Skip to content

Kuinka kytkeä PS4-ohjain PS5: een

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Yhdistä PS4-ohjain PlayStation 5: ään pariliitoksen muodostamiseksi.
 • Voit pelata kaikkia PS4-pelejä PS4- tai PS5-ohjaimella.
 • Et voi pelata PS5-pelejä konsolilla PS4-ohjaimella.

Tässä artikkelissa opetetaan yhdistämään PlayStation 4 -ohjain PlayStation 5 -konsoliin. Se selittää myös kaikki rajoitukset, jotka johtuvat siitä.

PlayStation 4 -ohjaimen liittäminen PS5: een

Mietitkö, toimivatko PS4-ohjaimet PS5: llä? Sinulla on onnea. PlayStation 4 -ohjaimen liittäminen PS5: een on erittäin helppoa, kun noudatat näitä tärkeitä vaiheita mitä tehdä.

 1. Hanki PlayStation 4 -ohjain ja liitä se PS5-konsoliin mukana toimitetulla latauskaapelilla.

 2. Kytke ohjain päälle painamalla Playstation 4 -ohjaimen keskellä olevaa PS-painiketta.

 3. Valitse käyttäjä, johon ohjain liitetään konsolissa.

 4. Ohjain on nyt kytketty PlayStation 5 -konsoliin.

  Kärki:

  Voit irrottaa ohjaimen latauskaapelista, ja se toimii edelleen konsolin kanssa.

  Mitä voin tehdä PS4-ohjaimen kanssa Playstation 5: llä?

  Tärkein syy käyttää PS4-ohjainta PlayStation 5: ssä on, että voit helposti pelata PS4-pelejä. Voit tehdä tämän jo PS5 DualSense -ohjaimella, mutta jos haluat pelata PS4-moninpelejä ja sinulla on vain yksi PS5-ohjain, tämä on hyvä tapa sallia useamman kuin yhden teistä pelata peliä. Jos haluat vain PlayStation 4 -ohjaimen tunteen, se voi olla hyödyllinen.

  Voit myös käyttää PS4-ohjainta siirtyäksesi PlayStation 5 -hallintapaneelin valikoissa siten, että kokemus on enimmäkseen sama kuin PlayStation 5 -ohjaimen käyttö.

  Huomautus:

  Tämä koskee sekä virallisia DualShock 4 -ohjaimia että muita kolmannen osapuolen PlayStation 4 -laitteita, jotka saatat omistaa.

  Mitä en voi tehdä PS4-ohjaimen kanssa Playstation 5: llä?

  Et voi pelata PlayStation 5 -pelejä PlayStation 4 -ohjaimella. Jos yrität, lataamalla peliä ilmestyy varoitusviesti, jonka mukaan ’PS5-pelejä ei voi pelata DUALSHOCK 4: llä’.

  On mahdollista pelata PS5-pelejä PlayStation 4 -ohjaimella, jos teet niin älypuhelimesi, tablet-laitteesi tai PC / Mac-tietokoneesi PS Remote Play -sovelluksen kautta, mutta se ei yksinkertaisesti ole mahdollista konsolilla.

  Voitteko käyttää Playstation 5 -ohjainta Playstation 4: n kanssa?

  Yksinkertaisesti sanottuna, ei. Konsoli ei tunnista PlayStation 5 -ohjainta, vaikka kytket sen ensin latauskaapelin kautta. PS Remote Play -sovelluksella on kuitenkin mahdollista pelata Playstation 4 -peliä etänä ja käyttää PC / Mac-tietokoneeseen, älypuhelimeen tai tablettiin liitettyä PlayStation 5 -ohjainta.

  Tällä menetelmällä ei ole mitään hyötyä, mutta jos sinulla on vain yksi ohjain ja sinun tarvitsee vain käyttää PlayStation 4 -konsolia jossakin muodossa, tämä on vaihtoehto.