Skip to content

Kuinka lisätä ja muuttaa Reply-To-otsikkoa macOS Mailissa

19 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

 • Kun sävelet, siirry kohtaan Näytä > Vastausosoitekenttä. Kirjoita uudet osoitteet Vastaus-kenttään. Lähetä tavalliseen tapaan.
 • Pikanäppäin lisätä Vastata osoitekenttä on Komento+Vaihtoehto+R.
 • Jokaisessa uudessa sähköpostissa näkyy tyhjä Vastaus-otsikko, kunnes poistat sen käytöstä. Poista käytöstä, jätä tyhjäksi tai lisää eri osoite kullekin sähköpostille.

Oletuksena MacOS Mailista lähettämiisi sähköposteihin lähetetyt vastaukset lähetetään Lähettäjä-kenttään syötettyyn osoitteeseen. Jos haluat, että vastaukset lähetetään eri osoitteeseen kuin Lähettäjä-kentässä olevaan osoitteeseen, lisää Vastaa-otsikko sähköpostiin ja kirjoita toinen osoite. Näytämme sinulle, miten tämä tehdään Apple Mail 11: llä ja uudemmilla.

Kuinka lisätä vastausotsikko macOS Mailiin

Jos et näe Vastaus-otsikkoa uudessa sähköpostiosoitteessasi, lisää Vastaa-kenttä ja kirjoita sitten sähköpostiosoite. Näin:

 1. Luo uusi viesti napsauttamalla Säveltää -painiketta Mailissa.

 2. Valitse Näytä > Vastausosoitekenttä Mail-valikkorivillä lisätäksesi Vastaus-otsikon sähköpostiisi.

  Apple Mail korostettuna Näytä-valikon Vastausosoitekenttä -komennolla

  Pikanäppäin on Komento-Optio-R.

 3. Kirjoita Vastaus-kenttään sähköpostiosoite, johon haluat vastata.

  Apple Mail -sähköposti, jonka Vastaa-kenttä on korostettu

 4. Jatka viestisi kirjoittamista ja lähetä se tavalliseen tapaan.

Miksi käyttää Reply-To-otsikkoa?

Vastausotsikko voi olla hyödyllinen, kun pelkäät, että sähköpostiviesti voi pudota roskapostisuodattimeen. Esimerkiksi, jos et saanut sähköpostia – ehkä uutiskirjeen – jonka odotit saavan, saatat kysyä lähettäjältä, lähetetäänkö viesti normaalisti lähettämällä sähköpostia. Jos käytät tavallista sähköpostiosoitettasi kyselyyn, et ehkä koskaan näe vastausta. Sama roskapostisuodatin, joka sai uutiskirjeen, saattaa saada vastauksen myös. Et voi kuitenkaan käyttää toista sähköpostiosoitetta kokonaan, koska lähettäjä ei ehkä tunnista sinua. Tämä on oikea aika lisätä Vastaus-otsikko sähköpostiisi.

käynnistämme sähköpostia

Muuta kunkin sähköpostin otsikkoa

Kun olet vastannut Vastaus-otsikkoon, jokaisessa uudessa sähköpostissa näkyy tyhjä Vastaus-otsikko, kunnes poistat ominaisuuden käytöstä. Voit poistaa sen käytöstä, jättää sen tyhjäksi tai kirjoittaa siihen uuden palautusosoitteen jokaiselle lähettämällesi sähköpostille. Jos olet varma, että haluat lisätä automaattisesti saman Vastaus-otsikon jokaiseen lähettämääsi viestiin, Mail-sovellus voi tehdä sen puolestasi automaattisesti, mutta sinun on mentävä Terminaaliin pysyvän muutoksen tekemiseksi, etkä voi muokata sen jälkeen Mail-sovelluksessa.