Skip to content

Kuinka kytkeä Twitter Dark Mode päälle mobiililaitteissa ja verkossa

19 de maaliskuu de 2021

Pimeä tila (jota kutsutaan myös yötilaksi) on suosittu ominaisuus, joka voi vähentää rasitusta tuijottaessasi silmäsi näyttöjä, etenkin yöllä. Vaihto Twitterin yötilaan on käytettävissä kaikissa sovelluksen virallisissa versioissa ja verkkosivustolla. Monilla kolmannen osapuolen Twitter-sovelluksilla on myös omat tumman tilan asetukset. Näin voit käyttää ominaisuutta.

Tämän sivun vaiheet koskevat Twitter-verkkosivustoa ja virallisia Twitter-sovelluksia iOS-, Android- ja Windows 10 -käyttöjärjestelmissä.

Mikä on yötila Twitterissä?

Twitterin pimeä tila, aivan kuten YouTuben pimeä tila, on puhtaasti esteettinen vaihtoehto, joka muuttaa sosiaalisen verkoston ulkoasua sovelluksessa tai verkossa.

Pimeän tilan ottaminen käyttöön Twitterissä ei muuta sivuston toimintaa eikä lisää toimintoja. Monet käyttäjät haluavat kuitenkin kytkeä sen päälle, koska se on helpompaa silmissä heikossa valaistuksessa ja se voi myös säästää akun käyttöikää uusimmissa älylaitteissa, joissa on OLED-näyttö.

Twitterin yötilan ottaminen käyttöön iOS: ssä ja Androidissa

Näin otat Twitterin yötilan käyttöön iOS- tai Android-laitteella:

 1. Avaa Twitter-sovellus Android- tai iOS-laitteellasi ja tuo valikkovaihtoehdot pyyhkäisemällä oikealle.

 2. Napauta Asetukset ja yksityisyys.

 3. Napauta Näyttö ja ääni.

 4. Napauta Tumma tila.

 5. Tässä sinulla on muutama vaihtoehto. Voit ottaa tumman tilan käyttöön tai poistaa sen käytöstä tai asettaa sen käynnistymään automaattisesti auringonlaskun aikaan.

 6. Voit myös valita teeman, joko himmeä tai valot pois. Napauta Himmeä tummansiniselle teemalle tai Valot pois puhtaalta mustalta.

  Jos otat pimeän tilan käyttöön säästääksesi akun käyttöikää, sinun on käytettävä myös Valot pois -vaihtoehtoa.

Twitterin yötilan ottaminen käyttöön Windows 10: ssä ja verkossa

Virallinen Twitter-sovellus Windows 10: lle perustuu sosiaalisen verkoston verkkoversioon. Tämän samanlaisen koodauksen vuoksi Twitterin pimeän tilan aktivointitapa on sama sekä verkossa että Windows 10 -sovelluksessa. Näin voit tehdä sen:

 1. Avaa Windows 10 Twitter -sovellus tai avaa Twitter.com haluamallasi verkkoselaimella.

 2. Valitse Lisää (ellipsit)> Asetukset ja yksityisyys > Näyttö.

 3. Valitse joko Himmeä aktivoi sininen-aiheinen tumma tila tai Valot pois kytkeäksesi tavallisen mustan Twitter-pimeän tilan päälle.

 4. Voit mukauttaa Twitter-tummatilaa edelleen Windows 10: ssä tai verkossa valitsemalla värilliset kuvakkeet tumman tilan asetusten yläpuolella. Tämä muuttaa Twitter-kuvakkeiden ja linkkien väriä.