Skip to content

Kuinka lisätä taustavideota Adobe Musen avulla

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Kanssa Koti sivu sisään Suunnitelma Siirry Ikkuna > Kirjasto > [MR] Koko näytön taustavideo -kansioon ja vedä widget sivulle.
 • Lisää video siirtymällä kohtaan Tiedosto > Lisää tiedostoja ladattavaksi > videokansio> Avata.

Adobe Muse antaa sinun luoda verkkosivuja käyttämällä julkaisujen kaltaista työnkulkua; et tarvitse syvällistä ymmärrystä sivustoa tai sivua rakentavasta koodista, vaikka HTML5: n, CSS: n ja JavaScriptin tuntemus ei haittaa. Vaikka perinteinen verkkovideo lisätään yleensä HTML5 Video -sovellusliittymän kautta, Adobe Muse suorittaa saman asian widgetien avulla, jotka luovat tiettyihin tehtäviin tarvittavan HTML 5: n, mutta kirjoittavat koodin tavallisen kielen käyttöliittymässä koodissa, kun sivu julkaistaan.

Sivun valmisteleminen taustavideota varten Adobe Muse CC: ssä

Kun widget on asennettu, voit nyt luoda videota käyttävän sivun.

 1. Ennen kuin aloitat, luo kansio Muse-sivustoosi. Luo kansion sisälle toinen kansio – käytämmemedia”- ja siirrä videosi mp4- ja webm-versiot kyseiseen kansioon.

 2. Kun käynnistät Muse, valitse Tiedosto > Uusi sivusto.

 3. Kun Asettelu-valintaikkuna avautuu, valitse Työpöytä kuten Alustava asettelu ja muuta Sivun leveys ja Sivun korkeus arvot 1200 ja 900. Klikkaus OK.

 4. Tuplaklikkaus Pääsivu Suunnitelma-näkymässä avataksesi pääsivun. Kun pääsivu avautuu, siirrä ylä- ja alatunnisteen ohjaimet sivun ylä- ja alaosaan. Et todellakaan tarvitse otsikkoa ja alatunnistetta tähän esimerkkiin.

Kuinka käyttää koko näytön taustavideovideota Adobe Muse CC: ssä

Widgetin käyttö on helppoa.

 1. Ensimmäinen asia, jonka sinun on tehtävä, on palata Suunnitelma-näkymään valitsemalla Näytä > Suunnittelutila.

 2. Kun Suunnitelma avautuu, kaksoisnapsauta -kuvaketta Kotisivu avataksesi sen.

 3. Avaa Kirjasto-paneeli – jos se ei ole auki käyttöliittymän oikealla puolella, valitse Ikkuna > Kirjasto – ja pyöritä alas [MR] Koko näytön taustavideo kansio.

 4. Vedä kansio-widget sivulle.

 5. Huomaat Vaihtoehdot pyytää sinua antamaan videoiden mp4- ja webm-versioiden nimet. Kirjoita nimet täsmälleen samalla tavalla kuin ne kirjoitetaan kansioon, johon ne sijoitit. Yksi pieni temppu varmistaa, ettet tee virhettä, on kopioida mp4-videon nimi ja liittää se MP4 ja WEBM alueet Asetukset-valikko.

  Yksi toinen temppu: Kaikki tämä widget on kirjoittaa HTML 5 -koodi sinulle. Voit kertoa tämän, koska näet <> widgetissä. Tässä tapauksessa voit sijoittaa widgetin verkkosivulta kartongille, ja se toimii edelleen. Tällä tavalla se ei häiritse mitään sivulle sijoitettavaa sisältöä.

Kuinka lisätä videota ja testata sivua Adobe Muse CC: ssä

Vaikka olet lisännyt koodin, jolla videot toistetaan, Muse ei silti tiedä, missä nämä videot sijaitsevat.

 1. Korjaa tämä valitsemalla Tiedosto > Lisää tiedostoja ladattavaksi.

 2. Kun Lähetä-valintaikkuna avautuu, siirry kansioon, joka sisältää videosi, valitse ne ja napsauta Avata.

 3. Varmista, että ne on ladattu, avaamalla Omaisuus-paneeli, ja sinun pitäisi nähdä kaksi videotasi. Jätä ne vain paneeliin. Niitä ei tarvitse sijoittaa sivulle.

 4. Testaa projekti valitsemalla Tiedosto > Esikatsele sivua selaimessa tai koska tämä on yksi sivu, Tiedosto > Esikatsele sivustoa selaimessa. Oletusselaimesi avautuu ja video toistetaan.

 5. Tässä vaiheessa voit käsitellä Muse-tiedostoa tavallisena verkkosivuna ja lisätä sisältöä kotisivulle, ja video toistetaan sen alla.

Kuinka lisätä videojulistekehys Adobe Muse CC: ssä

Tämä on verkko, josta puhumme täällä, ja yhteysnopeudesta riippuen on hyvät mahdollisuudet, että käyttäjäsi voi avata sivun ja tuijottaa tyhjää näyttöä, kun video latautuu. Tämä ei ole hyvä asia. Näin voit käsitellä tätä vähän ilkeä.

”Paras käytäntö” on sisällyttää videoon julistekehys, joka ilmestyy videon latautumisen aikana. Tämä on yleensä täysikokoinen kuvakaappaus videon kehyksestä.

 1. Lisää julistekehys napsauttamalla kerran Selaimen täyttö sivun yläosassa.

 2. Klikkaa Kuvalinkki ja siirry käytettävän kuvan kohdalle.

 3. vuonna Asennus alueella Skaalaa täyttöön ja napsauta Keskipiste että Sijainti alueella. Tämä varmistaa, että kuva skaalautuu aina kuvan keskeltä, kun selaimen näkymän koko muuttuu. Näet myös kuvan täyttävän sivun.

 4. Toinen pieni temppu on saada tasainen täyteväri siltä varalta, että julistekehys vie jonkin aikaa. Voit tehdä tämän napsauttamalla Väri siru Muse-värivalitsimen avaamiseen. Valitse silmätippari työkalu ja napsauta kuvan hallitsevaa väriä. Kun olet valmis, sulje Selaimen täyttö -valintaikkuna napsauttamalla sivua.

 5. Tässä vaiheessa voit tallentaa projektin tai julkaista sen.

  Tämän sarjan viimeinen osa näyttää kuinka kirjoittaa HTML5-koodi, joka liukuu videon verkkosivun taustaan.