Skip to content

Kuinka kytkeä PS5-ohjain Androidiin

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Yhdistä PS5-ohjain tavallisen Bluetooth-laitteen kautta Asetukset> Bluetooth.
 • Siirry pariliitostilaan pitämällä ohjaimen virtapainiketta painettuna.
 • Et voi vielä käyttää PS5 DualSense -ohjainta PS Remote Play -sovelluksen kanssa.

Tässä artikkelissa opetetaan yhdistämään PlayStation 5 -ohjain Android-älypuhelimeesi.

Kuinka yhdistää PlayStation 5 -ohjain Androidiin

Android-älypuhelimille on tarjolla monia pelejä, jotka tukevat PS5-ohjaimen käyttöä. Näin kytket PS5-ohjaimen puhelimeen, jotta voit pelata missä tahansa.

 1. Kytke PS5-ohjain päälle pitämällä ohjaimen keskellä olevaa PS-logoa painettuna.

 2. Pidä PS-logon (virtapainiketta) painettuna samanaikaisesti Jaa -painiketta (kosketuspalkin vasemmalla puolella) PS5-ohjaimen asettamiseksi pariliitostilaan.

  Valot vilkkuvat PS5-ohjaimessasi, kun se on siirtynyt pariliitostilaan.

 3. Napauta Android-puhelimessa asetukset.

 4. Napauta Bluetooth.

 5. Playstation 5 -ohjaimesi pitäisi nyt näkyä yhtenä laitteena, jonka kanssa pari voidaan muodostaa Saatavilla olevat laitteet.

 6. Napauta PlayStation 5 -ohjaimen nimeä ja napauta sitten Pari pariliitos tulee voimaan.

 7. Ohjain on nyt pariliitetty Android-älypuhelimeesi.

Kuinka irrottaa PS5-ohjain Android-älypuhelimesta

Nyt kun voit yhdistää PS5-ohjaimen puhelimeen, voit haluta irrottaa sen, kun olet lopettanut pelaamisen. Näin voit tehdä Android-puhelimellasi.

 1. Napauta asetukset.

 2. Napauta Bluetooth.

 3. Napauta i nimetty PS5-ohjaimen vieressä.

 4. Napauta Katkaista.

  Kärki:

  Jos haluat purkaa ohjaimen pariliitoksen ja vaatia pariliitoksen muodostamista uudelleen, jotta sitä voidaan käyttää uudelleen, napauta pariliitos.

Mitä en voi tehdä liitetyn ohjaimen kanssa?

Tässä on lyhyt katsaus siihen, mitä voit ja mitä ei voi tehdä, kun yhdistät PlayStation 5 -ohjaimen Android-puhelimeesi.

Onnistuu

 • On mahdollista pelata mitä tahansa Android-peliä, joka tukee ohjaimia. Monet Android-pelit tukevat ohjaimia, ja niitä on usein helpompi pelata fyysisellä laitteella kuin kosketusnäyttöasetuksilla. Etsi pelejä, jotka tukevat ohjaimia ja käyttävät PS5 DualSense -ohjelmaa täällä.
 • Voit navigoida Android-puhelimesi aloitusnäytössä ohjaimella. Haluatko liikkua aloitusnäytössä PS5-ohjaimen avulla? Voit tehdä tämän säästämällä tarvetta koskettaa näyttöä. Se voi olla hyödyllinen tietyissä esteettömyystarkoituksissa.

Ei voi tehdä

 • Et voi käyttää PS5 DualSense -ohjainta PS Remote Play -sovelluksen kanssa. Vaikka voit käyttää PS Remote Play -sovellusta pelaamaan pelejä PS4 DualShock -ohjaimella, se ei tällä hetkellä tue PS5 DualSense -ohjainta.
 • Ohjainta ei voi yhdistää useampaan kuin yhteen laitteeseen kerrallaan. Haluatko, että PS5-ohjaimesi yhdistetään konsoliin ja puhelimeen samanaikaisesti? Tämä ei ole mahdollista. Sen sijaan sinun on korjattava se laitteella, kun olet käyttänyt sitä yhdessä niistä alun perin. Suunnittele vastaavasti ennen maratonpelien aloittamista.