Skip to content

Kuinka käyttää YouTube-musiikkia

2 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

 • YouTube Music on ilmainen. Premium sisältää ilman mainoksia ja offline-toiston.
 • Jos haluat saada 30 päivän ilmaisen Premium-kokeiluversion, siirry osoitteeseen youtube.com/musicpremium> Kokeile sitä ilmaiseksi > valitse maksu> Ostaa.
 • YouTube Music Premium sisältyy YouTube Premium -tilaukseen.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit rekisteröityä YouTube Music Premiumiin, arvioida kappaleita ja ladata kappaleita, ja sisältää yleiskatsauksen eduista.

Kuinka rekisteröityä YouTube Music Premiumiin

YouTube Music Premium, ja tarjoaa katselu-, lataus- ja taustatoistoilmoitukset ilman tavallisia YouTube-videoita, ja sillä on 30 päivän ilmainen kokeilu. On parasta rekisteröityä YouTube Music -sivuston kautta.

 1. Avaa haluamasi verkkoselain ja siirry YouTube Music -sivustolle.

 2. Klikkaus Kokeile sitä ilmaiseksi. Napsauta tai säästä rahaa perheen tai opiskelijan suunnitelmalla nähdäksesi muut vaihtoehdot. Tukikelpoiset opiskelijat voivat saada alennuksen. Perhesuunnitelmien avulla käyttäjät voivat jakaa tilinsä enintään viidelle muulle.

 3. Kirjoita YouTube-käyttäjänimesi tai sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava. Jos olet jo kirjautunut sisään, siirry vaiheeseen 6.

  YouTube Music -sivusto.

  Jos sinulla ei vielä ole YouTube-tiliä, napsauta Luo tili.

 4. Kirjoita salasanasi ja napsauta Seuraava.

  YouTube Music -sivusto.

  Jos puhelimen sisäänkirjautuminen on käytössä, sinua kehotetaan avaamaan Gmail-sovellus puhelimellasi.

 5. Sinun pitäisi nyt olla kirjautuneena sisään ja viedä takaisin pääsivulle. Klikkaus Kokeile sitä ilmaiseksi taas kerran.

  YouTube Music -sivusto.

 6. Valitse haluamasi maksutapa ja napsauta Ostaa.

  YouTube Music -sivuston Premium-rekisteröityminen.

  Tämä alkaa YouTube Music Premiumin 30 päivän ilmaisen kokeilun. Sinua veloitetaan ensimmäisen kerran päivänä, joka näkyy vasemmassa yläkulmassa Kuukausimaksu.

Voinko kirjoittaa YouTube-musiikkikatsauksen?

Toisin kuin YouTube-pääsovelluksessa olevat tavalliset YouTube-videot, YouTube Musiciin ei ole mahdollista jättää kommentteja tai arvosteluja. Voit kuitenkin antaa musiikkivideoille ja kappaleille Thumbs Up tai Thumbs Down, mikä voi auttaa Googlea kuratoimaan lisää kappaleita lähemmäksi henkilökohtaista mieltäsi. Peukalot antamasi musiikkivideot lisätään tykättyihin soittolistoihisi sekä YouTube Music- että YouTube-sovelluksessa.

 1. Aloita kappaleen soittaminen YouTube Music -sovelluksessa tavalliseen tapaan.

 2. Napauta näyttöä kevyesti palataksesi valikon. Jos valikko ei tule näkyviin, se tarkoittaa, että vain ääniversio on käytettävissä.

 3. Napauta Video jos haluat katsella musiikkivideota.

 4. Napauta vasenta tai oikeaa peukalon kuvaketta äänestääksesi musiikkivideota tai kappaletta ylös- tai alaspäin.

  YouTube Music, kuten inhoaminen

Kuinka ladata kappaleita YouTube-musiikista

Sekä YouTube-kappaleita että musiikkivideoita voi ladata offline-käyttöä varten kaikille, joilla on aktiivinen YouTube Music Premium -tilaus. Ne, jotka käyttävät ilmaista YouTube Music -tiliä, eivät voi ladata kappaleita ja musiikkivideoita.

 1. Aloita luettelo kappaleesta tavalliseen tapaan.

 2. Napauta ellipsi kappaleen nimen oikealla puolella.

 3. Valita ladata. Latauksesi pitäisi alkaa heti.

  YouTube Music -lataus

 4. Pääset ladattuun kappaleeseen palaamalla päänäyttöön. Kaikki ladatut kappaleet ja musiikkivideot ovat käytettävissä samassa paikassa.

 5. Napauta avataria.

 6. Napauta Lataukset > Ladatut kappaleet.

  YouTube Music latasi kappaleita

Mitä YouTube-musiikki sisältää?

YouTube Music on Googlen omistama musiikin suoratoistopalvelu, joka lanseerattiin verkossa, iOS: ssä ja Androidissa marraskuussa 2015. Palvelu on yhdistelmä musiikkiin liittyviä videoita YouTube-pääkirjastosta sekä erilaisia ​​kappaleita, albumeja ja esityksiä rentouttavasta pianomusiikista perinteisiin joululauluihin ja jopa suosittujen YouTube-sisällöntuottajien musiikillisiin parodioihin.

Soittolistat ja suositukset

YouTube Music tarjoaa dynaamisia My Mix -soittolistoja, jotka päivitetään päivittäin. Ne sisältävät sekoituksen vanhoja ja uusia kappaleita, jotka perustuvat osittain kuunteluhistoriaasi. Mukana on myös SuperMix-soittolista, joka poimii kaikista musiikkimakuistasi. Lopuksi voit myös valita soittolistoja mielialasi tai aktiviteettisi perusteella, kuten harjoittelu ja rentoutuminen.

Onko YouTube Music ilmainen?

Aivan kuten YouTube, YouTube Music on myös täysin ilmainen käyttää, mutta niille, jotka eivät käytä maksettua versiota, on muutamia rajoituksia, kuten:

 • Video- ja äänimainoksia toistetaan toisinaan kappaleiden välillä.
 • Kappaleita ei voi ladata offline-kuuntelua varten.
 • Toisto pysähtyy, kun sovellus minimoidaan tai laite menee nukkumaan.

Jos haluat poistaa mainokset käytöstä, sallia toiston, kun sovellus on minimoitu, ja ottaa käyttöön mahdollisuus ladata YouTube-kappaleita ja videoita, sinun on kirjauduttava YouTube Music Premium -kuukausitilauspalveluun.

Kuinka paljon YouTube Music Premium on?

YouTube Music Premium on 9,99 dollaria kuukaudessa, ja se tarjoaa seuraavat edut:

 • Mainokseton kuuntelu.
 • Ääni- ja videolataukset.
 • Taustakuuntelu.