Skip to content

Kuinka korjata Amazon-virhekoodi 1060

20 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

Amazon-virhekoodi 1060 tapahtuu, kun verkkoyhteysongelma on, mikä tarkoittaa, että laitteesi ei pääse Amazonin palvelimille. Tämä on melko yleinen asia, jonka katsojat kokevat Amazon Prime Video -sovelluksen kanssa, mutta se voi olla vaikea tunnistaa ja korjata useiden tekijöiden vuoksi.

Tämä virhekoodi voi johtua suoratoistolaitteen laitteisto- tai ohjelmisto-ongelmasta, kotiverkon yhteys- tai kaistanleveysongelmasta, Internet-yhteydestä tai jopa Amazonin omien palvelimien ongelmasta.

Kuinka Amazon-virhekoodi 1060 ilmestyy

Kun Amazon-virhekoodi 1060 tapahtuu, näet yleensä seuraavanlaisen viestin:

 • Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin, ja yritä sitten uudelleen. Jos yhteys toimii, mutta näet edelleen tämän viestin, käynnistä sovellus uudelleen tai ota yhteyttä Amazon-asiakaspalveluun.
  Virhekoodi: 1060

Amazon -virhekoodin 1060 syitä

Virhekoodi 1060 ei ole rajoitettu tiettyyn suoratoistolaitteeseen. Se voi tapahtua suoratoistettaessa tietokoneen selaimesta ja useimmissa laitteissa, joissa on Amazon-videosovellus. Saatat kokea tämän koodin pelikonsoleilla, suoratoistolaitteilla, kuten Roku, Blu-Ray-soittimet ja jopa älytelevisioilla.

Amazon-virhekoodi 1060 osoittaa yleensä yhteys- tai matalan kaistanleveysongelman.

Tämä opas koskee kaikkia laitteita, jotka voivat suoratoistaa Amazon Prime Video -videota.

Kuinka korjata Amazon-virhekoodi 1060

Virhekoodin 1060 ongelman tunnistaminen ja korjaaminen edellyttää suoratoistolaitteen Internet-yhteyden vianmääritystä. Jotta voit yrittää näitä korjauksia, tarvitset pääsyn suoratoistolaitteeseesi ja kotiverkkolaitteisiisi, kuten modeemiin ja reitittimeen.

Amazon-virhekoodin 1060 korjaaminen:

 1. Lehdistö Yritä uudelleen virhenäytössä. Yritä uudelleen, soitin yrittää ladata videon uudelleen. Joissakin tapauksissa se on kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä. Jos ongelma toistuu, palaa tähän luetteloon ja kokeile muita vianmääritysvaiheita.

 2. Käynnistä suoratoistolaite uudelleen. Sammuta laite kokonaan ja käynnistä se uudelleen. Joillakin laitteilla, kuten tietokoneilla ja Apple TV: llä, on mahdollisuus sammuttaa kokonaan, kun taas monilla suoratoistolaitteilla, kuten Roku tai Chromecast, ei ole edes virtapainiketta, ja niiden nollaaminen on paras vaihtoehto. Kytke virta suoratoistolaitteeseen tarvittaessa irrottamalla se virtalähteestä vähintään minuutiksi, ennen kuin kytket sen takaisin.

 3. Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin. Yritä suoratoistaa muusta palvelusta kuin Amazon varmistaaksesi, että laitteesi on yhteydessä Internetiin.

 4. Tarkista Internet-yhteyden nopeus. Jos mahdollista, tarkista Internet-yhteyden nopeus laitteella, joka antaa virhekoodin 1060. Suurin osa suoratoistolaitteista tarjoaa jonkinlaisen yhteyden testauksen, ja jotkut tarkistavat myös yhteyden nopeuden. Jos se ei ole mahdollista, testaa Internet-nopeus tietokoneella, joka on kytketty samaan langattomaan tai kiinteään verkkoon kuin suoratoistolaite.

 5. Varmista, että verkko todella tukee suoratoistoa. Jos olet kotona ja sinulla on nopea internetyhteys, tämä ei päde. Mutta jos olet yhteydessä jaettuun Internet-yhteyteen koulussa, työpaikassa, hotellissa, kahvilassa tai muussa vastaavassa ympäristössä, se voi olla ongelma. Jos verkon järjestelmänvalvoja on poistanut pääsyn suoratoistopalveluihin, et voi vain suoratoistaa. Ota yhteyttä verkonvalvojaan ja katso, tukeeko suoratoisto.

 6. Vaihda Ethernet-yhteyteen tai paranna Wi-Fi-signaalia. Vaikka se ei ole aina mahdollista, langallinen Ethernet-yhteys tarjoaa yleensä paremman suoratoistokokemuksen kuin langattoman yhteyden käyttö. Ethernet voi tarjota nopeamman yhteyden eikä langaton häiriö ole alttiina.

  Jos et voi käyttää kiinteää yhteyttä, yritä siirtää langatonta reititintäsi tai suoratoistolaitettasi vahvemman yhteyden saavuttamiseksi. Poista mahdolliset esteet ja yritä sijoittaa molemmat laitteet korkealle, missä häiriöitä on vähemmän.

 7. Käynnistä kotiverkkolaitteesi uudelleen. Yhteysongelmat voivat johtua kotiverkkolaitteiden ongelmista, joten käynnistä verkkolaitteesi uudelleen. Saatat joutua sammuttamaan laitteen, irrottamaan sen virtalähteestä, jättämään sen irti noin minuutiksi ja kytkemään sitten kaiken takaisin modeemista alkaen ongelman korjaamiseksi.

 8. Tarkista Amazon-katkokset. Jos kaikki tarkistetaan loppuun, Amazon-palvelimissa voi olla ongelma. Tarkista sosiaalinen media, kuten Twitter, onko kukaan puhunut sähkökatkoksesta. Kokeile esimerkiksi etsiä Twitter-hashtag #primevideodown ja valita Viimeisin välilehti.

 9. Ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi ja Amazoniin. Jos näet edelleen Amazon-koodin 1060 tarkistettuasi kaiken, etkä näe ketään puhuvasta Prime Video -katkoksesta Twitterissä, saatat haluta ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai Amazoniin saadaksesi lisäapua.

  Internet-yhteydessä voi olla ongelma, joka estää sinua pääsemästä Amazonin palvelimille, tai laitteistossasi ja Prime Video -palvelussa voi olla tietty ongelma, josta Amazon ei ole vielä tietoinen.

Onko sinulla lapsilukkoa Internet-palveluntarjoajan tai reitittimen kautta? Jos teet niin, varmista, että Amazon Prime Video ei ole estetty lapsilukon kautta.

Tukeeko verkkosi suoratoistoa?

Jos olet kotona ja sinulla on oma nopea internetyhteys, se todennäköisesti tukee suoratoistoa. Tärkein poikkeus on, jos sinulla on väärin määritetty reititin, jolla on palvelunlaadun (QoS) asetukset, jotka rajoittavat suoratoistolaitteesi käytettävissä olevaa kaistanleveyttä. Voit korjata tämän tyyppisen ongelman poistamalla rajoituksen tai palauttamalla reitittimen tehdasasetukset.

Jaetut julkiset verkot, kuten verkot, joihin saatat muodostaa yhteyden koulussa, työpaikalla tai kahvilassa, estävät toisinaan suoratoiston kokonaan tai vain estävät tiettyjä sivustoja. Jos saat Amazon-virhekoodin 1060, kun muodostat yhteyden Internetiin töissä, koulussa tai julkisen verkon kautta, sinun on otettava yhteyttä järjestelmänvalvojaan kysyäksesi, onko suoratoisto poistettu käytöstä. Jos se on ollut, et voi katsella Amazon Prime -videota tässä yhteydessä.

Onko laitteesi tosiasiallisesti yhteydessä Internetiin?

Amazon-virhekoodi 1060 on yhteysvirhe, joten on tärkeää sulkea pois yhteysongelma. Jos et ole yhteydessä Internetiin tai sinulla ei ole tarpeeksi kaistanleveyttä, et voi suoratoistaa.

Useimmat videopelikonsolit ja jotkut erilliset suoratoistolaitteet tarjoavat sinulle sisäänrakennetun työkalun, joka voi testata Internet-yhteyttä. Se sijaitsee tyypillisesti yleisesti asetukset -valikossa Verkko valikko tai a Verkkoasetukset valikossa.

Jos laitteellasi on erillinen yhteystesti, suorita se ja tarkista tulokset. Se näkyy yleensä, jos et ole yhteydessä Internetiin tai jos yhteys on liian rajoitettu tai rajoitettu suoratoistoa varten.

Jos testi osoittaa, että et ole yhteydessä verkkoon, laitteen ja verkkolaitteiston uudelleenkäynnistäminen voi korjata ongelman. Saatat joutua myös siirtämään laitettasi tai reititintäsi parantamaan Wi-Fi-yhteyttä tai siirtymään kiinteään Ethernet-yhteyteen, jos mahdollista.

Jos suoratoistolaitteesi ei tarjoa sisäänrakennettua yhteystestiä, voit tarkistaa yhteyden avaamalla minkä tahansa muun internetyhteyttä vaativan sovelluksen. Sovellus joko muodostaa yhteyden, mikä tarkoittaa, että sinulla on yhteys, tai epäonnistuu, mikä osoittaa, että laitteellasi on todennäköisesti yhteysongelma.

Voit myös tarkistaa Internet-yhteyden nopeuden Internet-nopeustestaussivustolta, mutta se antaa tietoja vain yleisestä yhteydestäsi, ei siitä, onko todellinen suoratoistolaitteesi kytketty ja onko sillä riittävästi kaistanleveyttä. Nämä sivustot ovat eniten hyötyä, jos yrität suoratoistaa selaimen kautta Amazonin verkkosoittimella.

Amazon Videolla on seuraavat kaistanleveysvaatimukset:

 • Tavallinen tarkkuusvideo: vähintään 1 Mt / s
 • Teräväpiirtosisältö: vähintään 5 Mt / s

Laitteen ja kotiverkon uudelleenkäynnistys

Koska Amazon-virhekoodi 1060 on liitäntäkoodi, laitteen ja kotiverkkolaitteiden virrankulutus on joskus riitä ongelman ratkaisemiseksi. Asia on, että yhteysongelmat voivat nousta esiin, kun laitteeseen ja verkkolaitteeseen kytketään virta ja yhteys pitkään, ja kaiken uudelleenkäynnistäminen pakottaa heidät luomaan upouudet yhteydet.

Käynnistäksesi laitteesi uudelleen, sinun on yleensä katkaistava kaikki virta ja sitten irrotettava kaikki virtalähteestä. Jos suoratoistat tietokoneella tai kannettavalla tietokoneella, pelkkä sammutus ja uudelleenkäynnistys tekevät yleensä temppun, kun taas joissakin suoratoistolaitteissa ei ole virtapainiketta ja ne on irrotettava. Verkkolaitteisto voidaan yleensä sammuttaa virtakytkimellä tai painikkeella, mutta se on silti irrotettava.

Kun kaikki on kytketty pois päältä ja irrotettu pistorasiasta, joudut odottamaan jonkin aikaa, ennen kuin kytket kaiken takaisin. Jotkut laitteet vievät vain 10–20 sekuntia, kun taas toisten on pysyttävä irti noin minuutiksi.

Kun olet käynnistänyt laitteen ja kotiverkon uudelleen ja kaikki on kytketty takaisin, voit tarkistaa, onko 1060-virhekoodi edelleen olemassa.

Tapoja parantaa Internet-yhteyttä

Internet-yhteyden parantamiseksi voit tehdä monia asioita. Jos suoratoistolaitteesi on yhdistetty Wi-Fi-verkkoon, signaali voi olla liian heikko suoratoistoa varten. Siinä tapauksessa sinun on varmistettava, että suoratoistolaitteellasi on mahdollisimman vahva yhteys järjestämällä suoratoistolaitteen, reitittimen ja mahdollisten liikkuvien esteiden sijainti uudelleen.

Suoratoistolaitteen ja reitittimen välisten esteiden ja puhtaan etäisyyden lisäksi häiriö muista langattomista laitteista, häiriöt muista langattomista verkoista ja ruuhkat muista kaistanleveydeltään nälkäisistä laitteista voivat myös aiheuttaa tämän ongelman. Yritä siirtää tai poistaa laitteita, jotka aiheuttavat häiriöitä, vaihda langattomalle kanavalle, joka ei ole ruuhkainen, tai käytä langallista Ethernet-yhteyttä.

Jos mahdollista, voit yrittää yhdistää suoratoistolaitteen suoraan modeemiin fyysisellä Ethernet-kaapelilla. Tämä kokoonpano ei ole käyttökelpoinen pysyvä ratkaisu, mutta se tarjoaa arvokasta tietoa. Jos pystyt suoratoistamaan näkemättä 1060-virhekoodia, tiedät, että Internet-yhteys ei ole vika, ja se on joko heikko signaali, huonosti määritetty reititin tai jokin muu siihen liittyvä ongelma.

Milloin ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai Amazoniin

Jos näet edelleen virhekoodin 1060 yrittäessäsi suoratoistaa Amazonista, kun olet noudattanut kaikkia näitä vaiheita, kannattaa ehkä ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi tai Amazoniin. Modemissa tai reitittimessä voi olla laitteisto-ongelma, ongelma Internet-palveluntarjoajasi kanssa tai ongelma Amazon-palvelimissa. Nämä eivät yleensä ole ongelmia, jotka voidaan korjata heti, mutta palveluntarjoajasi tai Amazon eivät välttämättä ole tietoisia ongelmasta, jos et ota yhteyttä heihin.