Skip to content

Kuinka liikkua Alexasi kanssa ja saada se toimimaan uudelleen

20 de maaliskuu de 2021

Kun muutat Alexan ja erilaisten älylaitteiden kanssa, jotka on jo asennettu vanhaan kotiin, kaiken asettaminen uudelle paikalle voi olla hankalaa. Tärkein tehtävä on liittää Alexa-laitteesi uuteen Wi-Fi-verkkoon, vaikka voit tehdä siellä pienen pikakuvakkeen, jos hallitset reititintä uudessa paikassa.

Se on vasta alkua, mutta opastamme sinut läpi jokaisen askeleen, jotta asiat sujuisivat jälleen sujuvasti.

Mitä on tehtävä Alexan kanssa liikkumisen jälkeen?

Alexa-laitteen asettaminen siirron jälkeen on paljon kuin upouuden Alexa-laitteen asentaminen. Sinun on annettava sille uuden Wi-Fi-verkon nimi ja salasana, määritettävä sijainti ja aikavyöhyke sekä mukautettava muita sijaintiin perustuvia asetuksia varmistaaksesi, että kaikki toimii odotetulla tavalla.

Useimmissa tapauksissa sinun pitäisi pystyä asettamaan Alexa-laitteesi uuteen sijaintiin ilman ongelmia. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä uuteen Wi-Fi-verkkoon, sinun on ehkä nollattava Alexa ja määritettävä se sitten uudeksi laitteeksi.

Tässä ovat tärkeimmät vaiheet Alexan kanssa tehdyn muutoksen jälkeen

 1. Yhdistä Alexa-laitteesi uuden sijaintisi Wi-Fi-verkkoon. Tämä on periaatteessa sama prosessi, jonka käytit läpi, kun asetit Alexa-laitteen ensimmäisen kerran, mutta sinun on pakotettava laite manuaalisesti asetustilaan. Tämä tapahtuu yleensä painamalla ja pitämällä toiminta -painiketta Echossa.

  Kun Alexa-laitteet on määritetty toimimaan uuden Wi-Fi-verkon kanssa, olet valmis aloittamaan niiden käytön. On kuitenkin olemassa muutamia muita asetuksia, jotka haluat säätää varmistaaksesi, että kaikki toimii sujuvasti.

  Jos sinulla on useita Alexa-laitteita ja sinulla on hallinnassa uusi Wi-Fi-verkko, harkitse uuden Wi-Fi-verkon määrittämistä käyttämällä samaa SSID: tä ja salasanaa kuin vanha verkko. Alexa-laitteesi muodostavat yhteyden automaattisesti, eikä sinun tarvitse määrittää niitä erikseen.

 2. Kerro Alexallesi uusi osoitteesi. Sijaintiin perustuvat komennot, kuten Alexan nopeaa säätiedotusta pyytävät, luottavat siihen, että Alexa tietää missä olet. Kun kiinnität Alexasi ensimmäisen kerran muuton jälkeen, se ajattelee edelleen olevasi vanhassa paikassa.

  Jos haluat käyttää uutta sijaintiasi koskevia tietoja, sinun on vaihdettava osoite Alexa-sovelluksessa jokaiselle Alexa-laitteellesi.

  Avaa Alexa-sovellus ja napauta Laitteet > Kaiku ja Alexa > kaikulaitteesi > Laitteen sijainti. Kirjoita uusi osoitteesi ja napauta sitten Tallentaa.

  Sinun on toistettava tämä prosessi jokaiselle Alexa-laitteellesi.

 3. Kerro Alexalle uusi aikavyöhyke. Tämä on samanlainen kuin kerrot Alexalle uuden osoitteesi, mutta se on merkityksellistä vain, jos olet muuttanut hieman kauempana kuin kaupungin tai muutaman kaupungin yli. Jos olet todella siirtynyt uudelle aikavyöhykkeelle, sinun on kerrottava siitä Alexalle, jotta se voi kertoa muun muassa oikean paikallisen ajan.

  Avaa Alexa-sovellus ja napauta Laitteet > Kaiku ja Alexa > kaikulaitteesi > Aikavyöhyke. Valitse uusi aikavyöhyke ja napauta sitten Muuttaa. Toista tämä prosessi jokaiselle Alexa-laitteellesi.

 4. Perustaa uusia älykkäitä ryhmiä. On hyvät mahdollisuudet, että uudella kodillasi ei ole samaa ulkoasua kuin vanhallasi, joten päädyt todennäköisesti sijoittamaan erilaisia ​​Alexa- ja älykkäitä laitteita jonkin verran eri paikkoihin.

  Jotta kaikki sujuisi jälleen sujuvasti, sinun on perustettava uudet älykotiryhmät vastaamaan laitteidesi asetustapaa uudessa kodissasi. Esimerkiksi jotkut vanhat olohuoneesi laitteet voivat nyt olla toimistossa, vierashuoneessa tai muualla.

 5. Varmista, että Alexa-laitteesi on edelleen nimetty asianmukaisesti. Samoin kuin älykkäiden kotiryhmien korjaamisessa, sinun on myös muutettava kaikkien eri paikoissa olevien Alexa-laitteiden nimet. Esimerkiksi, jos sinulla on laite nimeltä ”Office Echo”, mutta se on nyt vierashuoneessasi, kannattaa ehkä nimetä se uudelleen nimellä ”Guest Echo”.

  Voit nimetä Alexa-laitteen uudelleen käynnistämällä Alexa-sovelluksen ja napauttamalla Laitteet > Kaiku ja Alexaja napauta sitten laitetta, jonka haluat nimetä uudelleen. Napauta Muokkaa nimeä seuraavalla näytöllä vaihtaaksesi laitteen nimen.

  Laitteiden nimeäminen antaa sinun antaa komentoja, kuten ”Alexa, toista musiikkia Office Echossa”, ja voit aloittaa musiikin soittamisen kyseisellä laitteella riippumatta siitä, mikä laite kuuli komennon.

 6. Määritä salaman tiedotus uudelleen uudelle sijainnillesi. Flash-tiedotukset ovat ominaisuus, jonka avulla Alexa antaa sinulle lyhyen katsauksen ajankohtaisista uutisista. Jos olet aiemmin määrittänyt tämän ominaisuuden toimittamaan sinulle paikallisia uutisia, sinun kannattaa lisätä lähteitä uuteen sijaintiin.

  Määritä salaman tiedotus uudelleen napauttamalla asetukset > Flash-tiedotukset, pyyhkäise valitsemiasi paikallisia uutislähteitä, joita et enää kiinnosta, ja napauta sitten Lisää sisältöä löytää paikallisia uutislähteitä, jotka liittyvät uuteen kaupunkiin tai osavaltioon.

 7. Yhdistä muut Alexa-laitteet samaan kotiin perheen tilassa. Jos muutat jonkun kanssa, joka myös omistaa Alexa-laitteita, laitteiden sekoittaminen heidän kanssaan samassa kodissa voi aiheuttaa ei-toivottuja seurauksia. Esimerkiksi, jos sinulla on älylaitteita vanhasta talosta, heidän Alexa ei voi hallita näitä laitteita.

  Jos haluat määrittää ja hallita kaikkia Alexa-laitteitasi sovelluksestasi ja sallia yhteydet jokaisen Alexasi ja älylaitteesi välillä, sinun on liitettävä Amazon-tilisi kotitalousominaisuuden avulla.

  Kotitalousominaisuuden avulla voit myös jakaa Prime-etuja ja digitaalisia ostoksia, kuten musiikkia, elokuvia ja e-kirjoja. Jos haluat erottaa laitteesi tulevaisuudessa, poista toinen henkilö pääministeristäsi tulevaisuudessa.