Skip to content

Kuinka lisätä Disney Plus älytelevisioon

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Samsung-malleissa Sovellukset > Disney + > Asentaa.
 • LG-malleissa alkaen Koti näyttö> LG Content Store > Disney + > Asentaa.
 • Mene Vizio-malleissa Koti > Disney + ja valitse se.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka Disney +-suoratoistopalvelu lisätään älytelevisioon. Ohjeet koskevat Samsung-malleja 2016 tai uudempia, LG-malleissa 2016 tai uudempia, joissa on webOS 3.0 tai uudempi, ja Vizio SmartCast -mallia 2016 tai uudempaa.

Kaikissa tämän artikkelin ohjeissa oletetaan, että olet rekisteröitynyt Disney + -tilille ja sinulla on Internet-yhteys älytelevisio. Älytelevisiosi on oltava yhteydessä Internetiin näiden ohjeiden suorittamiseksi.

Kuinka ladata Disney Plus Samsung Smart TV: ssä

Disney Plus on saatavana Samsung-televisioille, jotka ovat vuoden 2016 tai sitä uudempia malleja. Jos Samsung Smart TV on yhteensopiva, lataa Disney + Samsungille seuraavasti.

 1. Siirry Samsung TV -kaukosäätimen painikkeilla kohtaan ja valitse Sovellukset vaihtoehto.

 2. Sisään Sovellukset voit selata, kunnes löydät Disney + tai voit siirtyä kaukosäätimellä oikean yläkulman hakutoimintoon ja etsiä: Disney Plus.

 3. Valitse Disney + ja valitse sitten Asentaa.

 4. Kun Disney Plus -sovellus on ladattu ja asennettu, voit käyttää kaukosäädintä valitsemalla sovelluksen käynnistääksesi sen ja kirjautumalla sisään Disney Plus -tilisi tunnuksilla.

Kuinka lisätä Disney Plus LG Smart TV: ssä

Disney Plus on saatavana LG-älytelevisioissa, joita valmistettiin vuonna 2016 tai myöhemmin. Kyseisissä televisioissa on oltava webOS 3.0 tai uudempi. Sovellus on saatavana LF-sisältökaupasta.

 1. Siirry LG Smart TV: n aloitusnäytöltä LG Content Store.

 2. Voit vierittää, kunnes löydät Disney + tai voit siirtyä kaukosäätimellä näytön yläosassa olevaan hakutoimintoon ja etsiä: Disney Plus.

 3. Kun löydät sen, siirry sovellukseen ja napsauta kaukosäätimen avulla Asentaa.

 4. Kun Disney Plus -sovellus on ladattu ja asennettu, voit käyttää kaukosäädintä valitsemalla sovelluksen käynnistääksesi sen ja kirjautumalla sisään Disney Plus -tilisi tunnuksilla.

Kuinka saada Disney Plus Vizio SmartCast TV: ssä

Disney Plus on saatavana Vizio SmartCast -televisioissa, jotka on valmistettu vuonna 2016 tai myöhemmin. Voit käyttää Disney + -sovellusta katsellaksesi Disney-suosikkiasi tai voit suoratoistaa Vizio-televisioon mobiililaitteella Google Cast- tai AirPlay 2 -palvelun avulla.

Vizion Smartcast-televisiosarja on 4K- ja UHD-yhteensopiva, joten voit suoratoistaa kaikkia saatavilla olevia korkea- tai huippulaatuisia ohjelmia ja elokuvia.

Näin voit lisätä Disney Plus -sovelluksen SmartCast-televisioon:

 1. Siirry VIzio SmartCast -televisiosi kohtaan Koti -näyttö

 2. Kaikki käytettävissä olevat sovellukset on lueteltu Vizion aloitusnäytössä. Vieritä kohtaan Disney + ja valitse kaukosäätimellä sovellus. Se asennetaan televisioon.

 3. Kun olet asentanut, valitse Disney + ja käytä Disney Plus -tilisi kirjautumistietoja kirjautumiseen ja suoratoiston aloittamiseen.

Entä jos älytelevisio ei tue Disney + -sovellusta?

Jos älytelevisiosi on vanhempi malli, joka ei tue Disney + -sovellusta, voit silti pystyä suoratoistamaan Disney Plus -sovellusta. Parhaat vaihtoehtosi Disney-sisällön suoratoistoon ovat ulkoiset suoratoistolaitteet ja suoratoisto.

 • Suoratoistolaitteet: Useimmat suoratoistolaitteet, kuten Roku tai Chromecast, voivat käyttää Disney + -palvelua. Sinun on lisättävä sovellus suoratoistolaitteeseen (voit esimerkiksi katsella Disney + -sovellusta AppleTV: ssä) ja katsella sitä sitten suoratoistolaitteen kautta.
 • Suoratoisto tai peilaus: Suoratoisto (tai peilaus) tarkoittaa suoratoistovideon lähettämistä langattomasti älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta televisioon. Jos olet iOS-käyttäjä, voit peilata näyttöä joillekin televisioille AirPlayn avulla. Jos olet Android-käyttäjä, saatat pystyä suoratoistamaan televisioon sovelluksen (esimerkiksi Samsungin tarjoaman) sovelluksen kautta, tai sinun on ehkä lähetettävä laitteeltasi Chromecast-laitteelle.