Skip to content

Kuinka kuunnella Internet-radiokanavia

21 de heinäkuu de 2021

Jos luulet Windows Media Playerin olevan vain ohjelmisto, joka toistaa musiikki- ja videotiedostoja, ajattele uudelleen! Se pystyy myös yhdistämään sinut satoihin Internet-radioasemiin, jotta voit suoratoistaa radiota tietokoneen kautta milloin haluat. Tämä lyhyt opetusohjelma näyttää, kuinka voit käyttää Windows Media Player 11: tä musiikin suoratoiston lisäksi myös suosikkiradiokanavien kirjanmerkkeihin lisäämiseen.

Jos käytät Windows Media Player 12: ta, ohjeet ovat hieman erilaiset. Jos näin on, katso oppaastamme, kuinka suoratoistaa Internet-radioasemia WMP 12: lla. Katso myös, kuinka suoratoistaa Internet-radiota VLC Media Player -sovelluksessa ja suoratoistaa Internet-radiota iTunesissa. WMP 11 korvattiin WMP 12: lla vuonna 2009. Jos järjestelmäsi on uudempi tai sitä on päivitetty sen jälkeen, olet WMP 12: lla.

Internet-radion suoratoisto WMP: n avulla 11

  1. Kun Windows Media Player on auki, napsauta hiiren kakkospainikkeella tyhjää tilaa nuolien vieressä ohjelman vasemmassa yläkulmassa.

  2. Navigoida johonkin Näytä> Verkkokaupat> Mediaopas. Kun olet valinnut, sinulle näytetään uusimmat suosituimmat valinnat, kuten musiikki, elokuvat, pelit ja radio.

  3. Kanssa Mediaopas avaa, napsauta Radio -painiketta. Radio-näytössä on luettelo suosituista tyylilajeista, jotka voit valita nähdäksesi luettelon käytettävissä olevista radioasemista. Esimerkiksi valitsemalla Top 40 -linkki näyttää luettelon kyseisen genren suoratoistettavista radioasemista. Kirjoita lajityyppi, jota ei ole luettelossa, kirjoittamalla hakukenttään ja napsauttamalla vihreä nuoli etsiä lisää asemia. Siellä on myös luettelo suosituimmista musiikin suoratoistoasemista, jotta pääset alkuun.

  4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella asemaa valitaksesi sen. Näet lisätietoja siitä sekä vaihtoehtoja aseman lisäämiseksi suosikkeihisi, Internet-radiokanavan verkkosivustolla vierailun ja suoratoiston äänen toistamisen.

  5. Klikkaus pelata alkaa kuunnella musiikkia

  6. Jos saat Parannettu sisältö -valintaikkuna tulee näyttöön ja hyväksy pyyntö napsauttamalla Joo -painiketta aseman verkkosivuston lataamiseksi.

Radiokanavien merkitseminen kirjanmerkkeihin WMP 11: ssä

Koska valittavana on satoja asemia, sinun on lisättävä haluamasi asemat suosikkilistallesi, jotta voit seurata niitä.

  1. Kun kuuntelet radioasemaa, napsauta sinistä Nuoli takaisin -kuvaketta palataksesi asemaluetteloon.

  2. Valita Lisää Omat kanavat.

  3. Jos haluat nähdä luettelon kirjanmerkkeihisi merkitsemistä asemista, palaa takaisin päänäyttöön ja etsi Omat asemat.