Skip to content

Kuinka korjata virhe, jonka mukaan tietokone tai verkko saattaa lähettää automaattisia kyselyjä

20 de maaliskuu de 2021

Kun käytät Google-hakua selaimestasi tai käyttöjärjestelmästäsi riippumatta, joskus virheilmoitus ”tietokoneesi tai verkko saattaa lähettää automaattisia kyselyitä” tulee näkyviin.

Tämä virhe voi estää sinua pääsemästä tietyille verkkosivuille ja voi edellyttää, että syötät captchat useita kertoja haun nollaamiseksi, mikä ei silti aina toimi.

Automaattisten kyselyvirheiden syy

Googlen palvelimet ja haku on määritetty siten, että jos ne saavat useita yrityksiä yhdistää eli kyselyjä yhdestä tietokoneesta tai verkosta, tämä merkitään mahdolliseksi automaatioksi.

Jos tämä havaitaan, Google rajoittaa haun käyttöä väliaikaisesti (ja et ehkä voi käyttää tiettyjä verkkosivuja) varmistaaksesi, että muut käyttäjät eivät kokene hidastumista.

Usein Google pyytää tämän virheen ilmaantumisen jälkeen, että käyttäjä syöttää captchan todistaakseen olevansa ihminen eikä todellakaan lähetä automaattisia kyselyitä tietokoneelta tai verkosta.

Kuinka korjata automaattiset kyselyvirheet

On epätodennäköistä, että tietokone tai verkko todella lähettää automaattisia kyselyitä, ja tämä virheilmoitus on useimmiten häiriö, joka voidaan ratkaista muutamalla yleisellä ratkaisulla.

Huomautus

Jos satut kokemaan tämän virheen heti tietyn ohjelman asentamisen tai tietyn tiedoston lataamisen ja avaamisen jälkeen, on mahdollista, että Internetissä on itse asiassa yhteys ohjelmaan sinun tietämättäsi. Tässä tapauksessa yritä ensin poistaa ohjelman asennus nähdäksesi, jatkuuko ongelma.

 1. Tyhjennä selaushistoriasi. Riippumatta siitä, mitä selainta käytät, historian tyhjentäminen on hyvä tapa varmistaa, että selaimesi tallentamat tiedot eivät aiheuta ongelmia.

 2. Kokeile toista Internet-selainta. Joskus tämän ongelman voi aiheuttaa selain itse. Jos yrität hakea uudesta selaimesta, vahvistat, onko ongelma lokalisoitu yhteen sovellukseen.

  Jos et saa virheilmoitusta toisella selaimella, poista alkuperäinen selain ja asenna se uudelleen. yritä sitten hakea uudelleen nähdäksesi, onko virhe.

 3. Käynnistä tietokoneesi uudelleen. Monet laitteiden väliset ongelmat ovat väliaikaisia ​​ongelmia, jotka voidaan ratkaista uudella käynnistyksellä virrankatkaisutilasta. Palaa tietokoneellesi ja yritä hakua uudelleen.

 4. Käynnistä reititin ja modeemi uudelleen. Jos edelliset vaiheet eivät ratkaise ongelmaa, on mahdollista, että ongelma ei ole lainkaan laitteessasi, vaan ongelma Internet-yhteydessä.

  Jos voit muuten käyttää Internetiäsi ongelmitta ja ongelma jatkuu uudelleenkäynnistyksen jälkeen, ongelma ei todennäköisesti ole verkossasi tai Internet-yhteydessä.

 5. Tarkista tietokoneesi haittaohjelmien varalta. Tietokoneellesi avautuva virus on epätodennäköinen, ellet usein käytä luonnosteltavia sivustoja tai lataa epäilyttäviä liitteitä, mutta ilkeä ohjelma tai palvelu voi aiheuttaa tämän virhesanoman.

  Kun tarkistus on valmis ja poistat havaitut tartunnan saaneet tiedostot, yritä etsiä uudelleen.

Mitä tehdä, kun kaikki muut epäonnistuvat

Tietokoneet ovat monimutkaisia ​​tekniikoita, ja monet asiat voivat mennä pieleen. Kuitenkin aina ongelman sattuessa on aina viimeinen keino: järjestelmän nollaaminen.

Windows-tietokoneissa on Nollaa tämä tietokone ominaisuus, jonka avulla Windows-käyttäjät voivat asentaa Windowsin uudelleen ilman levyä ja antaa käyttäjille mahdollisuuden pitää henkilökohtaiset tiedostot ehjinä.

Mac-käyttäjillä ja MacBook Air -käyttäjillä on myös vaihtoehtoja tietokoneidensa nollaamiseen. Macissa voit varmuuskopioida järjestelmän ja palauttaa sitten palautustietokoneen varmuuskopiosta.

Vaikka pystyt säilyttämään kaikki tiedostosi, vaikka palauttaisit tietokoneen, tämä on ydinratkaisu, jota tulisi yrittää vain, jos kaikki muu epäonnistuu.

Huomautus

Vaikka nykyään varmuuskopiot ovat laajalti saatavilla ja käyttöjärjestelmän kehittäjät antavat käyttäjille mahdollisuuden säilyttää tiedostot käyttöjärjestelmästä toiseen, on hyvä käytäntö varmistaa, että sinulla on ylimääräinen kopio tärkeistä tiedostoista tietokoneellasi, mieluiten tallennettuna pilvi, jossa he eivät ole alttiita laitteistovikoille.