Skip to content

Kuinka korjata se, kun kiintolevy ei toimi

19 de maaliskuu de 2021

Kun Flipboard ei toimi, et ehkä voi käyttää kuratoitua uutta sisältöä ja sisältöä, jonka haluat lukea tai katsella. Tässä on joitain yleisiä syitä ja ratkaisuja Flipboard-ongelmiin.

Kuinka leikepöydän ongelmat voivat ilmetä

Jos olet käyttänyt Flipboardia pitkään aikaan, olet todennäköisesti melko perehtynyt sen toimintaan. Joten, kun jokin menee pieleen, huomaat todennäköisesti sen. Esimerkiksi Flipboardilla saattaa olla ongelmia, jos:

 • Flipboard-lehdet ja kokoelmat eivät päivity.
 • Flipboard-sovelluksesi kaatuu aina, kun avaat sen.
 • Et voi kääntää sisältöä Flipboard-kokoelmiin.
 • Näyttöön tulee virhe: ”Et ole kirjautunut sisään: Et ole kirjautunut sisään. Ole hyvä ja kirjaudu sisään ja yritä uudelleen.”

Leikepöydän ei toimi

Vaikka se näyttää olevan melko harvinaista, on useita asioita, jotka voivat aiheuttaa Flipboardin toimimattomuuden. Esimerkiksi, jos olet luonut aikakauslehden, joka kattaa hyvin kapean aiheen, on mahdollista, että sitä ei yksinkertaisesti ole päivitetty edellisen kerran, kun näit sen, mutta voi olla myös jotain muuta, jotain enemmän meneillään.

Toinen Flipboard-ongelmien syy voi olla se, että olet vahingossa kirjautunut ulos (tai kirjautunut väärälle tilille) tai että olet unohtanut päivityksen sovellukseen. Riippumatta ongelmasta, näiden vianmääritysvaiheiden pitäisi auttaa sinua saamaan Flipboard uudelleen varmuuskopioon.

Kuinka korjata se, kun leikekortti ei toimi oikein

Jos Flipboard-sovelluksesi ei toimi oikein, kokeile käydä läpi nämä vianmääritysvaiheet. Aloita luettelon yläosasta ja kokeile kutakin ehdotusta erikseen, kunnes ratkaiset ongelman.

 1. Tarkista, että olet kirjautunut Flipboardiin. Jos Flipboard-lehtiäsi ei päivitetä, voi olla, että olet kirjautunut ulos tai olet kirjautunut väärälle tilille (jos sinulla on useita tilejä). Varmista, että olet kirjautunut oikealle tilille ja päivitä sitten syötteesi nähdäksesi, ratkeaako ongelma itsestään.

  Jos käytät Windows 10: tä ja olet ladannut Flipboard-sovelluksen Microsoft Storesta, saatat kohdata ongelmia, kun yrität kirjautua sisään Facebook-kirjautumistiedoillasi. Jos näin on, sinun on otettava yhteyttä Flipboard-tilin vahvistustukeen ([email protected]) päivittääksesi tilisi kirjautumistiedot sähköpostiosoitteeksi ja salasanaksi.

 2. Päivitä Flipboard-sovelluksesi. Jos Flipboard on vanhentunut, se voi aiheuttaa sovelluksen kaatumisen aina, kun avaat sen. Voit korjata tämän päivittämällä sovelluksen laitteidesi sovellusten vetolaatikosta. Android-sovellusten päivitysprosessi vaihtelee iOS- ja iPadOS-sovellusten päivitysprosessista.

 3. Pakota lopettamaan ja käynnistämään Flipboard uudelleen. Monet laitteet pitävät sovelluksia jatkuvasti taustalla, mikä on hyödyllistä, mutta voi joskus johtaa sovelluksiin, jotka eivät toimi oikein. Flipboardin tapauksessa yksinkertainen uudelleenkäynnistys voi ratkaista kaatumiset tai päivittää mahdollisesti kohtaamasi ongelmat.

  Voit pakottaa lopettamaan sovellukset ja käynnistämään sovellukset uudelleen iOS- tai iPadOS-käyttöjärjestelmissä avaamalla App Switcherin ja sulkemalla Flipboard sieltä. Jos haluat pakottaa sovelluksen lopettamisen Androidissa, sinun on käytettävä Sovellusten hallintaa.

 4. Käynnistä laite uudelleen. Jos näyttää siltä, ​​että Flipboard ei päivity, yritä käynnistää laite uudelleen. Uudelleenkäynnistys näyttää usein toimivan selvittämään sumeat virheet, yhdistämään verkot ja muut pienet ongelmat, jotka ovat enimmäkseen huomaamattomia, koska ne eivät vaikuta laitteen kaikkiin osa-alueisiin.

 5. Tarkista, onko Flipboard alhaalla. Toisinaan Flipboard-verkot ovat poissa käytöstä huoltoa varten. Yksi tapa selvittää, onko ongelma Flipboardin puolella, on mennä verkkosivustopalveluun, joka valvoo sivuston kuntoa, kuten Downdetector, nähdäksesi, onko Flipboard alhaalla vai onko ongelma lopussa.

 6. Kun kaikki muu epäonnistuu, ota yhteyttä Flipboardin tekniseen tukeen. Jos pääset sovellukseen, voit ottaa yhteyttä tukeen siirtymällä osoitteeseen Profiili > asetukset > auta. Valitse yläreunasta Ota meihin yhteyttä.

  Jos et pääse Flipboard-sovellukseesi, voit mennä Flipboardin ohjekeskukseen ja napsauttaa Ota yhteyttä aloittaaksesi yhteyden muodostamisen Flipboardiin.