Skip to content

Kuinka korjata se, kun Android Auto ei toimi

20 de maaliskuu de 2021

Android Auto on hyödyllinen sovellus, jonka avulla voit hallita joitain infotainment-järjestelmän ominaisuuksia Android-älypuhelimen kautta … Kun se toimii. Jos se ei toimi, sen voi aiheuttaa muutama asia.

Android Auton yhteyden muodostamisen syitä

Jos Android Auto -sovelluksesi ei muodosta yhteyttä oikein, se voi aiheuttaa muutamia asioita:

 • Huono yhteys, joko langallinen tai langaton.
 • Vioittunut sovellus.
 • Android Auto saattaa yrittää muodostaa yhteyden väärään ajoneuvoon.
 • Autosi tai älypuhelimesi ei ehkä ole yhteensopiva.
 • Olet saattanut muuttaa joitain asetuksia, jotka vaikuttavat yhteyteen.

Mistä syystä haluatkin, että Android Auto käynnistyy uudelleen, ja näiden vianmääritysvaiheiden pitäisi auttaa.

Mitä tehdä, kun Android Auto ei muodosta yhteyttä

Kun Android Auto -sovelluksesi ei toimi kunnolla, et saa yhteyttä autosi ja älypuhelimesi välille ja saatat menettää hyödyllisiä ominaisuuksia ja ominaisuuksia. Näiden vianmääritysvaiheiden pitäisi auttaa sinua saamaan kaikki yhteyden muodostamaan ja kommunikoimaan uudelleen.

 1. Tarkista, että ajoneuvosi ja hoitostereosi ovat yhteensopivia Android Audion kanssa. Android Auto Compatibility -sivu auttaa sinua selvittämään, ovatko tietyt autosi ja stereosi yhteensopivia. Jos ne eivät ole, et voi tehdä mitään, jotta Android Auto toimii ajoneuvossasi.

 2. Käynnistä puhelin uudelleen. Uudelleenkäynnistys voi poistaa kaikki pienet virheet tai ristiriidat, jotka saattavat häiritä puhelimen, auton ja Android Auto -sovellusten välisiä yhteyksiä. Yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi selvittää sen ja saada kaikki toimimaan uudelleen.

 3. Tarkista yhteydet varmistaaksesi, että kaikki toimii siellä. Käytitpä kaapelia tai langatonta yhteyttä, varmista, että kaikki on kytketty oikein ja toimivat yhdessä. Jos käytät kaapelia laitteen liittämiseen Android Autoon pääsemiseksi, varmista, että kaapeli on vaurioitumaton, ja vaikka se näyttää olevan hyvässä kunnossa, kokeile myös toista kaapelia, jos jotain sisällä kaapeli on rikki, mutta et näe sitä.

 4. Varmista, että sekä puhelimesi että Android Auto -sovelluksesi on päivitetty. Vanhentuneet sovellukset tai käyttöjärjestelmät voivat estää kaiken toimimasta yhdessä niin kuin pitäisi. Pidä puhelin ja sovelluksesi ajan tasalla. Päivitä ensin Android-laitteesi ja päivitä sitten puhelimesi sovellukset varmistaaksesi, että sinulla on molempien uusin versio.

 5. Tarkista pariksi liitetyn auton asetukset. Voit käyttää Android Autoa useiden autojen kanssa, joten pari-autosi asetuksissa voi tapahtua muutama asia. Voisit yrittää muodostaa yhteyden toiseen ajoneuvoon, olet ehkä vahingossa lisännyt autosi autoon Hylätyt autot tai sinulla voi olla Lisää uusia autoja Android Auto pois päältä, jolloin puhelimesi voi vain ladata, mutta ei muodostaa yhteyttä Android Autoon. Tarkista kaikki nämä asetukset uudelleen varmistaaksesi, että siellä ei ole mitään vikaa.

  Jos et ole varma asetuksista, voit siirtyä oikean yläkulman kolmen pisteen valikkoon ja napauttaa Unohda kaikki autot Poista kaikki pariksi liitetyt ajoneuvot ja yritä sitten määrittää Android Auto uudelleen autoon.

 6. Tyhjennä Android-puhelimen välimuisti ja tyhjennä sitten sovelluksen välimuisti. Väliaikaiset tiedostot voivat kerätä ja häiritä Android Auto -sovellusta. Paras tapa varmistaa, että tämä ei ole ongelma, on tyhjentää sovelluksen välimuisti. Voit tehdä sen siirtymällä osoitteeseen asetukset > Sovellukset > Android Auto > Varastointi > Tyhjennä välimuisti.

 7. Käynnistä infotainment-järjestelmä uudelleen, jos mahdollista. Joskus infotainment-järjestelmän uudelleenkäynnistys luo uuden uuden yhteyden Android-laitteesi ja Android Auto -sovelluksen välille, mikä voi saada asiat palaamaan uudelleen.

 8. Poista ja asenna Android Auto -sovellus uudelleen. Ajan myötä sovelluksista voi tulla epävakaita, varsinkin jos niitä käytetään usein. Jos sinulla on edelleen ongelmia Android Auton kanssa, yritä poistaa sovelluksen asennus ja asentaa se sitten uudelleen. Uusi asennus voi ratkaista ongelman, joka estää sovellusta toimimasta oikein.

 9. Jos kaikki muu epäonnistuu, sinun on ehkä lähetettävä raportti Ohje ja palaute -sivulle. Napauta sovellusvalikossa Ohje ja tuki luoda tukilippu. Voi kestää jonkin aikaa saada vastaus takaisin, mutta se saattaa lopulta saada sinut palaamaan.