Skip to content

Kuinka koskaan maksaa täyttä hintaa Xbox Live Goldista

30 de kesäkuu de 2021

Microsoft tarjoaa ensiluokkaisen Xbox Live Gold -tilauspalvelun pelaajille, jotka omistavat Xbox-konsolijärjestelmän. Maksullinen palvelu tarjoaa pääsyn edistyneeseen moninpelitilaan, ilmaisiin peleihin ja suuriin alennuksiin Xbox-kaupassa tehdyistä ostoksista. Xbox Live Gold -jäsenyys on saatavana kuukausimaksuna 9,99 dollaria tai kerran vuodessa 59,99 dollaria. Mutta sinun ei tarvitse maksaa täyttä hintaa tilauksesta. Hyödynnä näitä temppuja, jotta et koskaan maksa enää täyttä hintaa.

Alennukset tilauskorteista

Helpoin tapa saada Xbox Live Gold alennuksella on pitää silmällä edulliseen tilaus- ja lahjakorttitarjouksia, ostaa niitä ja käyttää niitä sitten tilaukseen tai uusimiseen. Voit käyttää useita lahja- ja tilauskortteja Xbox Live Goldille, ja kukin niistä voi pidentää nykyistä tilausta. Osta pari halpaa korttia, kun löydät ne alennuksella, ja sinut asetetaan pitkäksi aikaa. Pidä silmällä ilmoituksia sivustoissa, kuten Amazon, eBay, BestBuy.com, Walmart.com ja muut verkkokaupat, ja olet varma, että löydät Xbox Live Gold -tilauskortit alle täyden MSRP: n. Nopea haku verkossa paljastaa useita tilauskorttitarjouksia hyvällä hinnalla.

Xbox Live Gold mukana peleissä ja tuotteissa

Toinen tapa saada Xbox Live Gold alennuksella on odottaa pakettipakettia, joka sisältää Live Gold -palvelun ostettavan tuotteen kanssa. Et ehkä saa koko vuoden Xbox Live Gold -palvelua – yleensä näissä paketeissa on kolmen kuukauden tilausbonukset – mutta monet jälleenmyyjät niputtavat Xbox Live Gold -tilauskortteja peleihin ja lisävarusteisiin alennuksella.

Jälleenmyyjäkupongit ja tarjouskoodit

Helppo tapa säästää rahaa Xbox Live Gold -palvelussa on hyödyntää kuponkikoodeja verkkokaupoissa. Xbox Live Gold -tilaukset lasketaan melkein aina lisävarusteiksi, ja missä tahansa paikassa, jossa on pelitarvikkeiden myynti- tai kuponkikoodi, voi olla varastossa Xbox Live Gold -kortteja. Yksi vuosi Xbox Live Goldia saatetaan listata 60 dollaria joillakin jälleenmyyjillä, mutta kun käytät kuponkikoodeja, hintaa voidaan alentaa huomattavasti.

Tarkista paikalliset mainokset ja verkkokauppasivustot

Pidä silmällä vähittäiskauppiaiden, kuten Walmart, Target ja Best Buy, sunnuntai-mainoskampanjoita, koska et koskaan tiedä, milloin ne saattavat sisältää Xbox Live Gold -kortin uuden pelijulkaisun kanssa. Tee myös CheapAssGamer.com-sivustosta säännöllinen online-pysäkki, koska sivusto on yleensä ensimmäinen paikka, josta käyttäjät julkaisevat tietoja Xbox Live Gold -tilauskorttien hyvistä tarjouksista. Slickdeals.net on toinen verkkosivusto, jolla on laaja valikoima tuotetarjouksia, erityisesti elektroniikkaa, lahjakortteja ja tilauskortteja varten.

Säästä rahaa Xbox Live Gold -palvelussa

Pienellä vaivalla säästää rahaa Xbox Live Gold -tilauskorteilla on melko helppoa. Katso kaupan verkkosivustoja. Käytä kuponkikoodeja. Niputa tarvikkeita tai pelejä, jotka aiot ostaa joka tapauksessa, ja osta useita kortteja, kun löydät hyviä tarjouksia. Ponnistelusi palkitaan ensiluokkaisella pääsyllä parhaisiin saatavilla oleviin verkkopeliverkkoihin, ja sinulla on ylimääräistä rahaa taskussa.