella kotitalouden henkilöllä voi olla mukautettu aloitusnäyttö, suositukset ja DVR-luettelo.