Skip to content

Kuinka korjata se, kun iPhone-kalenteriasi ei synkronoida Outlookin kanssa

22 de heinäkuu de 2021

IPhone-kalenteri, jota ei synkronoida Outlook-kalenterin kanssa, on yleinen ongelma, jota kokevat monet käyttäjät. Se voi tapahtua myös muiden iOS-laitteiden, kuten iPod touchin tai iPadin, kanssa. Joskus iOS-kalenterisovellukseen syötetyt tapahtumat eivät näy oikeassa Outlook-kalenterissa, kun taas toisinaan iPhonen Outlook-kalenterista voi puuttua tärkeitä tietoja. Onneksi on olemassa erilaisia ​​strategioita tämän ärsyttävän virheen käsittelemiseksi.

Syitä Outlook-kalenterin synkronointiin iPhonen kanssa

Jotkut yleisimmistä syistä, joiden vuoksi iPhone-kalenteritapahtumia ei synkronoida Outlookiin oikein, ovat:

 • Tapahtumaa luodessasi valitaan väärä kalenteri.
 • Tietoja ei synkronoida palvelimen kanssa oikein.
 • Outlook-tiliä ei ole yhdistetty iPhoneen.
 • IOS-oletuskalenteri on määritetty väärin.

Kuinka korjata iPhonen ja Outlookin kalenterin synkronointiongelmat

Tässä ovat kaikki todistetut strategiat iPhonen Outlook-kalenterin synkronointiongelmien korjaamiseksi, jotka on lueteltu yleisimmistä ja helpoimmista vähiten yleisiin ja enemmän aikaa vieviin. On suositeltavaa käsitellä näitä ratkaisuja syyn paikantamiseksi ja korjaamiseksi.

 1. Vaihda Wi-Fi-verkkoon. Jotta iPhone- ja Outlook-kalenterit synkronoitaisiin oikein, tiedot on lähetettävä online-palvelimille ja ladattava sitten uudelleen toiseen laitteeseen. Tietojen synkronointi voi viivästyä, kun iPhone on solukkoyhteydessä tietojen tallentamiseksi, joten yritä muodostaa yhteys Wi-Fi-signaaliin ja katso, toimiiko se.

 2. Poista lentokonetila käytöstä. Jos lentokonetila on kytketty päälle elokuvaa katsellessa tai lennon aikana, mitään tietojasi ei synkronoida oikein, koska iPhone ei pysty muodostamaan yhteyttä asiaankuuluviin online-palvelimiin. Tarkista, onko lentokonetila kytketty päälle, poista se käytöstä, jos se on käytössä, muodosta yhteys matkapuhelin- tai Wi-Fi-signaaliin ja odota muutama minuutti.

 3. Sammuta virransäästötila. Kun iPhonen akku tyhjenee, virransäästötila aktivoituu. Tämä tila poistaa käytöstä useimmat taustatoiminnot, mukaan lukien lataukset ja tietojen välisen synkronoinnin palveluiden välillä. IPhonen lataaminen poistaa tämän tilan yleensä käytöstä automaattisesti, mutta voit myös sammuttaa sen manuaalisesti. Mene asetukset > Akku ja napauta Pienitehoinen tila vaihtokytkin.

 4. Sulje kaikki sovelluksesi. Joskus iPhonen sovellukset voivat saada häiriöitä ja paras tapa korjata ne, kun näin tapahtuu, on sulkea ne kokonaan ja avata ne sitten uudelleen. Sovelluksen minimointi iOS: ssä tai vaihtaminen toiseen sovellukseen ei tarkoita, että olet sulkenut edellisen sovelluksen. Jos haluat sulkea sovelluksen kokonaan, vedä kaikki avoimet sovellukset pyyhkäisemällä pitkään näytön alareunasta ylöspäin ja sulje sitten pyyhkäisemällä alas kutakin sovellusta.

 5. Käynnistä iPhone uudelleen. Laitteen uudelleenkäynnistäminen, jotta se toimisi kunnolla, on hieman klisee, mutta se toimii. Pelkästään painamalla virtapainiketta iPhonessa se vain nukkuu. Tämä ei ole uudelleenkäynnistys. Käynnistä iPhone uudelleen sammuttamalla se kokonaan ja käynnistämällä se sitten uudelleen.

 6. Asenna uusimmat Outlook-sovelluksen päivitykset. Sovelluspäivitykset sisältävät usein korjauksia ongelmiin, kuten Outlook-kalenterin virheelliseen synkronointiin. Joskus heidän on jopa varmistettava, että sovellukset toimivat oikein uusien iOS-käyttöjärjestelmän päivitysten kanssa. Voit tarkistaa sovelluspäivitykset nopeasti avaamalla App Storen iPhonessa, napauttamalla Päivitykset, vedä sitten sovellusluettelo alas ja vapauta sormesi.

 7. Varmista, että olet kirjautunut oikeaan Outlook-tiliin iPhonessa. Mene asetukset > Salasanat ja tilit. Jos Outlookia ei ole tililuettelossa, napauta Lisää tili lisätäksesi sen.

 8. Tarkista Outlook-käyttöoikeutesi. Vaikka olet kirjautunut sisään oikein Outlookin avulla, et ehkä ole myöntänyt palvelulle täyttä käyttöoikeutta iPhonellasi. Mene asetukset > Salasanat ja tilit > Näkymät ja varmista, että Kalenterit vaihtokytkin on päällä.

 9. Tarkista iPhonen oletuskalenteri. Mene asetukset > Kalenteri > Oletuskalenteri. Sinulla voi olla useita tässä lueteltuja kalentereita, mukaan lukien muutama Outlook-kalenteri. Kalenteri, jonka vieressä on ruutu, on se, johon iPhoneen luodut uudet tapahtumat sijoitetaan. Varmista, että valitsemasi Outlook-kalenteri on valittu.

 10. Varmista, että käytät oikeaa kalenteria iOS-kalenterisovelluksessa. Jos sinulla on ongelmia iPhonen kalenterisi synkronoinnin kanssa Exchange- tai Outlook-sovellusten kanssa, kannattaa ehkä tarkistaa uudelleen, miten teet uusia merkintöjä iOS-kalenterisovelluksessa. Kun luot uutta tapahtumaa, napauta Kalenteri varmistaaksesi, että Outlook-kalenterisi nimi on tarkistettu. Olet ehkä tallentanut tapahtumia väärään kalenteriin.

 11. Suorita manuaalinen iTunes-synkronointi. Jos iPhoneen on asennettu uusimmat iOS- ja Outlook-versiot, kalenteritietojen pitäisi olla synkronoituja taustalla olevan pilven kautta. Jos olet kokeillut kaikkia edellä mainittuja vinkkejä, mutta mikään ei ole toiminut, voit kokeilla synkronointia iTunesin kautta. Liitä ensin iPhone tietokoneeseen kaapelilla, avaa iTunes tietokoneellasi ja valitse Laitteet > iPhone > Tiedot > Kalenterit > Synkronoi kalenterit kohteesta > Näkymät > Kaikki kalenterit > Käytä.