Skip to content

Kuinka korjata se, kun Amazon Prime Video ei toimi

20 de maaliskuu de 2021

Tässä artikkelissa

On olemassa kymmeniä Amazon-virhekoodeja, joihin voi törmätä suoratoistettaessa Amazon Prime Video -videota, ja virheilmoitukset eivät ole aina niin hyödyllisiä ongelman selvittämisessä. Suurimmaksi osaksi Amazon-virhekoodit osoittavat tietyn tyyppisen ongelman, kuten Internet-yhteys, laitteisto-ongelmat ja ohjelmisto-ongelmat.

Päästäksesi ongelman loppuun, sinun on yleensä tunnistettava, minkä tyyppinen virhekoodi on tekemisissä, ja sitten tarkistettava ja testattava kaikki, mikä saattaa aiheuttaa tällaisen yleisen ongelman.

Yleisiä Amazon-virhekoodin vianetsintävinkkejä

Suurin osa videoiden suoratoistoon liittyvistä ongelmista Amazon Prime -jäsenyydessäsi johtuu heikosta Internet-yhteydestä, suoratoistolaitteen ongelmista tai Prime Video -sovelluksen ongelmista.

Koska suurin osa vikoista voidaan ryhmitellä vain muutamaan luokkaan, voit korjata monet Amazonin virhekoodit näillä vianmääritysvihjeillä.

 • Käynnistä suoratoistolaite uudelleen.
 • Käynnistä kotiverkkolaitteet uudelleen.
 • Paranna langatonta yhteyttä, jos mahdollista.
 • Vaihda langattomasta kiinteään verkkoyhteyteen.
 • Päivitä Prime Video -sovelluksesi.
 • Tyhjennä Prime Video -sovelluksen välimuisti tai asenna sovellus uudelleen tarvittaessa.
 • Varmista, että Amazon on päivittänyt suoratoistolaitteesi kokonaan.
 • Päivitä suoratoistolaite tarvittaessa.

Suurin osa Amazon Prime Video -ongelmista voidaan korjata käymällä läpi nämä vianmäärityksen perusvaiheet, mutta virhekoodi voi auttaa sinua keskittymään ongelman todelliseen lähteeseen nopeammin.

Jos Amazon-verkkosoitin tai Prime Video -sovellus antoi sinulle virhekoodin, kun havaitsit toistovirheen, tarkista alla olevat tarkemmat ohjeet.

Kuinka korjata useimmat Prime Video Streaming -ongelmat

Suurin osa Amazon Prime Videon suoratoisto-ongelmista liittyy Internet- tai verkkoyhteyksiin. Suoratoistona Amazonista laitteesi on pystyttävä ylläpitämään 3,0 Mbit / s vakiotarkkuussisältöä, 5,0 Mbit / s yhteys teräväpiirtosisältöä ja 25 Mbit / s 4K-suoratoistoa varten.

Jos laitteellasi ei ole kiinteää Internet-yhteyttä tai Internet-yhteys on liian hidas, sinulla on vaikeuksia suoratoistaa Amazonista. Saatat nähdä yhden tai useamman seuraavista virhekoodeista:

 • 1007, 1022, 1060
 • 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7235, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306
 • 8020, 9003
 • 9074

Amazon Prime Video -streaming-ongelmien korjaaminen:

 1. Tarkista Internet-yhteyden nopeus laitteesta, joka antoi virhekoodin, jos mahdollista.

 2. Jos suoratoistolaitteesi ei ole yhteydessä Internetiin tai sillä on hidas yhteys, yritä muodostaa parempi yhteys siirtämällä laitetta tai langatonta verkkolaitettasi.

  Jos sinulla on suuri talo, reitittimesi ei välttämättä ole riittävän tehokas päästäkseen jokaiseen huoneeseen riittävän voimakkaalla signaalilla videon suoratoistoon.

 3. Poista mahdollisuuksien mukaan langattomien häiriöiden lähteet ja vaihda Wi-Fi-verkko kanavaan, joka ei ole ruuhkainen.

 4. Jos muut laitteet käyttävät paljon kaistanleveyttä verkossasi, poista ne väliaikaisesti käytöstä.

 5. Yritä vaihtaa kiinteään Ethernet-yhteyteen.

 6. Käynnistä verkkolaitteesi ja suoratoistolaitteesi.

Koska suurin osa suoratoistokysymyksistä johtuu yhteysongelmista, ajatuksena on sulkea pois kaikki laitteistosi ja ohjelmistosi. Jos kaikki onnistuu loppuun, voit ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi ja Amazoniin ilmoittamaan heille ongelmasta. Useimmissa tapauksissa joudut odottamaan toisen tai toisen korjaavan taustalla olevan ongelman, ennen kuin Prime Video alkaa toimia uudelleen.

Kuinka korjata Amazon-virhekoodi 1060

Amazon-virhekoodi 1060 on yhteysvirhe, joka osoittaa, että suoratoistolaitteellasi ei ole hyvää yhteyttä Internetiin, ei ole yhteydessä Internetiin tai että Prime Video -palvelimet ovat poissa käytöstä. Tämä koodi tulee näkyviin, kun Amazon-verkkosoitin tai Prime Video -sovellus ei pysty lataamaan videota, ja se tarjoaa seuraavanlaisen viestin:

 • Varmista, että laitteesi on yhteydessä Internetiin, ja valitse sitten Yritä uudelleen. Jos yhteys toimii, mutta näet edelleen tämän viestin, käynnistä sovellus uudelleen tai ota yhteyttä Amazon-asiakaspalveluun.
 • Virhekoodi: 1060

Korjataksesi Amazon-virhekoodin 1060, sinun on varmistettava, että olet yhteydessä Internetiin ja että sinulla on riittävästi kaistanleveyttä. Varmista, että laitteessasi on Internet-yhteys, ja varmista, että sinulla on riittävästi kaistanleveyttä suoratoistamiseksi Amazon Prime Video -sovelluksesta. Jos näet edelleen Amazon-virhekoodin 1060 laitteen sammuttamisen ja uudelleenkäynnistyksen jälkeen ja olet vahvistanut, että sinulla on vankka Internet-yhteys ja riittävä kaistanleveys, Amazon-palvelimissa saattaa olla ongelma.

Kuinka korjata Amazon-virhekoodi 7031

Amazon-virhekoodi 7031 osoittaa palvelinvirheen. Kun tämä virhe ilmenee, näet yleensä seuraavanlaisen viestin:

 • Video ei ole käytettävissä
 • Tämän videon toistossa on ongelma.

Tämä virhe näkyy yleisesti suoratoistettaessa Amazon-verkkosivustolta Prime Video -verkkosoittimen avulla, mutta se voi tapahtua myös suoratoistolaitteissa. Kun tämä virhekoodi ilmestyy, saatat huomata, että pystyt suoratoistamaan joitain ohjelmia ja elokuvia, kun taas toisia epäonnistuu.

 1. Tarkista, ettei Amazon Web Services -palvelussa ole ongelmaa. Koska Amazonin virhekoodi 7031 on palvelinvirhe, se johtuu usein Amazonin palvelimien ongelmista. Tarkista sosiaalinen media, kuten Twitter, ja palveluvalvontalaitteet, kuten Down Detector.

 2. Tarkista internetyhteytesi.

 3. Päivitä verkkoselaimesi tai suoratoistosovelluksesi.

 4. Poista käytöstä Älä seuraa -asetus selaimessasi. Jos tämä asetus on käytössä, et voi suoratoistaa Prime-videota verkkoselaimellasi. Joko poista asetus käytöstä tai yritä suoratoistaa Prime Video -sovelluksella toisella laitteella.

 5. Ota kaksivaiheinen vahvistus käyttöön. Jos yrität suoratoistaa Amazon Prime Video -sovellusta kolmannen osapuolen palvelun kautta, sinun on otettava käyttöön kaksivaiheinen vahvistus Amazon-tililläsi.

 6. Kokeile virtuaalista yksityisverkkoa (VPN). Jos yrität suoratoistaa sisältöä, jota ei ole saatavana sijainnissasi, saatat nähdä virhekoodin 7031. Joko suoratoista sisältöä, joka on käytettävissä, tai käytä VPN: ää päästäksesi kiinnostavaan sisältöön.

Koska Amazon-virhekoodi 7031 on palvelinvirhe, on tärkeää tarkistaa, että palvelimet ovat todella toiminnassa, ennen kuin teet mitään muuta. Jos et näe mitään todisteita siitä, että palvelimet ovat poissa käytöstä, sinun on siirryttävä tarkistamaan oma Internet-yhteys ja päivittämään ohjelmisto. Jos kohtaat edelleen tämän virheen kaiken jälkeen, sinun on otettava yhteyttä joko Amazoniin tai Internet-palveluntarjoajaasi saadaksesi lisätietoja.

Kuinka korjata Amazon Prime -videolatausongelmat

Amazon Prime Video -sovelluksen avulla voit ladata sisältöä puhelimeesi tai tablet-laitteeseesi Prime Video -sovelluksella. Kun olet ladannut sisältöä tällä tavalla, voit katsella sitä, vaikka sinulla ei olisi internetyhteyttä. Jos huomaat, että sinulla on ongelmia Amazon Prime Video -sisällön lataamisessa ja katselemisessa, voit korjata ongelman muutamalla tavalla.

Kun tällaista ongelmaa esiintyy, näet yleensä seuraavanlaisen viestin:

 • Olemme kohdanneet tämän videon ongelman. Yritä uudelleen. Jos ongelma jatkuu, ota yhteyttä Amazon-asiakaspalveluun.
 • Sinulla ei ole ladattuja elokuvia.

Voit korjata tämän ongelman seuraavasti:

 1. Varmista, että Amazon Prime -jäsenyytesi on aktiivinen. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, jos jäsenyytesi on tällä hetkellä aktiivinen. Jos olet jäsen jonkun muun kautta, varmista, että hän ei poistanut sinua.

 2. Tarkista sijainti. Prime Video -latausominaisuus toimii vain, jos olet kotiseudullasi ja jos alueesi tukee tätä ominaisuutta. Jos olet Yhdysvalloista ja matkustat maasta, et voi katsella ladattua Prime Video -sisältöä.

 3. Poista VPN käytöstä. Onko laitteellasi VPN, vai onko reitittimellesi määritetty VPN? Jos Amazon uskoo olevasi eri maassa VPN: n takia, et voi katsella ladattua sisältöä.

 4. Käynnistä suoratoistolaite uudelleen. Joissakin tapauksissa Roku tai Chromecastin uudelleenkäynnistys korjaa ongelman, joka saattaa aiheuttaa ongelmia. Voit jopa sammuttaa Apple TV: n ja käynnistää sen uudelleen nähdäksesi, auttaako virtasykli sitä.

 5. Tyhjennä Prime Video -sovelluksen välimuisti tai asenna sovellus kokonaan. Jos sovelluksen välimuistissa on vioittuneita tietoja tai sovelluksessa on ongelmia, välimuistin tyhjentäminen tai sovelluksen uudelleenasentaminen korjaa ongelmasi.

Kuinka tarkistaa, onko Amazon Prime Video poissa käytöstä

Jos näyttää siltä, ​​että kaikki on kunnossa, kannattaa ehkä käyttää palvelun valvontaa, kuten Down Detector, ongelmien selvittämiseen. Nämä palvelunvalvojat tarkistavat jatkuvasti, ovatko Amazon Prime Video -palvelun kaltaiset palvelut toimivia, ja niiden avulla on helppo nähdä, onko ongelma laajalle levinnyt. Vaikka tämä ei auta sinua korjaamaan Amazon-virhekoodia, se näyttää, onko ongelma todella Amazonin lopussa.

Näin voit käyttää Down Detectoria nähdäksesi onko muiden ihmisten jänisillä ongelmia Amazon Prime Video -palvelun kanssa:

 1. Siirry osoitteeseen downdetector.com.

 2. Klikkaa Hakulaatikko ja tyyppi Amazon Prime Videoja paina sitten Tulla sisään näppäimistöllä.

  Älä kirjoita vain Amazonia tai Amazon.comia, koska välitämme Amazon Prime Video -palvelusta täällä, ei vain pääsivustosta.

 3. Katso Amazon Prime Video -ongelmat aikataulu ja merkitse muistiin viimeisimmät raportit.

 4. Vieritä alas ja napsauta Live-katkosten kartta -painiketta.

 5. Tarkista, onko alueellasi katkoskeskittymiä. Jos näet aktiivisen katkoksen alueellasi, joudut odottamaan, että Amazon korjaa ongelman.