Skip to content

Kuinka korjaat Ogg.dll ei löydy tai puuttuu virheitä

16 de heinäkuu de 2021

Ogg.dll -virheilmoitukset

On olemassa useita eri tapoja, joilla ogg.dll-virheet voivat näkyä tietokoneellasi. Tässä on joitain yleisempiä tapoja, joilla saatat nähdä ogg.dll-virheitä:

 • ”Ogg.dll ei löydy”
 • ”Sovellus ei avautunut, koska ogg.dll ei löydy. Sovelluksen jälleenasentaminen voi korjata ongelman.
 • ”Ei löydä [PATH] ogg.dll ”
 • ”Tiedosto ogg.dll puuttuu.”
 • ”Ei voi aloittaa [APPLICATION]. Vaadittava osa puuttuu: ogg.dll. Asenna [APPLICATION] uudelleen.”

Ogg.dll -virheilmoitukset voivat ilmetä tiettyjen ohjelmien käytön tai asennuksen aikana, kun Windows käynnistyy tai sammuu, tai ehkä jopa Windowsin asennuksen aikana. Ogg.dll-virheen konteksti on tärkeä tieto, josta on apua ongelman ratkaisemisessa.

Ogg.dll -virheiden syy

Ogg.dll -virheet johtuvat tilanteista, jotka johtavat ogg DLL -tiedoston poistamiseen tai vioittumiseen. Joissain tapauksissa ogg.dll-virheet voivat viitata rekisteriongelmiin, viruksiin tai haittaohjelmiin tai jopa laitteistovikoihin.

Miten Ogg.dll -virheitä korjataan

Älä lataa ogg.dll DLL-lataussivustolta. On monia syitä, miksi DLL-tiedoston lataaminen on huono idea. Jos tarvitset kopion ogg.dll-tiedostosta, kannattaa hankkia se alkuperäisestä, laillisesta lähteestä. Käynnistä Windows vikasietotilassa suorittaaksesi jonkin seuraavista vaiheista, jos et voi käyttää Windowsia normaalisti ogg.dll-virheen takia.

 1. Palauta ogg.dll roskakorista. ”Puuttuvan” ogg.dll-tiedoston yksinkertaisin syy on se, että olet vahingossa poistanut sen.
  1. Jos epäilet, että olet vahingossa poistanut ogg.dll, mutta olet jo tyhjentänyt roskakorin, saatat pystyä palauttamaan ogg.dll: n ilmaisella tiedostojen palautusohjelmalla.
  2. Ogg.dll-tiedoston poistetun kopion palauttaminen tiedostojen palautusohjelmalla on älykäs idea vain, jos olet varma, että olet itse poistanut tiedoston ja että se toimi oikein ennen kuin teit sen.
 2. Suorita koko järjestelmän virus- / haittaohjelmatarkistus. Jotkut ogg.dll -virheet voivat liittyä tietokoneesi viruksiin tai muihin haittaohjelmistoihin, jotka ovat vahingoittaneet DLL-tiedostoa. On jopa mahdollista, että näkemäsi ogg.dll-virhe liittyy vihamieliseen ohjelmaan, joka naamioidaan tiedostoksi.
 3. Kumoa viimeisimmät järjestelmämuutokset Järjestelmän palauttamisen avulla. Jos epäilet, että ogg.dll-virhe johtui muutoksesta tärkeään tiedostoon tai kokoonpanoon, järjestelmän palautus voi ratkaista ongelman.
 4. Asenna ohjelma, joka käyttää ogg.dll-tiedostoa. Jos ogg.dll DLL -virhe tapahtuu, kun käytät tiettyä ohjelmaa, ohjelman uudelleenasentamisen pitäisi korvata tiedosto.
  1. Yritä parhaasi mukaan suorittaa tämä vaihe. Jos mahdollista, ogg.dll-tiedoston tarjoavan ohjelman uudelleenasentaminen on todennäköinen ratkaisu tähän DLL-virheeseen.
 5. Päivitä laitteiden ohjaimet, jotka voivat liittyä ogg.dll-tiedostoon. Jos esimerkiksi saat ”Tiedosto ogg.dll puuttuu” -virheen, kun pelaat 3D-videopeliä, yritä päivittää näytönohjaimen ohjaimet.
  1. Ogg.dll-tiedosto saattaa liittyä videokortteihin tai olla liittämättä niitä – tämä oli vain esimerkki. Tärkeintä tässä on kiinnittää erittäin tarkasti huomiota virheen kontekstiin ja tehdä vianmääritys vastaavasti.
 6. Palauta ohjain aiemmin asennettuun versioon, jos ogg.dll-virheet alkoivat tietyn laitteisto-ohjaimen päivittämisen jälkeen.
 7. Suorita sfc / scannow System File Checker -komento korvaaaksesi puuttuvan tai vioittuneen ogg.dll-tiedoston kopion. Jos tämä DLL-tiedosto toimitetaan Microsoftille, Järjestelmän tiedostojen tarkistustyökalun pitäisi palauttaa se.
 8. Asenna kaikki käytettävissä olevat Windows-päivitykset. Monet huoltopaketit ja muut korjaustiedostot korvaavat tai päivittävät joitain satoja Microsoftin hajautettuja DLL-tiedostoja tietokoneellasi. Ogg.dll-tiedosto voidaan sisällyttää johonkin näistä päivityksistä.
 9. Testaa muistisi ja sitten kiintolevy. Olen jättänyt suurimman osan laitteiston vianmäärityksestä viimeiseen vaiheeseen, mutta tietokoneesi muistia ja kiintolevyä on helppo testata, ja ne ovat todennäköisimpiä komponentteja, jotka saattavat aiheuttaa ogg.dll-virheitä epäonnistumisen yhteydessä.
  1. Jos laitteisto epäonnistuu testissäsi, vaihda muisti tai vaihda kiintolevy mahdollisimman pian.
 10. Korjaa Windowsin asennus. Jos yllä oleva yksittäinen ogg.dll-tiedoston vianetsintävinkki ei onnistu, käynnistyskorjauksen tai korjausasennuksen suorittamisen pitäisi palauttaa kaikki Windows DLL -tiedostot työversioihin.
 11. Korjaa ogg.dll-ongelmat rekisterissä ilmaisella rekisterinpuhdistajalla. Ilmainen rekisterin puhdistusohjelma voi auttaa poistamalla virheelliset ogg.dll -rekisteritiedot, jotka saattavat aiheuttaa DLL-virheen.
  1. Suosittelen harvoin rekisterin puhdistusaineiden käyttöä. Olen sisällyttänyt vaihtoehdon tähän ”viimeisenä keinona” ennen tuhoavaa askelta seuraavaksi.
 12. Suorita Windows puhdas asennus. Puhdas Windowsin asennus poistaa kaiken kiintolevyltä ja asentaa uuden kopion Windowsista. Jos mikään yllä olevista vaiheista ei korjaa ogg.dll-virhettä, tämän pitäisi olla seuraava toimintatapasi.
  1. Kaikki kiintolevyllä olevat tiedot poistetaan puhtaan asennuksen aikana. Varmista, että olet yrittänyt parhaiten yrittää korjata ogg.dll-virheen käyttämällä vianetsintävaihetta ennen tätä.
 13. Laitteisto-ongelman vianmääritys, jos ogg.dll-virheitä esiintyy edelleen. Windowsin puhtaan uudelleenasennuksen jälkeen DLL -ongelmat voivat liittyä vain laitteistoihin.

Pätee

Ogg.dll-virheilmoitus voi koskea mitä tahansa ohjelmaa tai järjestelmää, joka saattaa käyttää tiedostoa missä tahansa Microsoftin käyttöjärjestelmässä, mukaan lukien Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP ja Windows 2000.