Skip to content

Kuinka korjata Disney Plus -virhekoodi 73

21 de maaliskuu de 2021

Disney Plus -virhekoodi 73 on alueen virhekoodi, joka ilmoittaa olevasi alueella, jolla palvelu ei ole käytettävissä. Tämä koodi tulee näkyviin, kun Internet-palveluntarjoajan (ISP) tai puhelimesi sijaintipalvelujen sijaintitiedot kertovat Disney Plus -palvelimille, että olet sijainnissa, jota ei tueta. Tämä ongelma johtuu yleensä virtuaalisen yksityisverkon (VPN) käytöstä tuetussa maassa tai fyysisesti ollessa maassa, jota ei tueta.

Miltä Disney Plus -virhekoodi 73 näyttää?

Kun tämä virhe tapahtuu, näet yleensä tämän virhesanoman:

 • Disney + on saatavana vain tietyillä alueilla. Et ehkä pysty käyttämään Disney + -palvelua sijaintisi mukaan. Jos luulet, että näet tämän viestin virheellisesti, käy Disney + -ohjekeskuksessa (virhekoodi 73).

Mikä aiheuttaa Disney Plus -virhekoodin 73?

Disney Plus -virhekoodi 73 johtuu sijaintisi ja palvelun käytettävissä olevien alueiden välisestä ristiriitasta. Aina kun yrität suoratoistaa Disney Plus -palvelusta, palvelu tarkistaa ensin sijaintisi. Jos se uskoo olevasi alueella, jolla Disney Plus ei ole käytettävissä, se lähettää virhekoodin 73.

Tämän virhekoodin ensisijainen syy on VPN: n käyttäminen, jotta se näyttää siltä, ​​että olet muualla kuin todellinen fyysinen sijaintisi. Jos asut alueella, jossa Disney Plus on saatavana, mutta sinulla on VPN, näet virhekoodin 73.

Tämä virhe näkyy myös, jos olet fyysisesti maassa, jota ei tueta. Se voi tapahtua myös, jos Internet-palveluntarjoajallesi tai puhelimesi sijaintipalveluissa on ongelma, ja Disney Plus ei pysty määrittämään sijaintiasi tai luulet olevasi jonnekin etkä ole.

Kuinka korjata Disney Plus -virhekoodi 73

Noudata näitä ohjeita voidaksesi korjata virhekoodin 73:

 1. Yritä ladata video uudelleen. Tämä ei yleensä toimi, mutta on mahdollista, että hetkellinen hikka Internet-palveluntarjoajan tai puhelimesi sijaintipalvelujen kanssa on saattanut laukaista virhekoodin 73.

 2. Sammuta VPN. Jos sinulla on asennettuna VPN, sammuta se ja odota, että tavallinen Internet-yhteys muodostuu. Kun olet varma, että VPN on pois päältä, tarkista, toimiiko Disney Plus. Jos näin tapahtuu, sinun on muistettava sammuttaa VPN tulevaisuudessa aina, kun haluat katsella Disney Plus -palvelua.

 3. Jos haluat käyttää VPN: ää tai olet maassa, jota ei tueta, kokeile toista VPN: ää. Jotkut VPN: t välttävät tunnistamista paremmin kuin toiset.

 4. Tarkista IP-osoitteesi. Internet-palveluntarjoajasi saattaa olla ongelma osoittamassa, että olet väärässä paikassa. Voit sulkea tämän pois tarkistamalla IP-osoitteesi. Sen pitäisi olla IP-osoite, joka liittyy kotimaasi ja alueesi. Jos se ei ole ja et ole varma, että sinulla on VPN, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi saadaksesi apua.

  Jotkut VPN: t voidaan asentaa reitittimen tasolla. Jos et ole reitittimesi vastuulla, kysy henkilöltä, onko hän käynnissä VPN: ää. Saatat joutua pyytämään heitä sulkemaan sen tai muuttamaan sitä, jos he ovat.

 5. Varmista, että Disney Plus on saatavana alueellasi. Tutustu viralliseen Disney Plus -sivustoon. Jos maasi ei ole luettelossa, niin näet virheen 73. Näet myös tämän virheen, jos matkustat tuetun maan ulkopuolelle ja vierailet maassa, jota ei tueta.

 6. Ota sijaintipalvelut käyttöön. Jos yrität katsella puhelimella, varmista, että sijaintipalvelut ovat päällä. Disney Plus -sovelluksen kaltaiset sovellukset edellyttävät sijaintipalveluja, jotta he tietävät sijaintisi. Kun tämä ominaisuus on poistettu käytöstä, Disney Plus ei voi mitenkään vahvistaa, että olet tuetussa maassa.

 7. Kokeile Disney Plus -laitetta eri yhteydellä. Jos näet virhekoodin 73 puhelimessasi, kokeile tietokoneesi web-soitinta, joka on kytketty koti-internetiin. Jos katselet tietokoneellasi, kokeile katsella Disney Plus -sovelluksella matkapuhelinyhteyden kautta.

  Jos näet virhekoodin 73 riippumatta siitä, mitä internetyhteyttä käytät, ja olet varma, että olet tuetussa paikassa, ota yhteyttä Disney Plus -asiakaspalveluun.