Skip to content

Kuinka korjaat Dwmapi.dll ei löydy tai puuttuu virheitä

20 de heinäkuu de 2021

Dwmapi.dll -virheet johtuvat tilanteista, jotka johtavat dwmapi DLL -tiedoston poistamiseen tai vioittumiseen. Dwmapi.dll-tiedosto liittyy Microsoftin Desktop Window Manageriin. Joissain tapauksissa dwmapi.dll -virheet voivat viitata rekisteriongelmiin, viruksiin tai haittaohjelmiin tai jopa laitteistovikoihin. On useita eri tapoja, joilla dwmapi.dll-virheet voivat näkyä tietokoneellasi. Tässä on joitain yleisimpiä tapoja, joilla saatat nähdä dwmapi.dll -virheitä: Dwmapi.dll ei löydy
Sovellus ei käynnistynyt, koska dwmapi.dll ei löytynyt. Sovelluksen asentaminen uudelleen voi korjata ongelman.
Ei löydä [PATH] dwmapi.dll
Tiedosto dwmapi.dll puuttuu.
Ei voi käynnistää [APPLICATION]. Vaadittava osa puuttuu: dwmapi.dll. Asenna [APPLICATION] uudelleen.

Dwmapi.dll -virheilmoitukset voivat ilmetä tiettyjen ohjelmien käytön tai asennuksen aikana, kun Windows käynnistyy tai sammuu, tai jopa Windowsin asennuksen aikana. Dwmapi.dll-virheen konteksti on tärkeä tieto, josta on apua ongelman ratkaisemisessa. Dwmapi.dll-virheilmoitus voi koskea mitä tahansa ohjelmaa tai järjestelmää, joka saattaa käyttää tiedostoa missä tahansa Microsoftin käyttöjärjestelmässä, mukaan lukien Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP ja Windows 2000.

Miten Dwmapi.dll -virheitä korjataan

Älä lataa dwmapi.dll DLL-lataussivustolta. On monia syitä, miksi DLL-tiedoston lataaminen on huono idea. Jos tarvitset kopion dwmapi.dll -tiedostosta, on parasta hankkia se alkuperäisestä, laillisesta lähteestä. Käynnistä Windows vikasietotilassa suorittaaksesi jonkin seuraavista vaiheista, jos et voi käyttää Windowsia normaalisti dwmapi.dll-virheen takia.

 1. Palauta dwmapi.dll roskakorista. ”Puuttuvan” dwmapi.dll-tiedoston helpoin syy on se, että olet vahingossa poistanut sen. Jos epäilet, että olet vahingossa poistanut dwmapi.dll, mutta olet jo tyhjentänyt roskakorin, saatat pystyä palauttamaan dwmapi.dll: n ilmaisella tiedostojen palautusohjelmalla. Poistetun kopion palauttaminen dwmapi.dll-tiedostosta palautusohjelmalla on älykäs idea vain, jos olet varma, että olet poistanut tiedoston itse ja että se toimi oikein ennen kuin teit sen.

 2. Suorita koko järjestelmän virus- / haittaohjelmatarkistus. Jotkut dwmapi.dll -virheet voivat liittyä tietokoneesi viruksiin tai muihin haittaohjelmistoihin, jotka ovat vahingoittaneet DLL -tiedostoa. On jopa mahdollista, että näkemäsi dwmapi.dll-virhe liittyy vihamieliseen ohjelmaan, joka naamioidaan tiedostoksi.

 3. Suorita sfc / scannow System File Checker -komento korvaaaksesi puuttuvan tai vioittuneen kopion dwmapi.dll-tiedostosta. Koska tämän DLL-tiedoston tarjoaa Microsoft, Järjestelmätiedostojen tarkistustyökalun pitäisi palauttaa se.

 4. Asenna kaikki käytettävissä olevat Windows-päivitykset. Monet huoltopaketit ja muut korjaustiedostot korvaavat tai päivittävät joitain satoja Microsoftin hajautettuja DLL-tiedostoja tietokoneellasi. Dwmapi.dll-tiedosto voidaan sisällyttää johonkin näistä päivityksistä.

 5. Kumoa viimeisimmät järjestelmämuutokset Järjestelmän palauttamisen avulla. Jos epäilet, että dwmapi.dll -virhe johtui muutoksesta tärkeään tiedostoon tai kokoonpanoon, järjestelmän palautus voi ratkaista ongelman.

 6. Asenna uudelleen dwmapi.dll-tiedostoa käyttävä ohjelma. Jos dwmapi.dll DLL -virhe tapahtuu, kun käytät tiettyä ohjelmaa, ohjelman uudelleenasentamisen pitäisi saada se assosioitumaan dwmapi.dll -tiedostoon.

 7. Kopioi dwmapi.dll-tiedosto varmuuskopiokansiosta. Windowsilla on oltava varmuuskopio dwmapi.dll-tiedostosta vähintään yhdessä tai kahdessa kansiossa, jos käytät Windowsin 64-bittistä versiota:% windir% WinSxS amd64 … dwmapi.dll voidaan kopioida kohteeseen% windir% System32 .

  % windir% WinSxS x86 … dwmapi.dll voidaan kopioida kansioon% windir% SysWOW64 .

  Erittäin helppo tapa löytää toinen kopio dwmapi.dll-tiedostosta on etsiä tiedosto koko tietokoneeltasi. Löydät nämä sijainnit yllä; Kopioi tiedosto vain yllä olevasta kansiosta ja liitä se toiseen yllä olevaan kansioon, joka vastaa ensimmäistä kansiota.

 8. Päivitä ohjaimet laitteille, jotka saattavat liittyä dwmapi.dll-tiedostoon. Jos esimerkiksi saat ”Tiedosto dwmapi.dll puuttuu” -virheen, kun pelaat 3D-videopeliä, yritä päivittää näytönohjaimen ohjaimet. Dwmapi.dll-tiedosto saattaa liittyä videokortteihin – tämä oli vain esimerkki. Tärkeintä tässä on kiinnittää erittäin tarkasti huomiota virheen kontekstiin ja tehdä vianmääritys vastaavasti.

 9. Palauta ohjain aiemmin asennettuun versioon, jos dwmapi.dll -virheet alkoivat tietyn laitteisto-ohjaimen päivittämisen jälkeen.

 10. Korjaa Windowsin asennus. Jos yllä oleva yksittäisen dwmapi.dll-tiedoston vianetsintävinkki ei onnistu, käynnistyskorjauksen tai korjausasennuksen suorittamisen pitäisi palauttaa kaikki Windows DLL -tiedostot työversioihin.

 11. Korjaa dwmapi.dll-ongelmat rekisterissä ilmaisella rekisterinpuhdistajalla. Ilmainen rekisterin puhdistusohjelma voi auttaa poistamalla virheelliset dwmapi.dll -rekisteritiedot, jotka saattavat aiheuttaa DLL-virheen. Suosittelemme harvoin rekisterin puhdistusaineiden käyttöä. Olemme sisällyttäneet vaihtoehdon tähän ”viimeisenä keinona” ennen seuraavaa tuhoavaa askelta.

 12. Suorita Windows puhdas asennus. Puhdas Windowsin asennus poistaa kaiken kiintolevyltä ja asentaa uuden kopion Windowsista. Jos mikään yllä olevista vaiheista ei korjaa dwmapi.dll-virhettä, tämän pitäisi olla seuraava toimintatapasi.

Kaikki kiintolevyllä olevat tiedot poistetaan puhtaan asennuksen aikana. Varmista, että olet yrittänyt korjata dwmapi.dll -virheen parhaalla mahdollisella tavalla käyttämällä vianetsintävaihetta ennen tätä.

Tarvitsetko lisää apua?

Jos et ole kiinnostunut korjaamaan tätä ongelmaa itse, katso ohjeet kuinka korjaan tietokoneeni? Saat täydellisen luettelon tukivaihtoehdoistasi sekä apua kaikessa matkan varrella, kuten korjauskustannusten selvittäminen, tiedostojen poistaminen, korjauspalvelun valitseminen ja paljon muuta.