Skip to content

Kuinka käyttää verkkoa minkä tahansa alueen tai postinumeron etsimiseen

19 de maaliskuu de 2021

Postinumerot ja postinumerot ovat numeerisia koodeja, joita käytetään postin toimittamisen helpottamiseen, ja suuntanumeroita käytetään määrittämään maantieteellinen alue puhelinnumeroon soitettaessa. Sen sijaan, että selaa suurta, hankalaa puhelinluetteloa, voit löytää ja tarkistaa postinumerot ja suuntanumerot verkosta melko helposti.

Postinumeron löytäminen verkossa

Voit etsiä postinumeron useilla verkkosivustoilla ja hakukoneilla.

Löydä postinumerot osoitteesta USPS.com

Jos sinulla on osoite tai osittainen osoite, löydät postinumeron USPS Zip Code Lookup -työkalun kautta, joka on työkalu Yhdysvaltain postipalvelun verkkosivustolta. Voit myös hakea kaupungin tai osavaltion mukaan tai löytää kaikki kaupungit, jotka ovat osa tiettyä postinumero.

Hae kansainvälisiltä postinumerosivustoilta

Columbian yliopiston ylläpitämillä kansainvälisillä postinumerosivustoilla on laaja hakemisto kotimaisista ja kansainvälisistä postinumeroista postituslyhenteiden, -käytäntöjen ja parhaiden käytäntöjen lisäksi.

Löydä Google-postinumerot

Voit myös etsiä postinumeroita useilla hakukoneilla. Esimerkiksi Google voi tehdä postinumerohakun osoitteen perusteella kirjoittamalla sen, mitä tiedät osoitteesta, jotta näet sijaintikartan ja postinumeron.

Voit jopa kirjoittaa jotain South Laurel MD postinumero nähdä kaikki ne tältä alueelta (ja löytää linkkejä, jotka näyttävät täydellisen luettelon kyseisen alueen postinumeroista). Voit myös antaa postinumeron nähdäksesi maantieteellisen sijainnin, johon se kuuluu, sekä kartan ja muut siihen liittyvät verkkotulokset, kuten kaupungit, jotka käyttävät kyseistä postinumero.

Jos et liitä postinumero haun loppuun mennessä Google saattaa näyttää etuyhteydettömiä tietoja. Esimerkiksi haku 90210 paljastaa tietoja tv-sarjoista, kun taas 90210 postinumero näyttää tiedot postinumeroissa.

Hae DuckDuckGo: lla

Löydät postinumeron myös DuckDuckGosta. Kirjoita postinumero ja DuckDuckGo palauttaa kartan, postinumero, sää, kiinteistöt ja muut asiaankuuluvat verkkotulokset.

Etsi postinumerot Bingillä

Bingin postinumerohaku tuo takaisin sen, mihin kaupunkiin / alueeseen se kuuluu, kartat ja paikalliset nähtävyydet, kuten ruokakaupat, hotellit ja elokuvateatterit. Jos kirjoitat osittaisen osoitteen, Bing täydentää sen puolestasi ja paljastaa postinumero.

Kuinka löytää suuntanumero

Aivan kuten postinumeron kanssa, voit etsiä suuntanumeron hakukoneella hakemalla kaupunkia. Jos haluat tehdä päinvastoin ja selvittää, mihin osaan maata suuntanumero liittyy, kirjoita vain suuntanumero hakukoneeseen.

Etsi suuntanumero Googlen avulla

Löydät suuntanumeron Googlen avulla kirjoittamalla etsimäsi kaupungin ja osavaltion nimen ja sanat aluekoodi. Löydät yleensä mitä tarvitset. Kansainvälisiä yritystietoja varten etsi lause, kuten Kenian puhelukoodi, ja saat informatiivisen vastauksen numeroilla, jotka sinun on soitettava kyseiselle kansakunnalle.

Etsi suuntanumero Bingillä

Syötä kaupunki ja osavaltio uuteen Bing-hakuun ja näet todennäköisesti Google-kaltaiset tulokset, jotka näyttävät suuntanumeron tulosten yläosassa. Sama pätee kansainvälisiin puhelukoodeihin.

Etsi suuntanumero Wolfram Alpha -palvelun avulla

Toinen tapa löytää suuntanumero verkossa on Wolfram Alpha, joka laskuttaa itsensä nimellä ”laskennallinen älykkyys”. Tämä tietopohjainen hakukone ei näytä tuloksia, kuten muut tällä sivulla mainitut, mutta hieman kaivamalla löydät ainutlaatuisia tietoja kaupungeista ja osavaltioista, joita et ehkä löydä toiselta hakukoneelta.

Etsi suuntanumero Yahoon avulla

Yahoon käyttäminen suuntanumeron löytämiseen muistuttaa Googlen käyttöä; kirjoita vain kaupungin ja osavaltion nimi ja sen jälkeen aluekoodi, ja saat välittömän tuloksen. Kansainvälisten koodien löytäminen ei ole yhtä helppoa Yahoon kanssa kuin Googlen kanssa, mutta voit tietysti silti käyttää Yahoota muiden verkkosivustojen löytämiseen, jotka antavat sinulle nämä tiedot.

Erikoissivustot postinumeroille

Monet sivustot ovat erikoistuneet etsimään suuntanumeroita, joita yksinkertainen hakukysely ei välttämättä paljasta. Voit käyttää näitä ilmaisia ​​resursseja melkein minkä tahansa suuntanumeron ja / tai maakoodin löytämiseen maailmassa:

  • Suuntanumerot: Sisältää suuntanumerot lähinnä Yhdysvalloista, vaikka muutkin maat ovat hajallaan täällä.
  • BT-puhelinluettelo: Käytä tätä sivustoa löytääksesi suuntanumerot Isosta-Britanniasta
  • Maakoodit: Tämä sivusto kysyy, mistä maasta soitat ja mihin soitat, jotta voit määrittää oikean maakoodin, suuntanumeron tai molemmat.
  • LincMad: Postinumero kartta, joka tarjoaa visuaalisen esityksen Yhdysvaltojen ja Kanadan suuntanumeroista.
  • AllAreaCodes.com: Samoin kuin LincMad, saat täydellisen suuntanumerokartan Yhdysvalloista ja Kanadasta, mutta myös linkit aluekohtaisiin suuntanumeroihin, yksityiskohtiin suuntanumeroista (esim. Langaton tai lankapuhelin, operaattori, kun se otettiin käyttöön) ), hakutyökalut ja tulostettavat suuntanumeroluettelot.