Skip to content

Kuinka korjata CD-kopion virhekoodi C00D10D2

20 de maaliskuu de 2021

Windows Media Player 11 on ollut käytössä jonkin aikaa, ja se on suosittu ohjelmistomediasoitin, jota jotkut Windows-pohjaiset tietokoneet käyttävät äänelle ja videolle. Se sisältyi Windows Vistaan ​​ja on saatavana ladattavaksi Windows XP: lle. Sitä seurasi Windows Media Player 12, joka esiteltiin Windows 7: ssä.

Yksi Windows Media Player 11: n suosittu etu on, että sitä voidaan kopioida CD-levyjä tietokoneen kiintolevylle tai polttaa CD- tai DVD-levyjä.

Jos yritit äskettäin kopioida ääni-CD-levyjä digitaaliseen musiikkimuotoon ja näet kopiointivirheilmoituksen C00D10D2, tässä oppaassa kerrotaan yleisimmistä ratkaisuista, jotka auttavat sinua palaamaan musiikin kopiointiin.

Tämä opas kattaa Windows Media Player 11: n, mutta sitä voidaan soveltaa myös myöhempiin versioihin.

CD00D10D2 -virheen syitä

CD00D10D2 johtuu suurimmaksi osaksi vääristä asetuksista. Joko olet muuttanut asetuksia vahingossa tai päivitys palautti jotain oletusarvoon, jota et todennäköisesti halua. Virhe voi ilmetä myös, kun yrität tulostaa tiedostomuotoon, jota ei tueta. Windowsille luonnollisen muodon valitseminen on hyvä tapa testata sitä.

Pikakorjaus C00D10D2 -virhesanomalle

Tämä on yleisin korjaus, ja se edellyttää yhden asetuksen muuttamista Windows Media Playerissa. Soittimessa on erilliset ohjaimet kopiointia ja toistoa varten, ja kopioinnin tuki voidaan poistaa käytöstä. Palaa asetuksiin ja ota se uudelleen käyttöön.

  1. Pääset Windows Media Playerin asetuksiin valitsemalla Työkalut valikon välilehti näytön yläosassa ja valitse Vaihtoehdot.

  2. Sen Vaihtoehdot -näytössä valitse Laitteet välilehti nähdäksesi luettelon järjestelmään liitetyistä laitteista. Valitse CD / DVD-asema jota käytät kopioimaan ääni-CD-levyjä. Lehdistö Ominaisuudet seuraavaa näyttöä varten.

  3. Sen Ominaisuudet valitun aseman näyttö, varmista, että Digitaalinen asetus on käytössä molemmille Toisto ja Lepää rauhassa osiot. Varmista samalla näytöllä myös, että Käytä virheenkorjausta vaihtoehto on asetettu.

  4. Tallenna asetukset painamalla Käytä jonka jälkeen OK. Poistu Vaihtoehdot paina OK vielä kerran.

Vielä yksi korjaus

Jos ongelmaa ei ole korjattu, yrität ehkä kopioida muotoa, jota joko ei tueta tai jota ei tueta väärin. Paras tapa varmistaa, että näin ei ole, on käyttää Windows Media Audio (WMA) -muotoa sen testaamiseen. Koska se on Windowsin sisäänrakennettu muoto, sinun ei pitäisi kohdata mitään ongelmia. Jos olet korkean resoluution äänen fani, voit kokeilla myös WAV: ää.

  1. Valitse Työkalut valikkovälilehti Windows Media Player -näytön yläosassa.

  2. Valita Vaihtoehdot.

  3. Valitse Kopioi musiikkia -välilehdellä ja vaihda kopioinnin äänimuodoksi Windows Media Audio. Tämä korjaa joskus CD-kopiointivirheen.

  4. Valitse Käytä jonka jälkeen OK.