Skip to content

Kuinka käyttää WhatsApp-mykistystä ja pysäyttää jatkuva pingaus

19 de maaliskuu de 2021

Tunnustetaan tosiasia – WhatsApp-ilmoitusten jatkuva pingaus voi olla ärsyttävää, mutta estämällä jonkun, voit myös mykistää WhatsApp-ilmoituksesi. Näin voit käyttää WhatsApp Mute -ohjelmaa häiritsemisen lopettamiseksi niin kauan kuin haluat.

Miksi mykistää WhatsApp-ilmoituksesi?

Elämme maailmassa, jossa jatkuva pingaus ja häiriötekijä ovat normi. Onneksi voit mykistää ilmoitukset WhatsAppissa. Se estää puhelimesi melun tai värinän, kun joku lähettää sinulle sähköpostia. Tämä voi tarjota paremman vaihtoehdon estää joku tai poistua ryhmästä, koska häiriötekijöitä on liikaa. Näin voit mykistää / poistaa mykistyksen iPhonessa ja Androidissa.

Keskustelujen mykistäminen koskee vain ääntä. Kaikki mykistetyn kontaktin uudet ilmoitukset näkyvät edelleen chat-ikkunassa. Voit poistaa nämä keskustelut näkymästä joko poistamalla tai arkistoimalla ne.

WhatsApp-ilmoitusten mykistäminen / mykistyksen poistaminen iPhonessa

On yksinkertainen asia mykistää ja mykistää WhatsApp-ilmoitukset iPhonessa sekä yksittäisten että ryhmäilmoitusten osalta. Näin voit tehdä sen.

  1. Avaa WhatsApp iPhonessa ja napauta Chatit.

  2. Napauta keskustelua haluat mykistää, liu’uta sormeasi vasemmalle ja napauta sitten Lisää > Mykistää.

  3. Valitse, kuinka kauan haluat mykistää keskustelun. Kun ääni on mykistetty, puhujan viiva näkyy keskustelun oikealla puolella.

    Voit mykistää keskustelun mykistyksen liu’uttamalla sormeasi vasemmalle ja napauttamalla sitten Lisää > Poista mykistys.

WhatsApp-ilmoitusten mykistäminen / mykistyksen poistaminen Androidissa

Joko yksittäisten ja ryhmäkeskustelujen mykistäminen Androidilla on helppoa. Näin voit tehdä sen.

  1. Avaa WhatsApp ja napauta sitten Chatit.

  2. Napauta ja pidä keskustelua, jonka haluat mykistää, kunnes vihreä ympyrä tulee näkyviin, ja napauta sitten kaiutin -kuvake oikeassa yläkulmassa.

  3. Valitse, kuinka kauan haluat mykistää keskustelun, ja napauta sitten OK.

    Voit kumota keskustelun mykistyksen napauttamalla pikaviestiä haluat poistaa mykistyksen, kunnes vihreä ympyrä tulee näkyviin, ja napauta sitten kaiutin -kuvake ruudun oikeassa yläkulmassa poistaaksesi keskustelun mykistyksen.