Skip to content

Kuinka lisätä ystäviä eeppisissä peleissä

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Avaa Epic Games ja valitse Ystävät. Lehdistö Lisää ystävä, kirjoita käyttäjänimi tai sähköpostiosoite ja paina Lähettää.
 • Facebookista tai Steamistä: Siirry kohtaan Lisää ystävä. Valita Facebook tai Höyry. Kirjaudu sisään. Vahvista sähköpostiosoitteesi ja valitse ystävät. Lehdistö Lisää ystäviä.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka voit lisätä ystäviä Epic Gamesiin, joka on suosittu Fortnite: Battle Royale, muut suosikkipelit, kuten Gears of Warja Unreal Engine. Epic Games -käynnistysohjelma on saatavana vain Windowsissa ja Macissa; ystävien lisääminen Epic Gamesiin antaa sinun kuitenkin pelata heidän kanssaan kaikilla alustoilla, jotka olet linkittänyt Epic Games -tiliisi.

Kuinka lisätä ystävää eeppisissä peleissä

Näin lisäät ystäviä Epic Gamesiin:

 1. Avaa Epic Games -käynnistysohjelma ja valitse sitten Ystävät.

  Jos sinulla ei ole Epic Games -käynnistintä, asenna se. Siirry osoitteeseen Epicgames.com ja valitse Hanki eeppisiä pelejä. Jos pelaat peliä kuten Fortnite konsolissa tai mobiililaitteessa Epic Games -käynnistysohjelma on asennettava Windows-tietokoneeseesi tai Maciin, jotta ystäviä voidaan lisätä Epic Games -tiliisi.

 2. Valitse Lisää ystävä -kuvaketta.

 3. Kirjoita ystäväsi Epic Games -näyttönimi tai sähköpostiosoite Lisää ystävä -kenttään ja valitse Lähettää.

 4. Ystäväsi näkyy Lähtevät-osiossa, kunnes hän hyväksyy pyyntösi.

 5. Jos ystäväsi hyväksyy pyyntösi, lähtevä viesti katoaa, ja voit pelata heidän kanssaan, kun olet online-tilassa samanaikaisesti.

 6. Valitse Lisää ystävä -kuvaketta lisätäksesi lisää ystäviä.

Kuinka lisätä ystäviä eeppisiin peleihin Facebookista ja Steamistä

Toinen tapa lisätä ystäviä Epic Gamesiin on yhdistää Epic Games -tilisi toiseen palveluun. Tämä on loistava tapa, jos sinulla on ystäviä muissa palveluissa, jotka käyttävät myös Epic Gamesia. Se on myös hyvä tapa, jos et ole varma ystäväsi näyttönimi tai sähköpostiosoite, koska et viettää aikaa kysyessäsi ja odottaessasi heidän vastaustaan.

Palvelut, joihin Epic Games antaa sinun muodostaa yhteyden, ovat Facebook ja Steam. Tämän saavuttamiseksi tarvitset Facebook- tai Steam-kirjautumistietosi ja sinun on annettava Epic Gamesille lupa muodostaa yhteys Facebook- tai Steam-tiliisi.

Jos sinulla on kaksivaiheinen todennus aktivoitu Facebookissa, tarvitset pääsyn Facebookin kanssa käyttämääsi sähköpostiin. Jos Steam Guard on aktivoitu, tarvitset pääsyn joko puhelimesi Steam-sovellukseen tai Steamin kanssa käyttämääsi sähköpostiin.

Näin voit lisätä ystäviä Epic Gamesiin yhdistämällä Steamiin tai Facebookiin:

 1. Avaa Epic Games -käynnistysohjelma ja valitse sitten Ystävät.

 2. Valitse Lisää ystävä -kuvaketta.

 3. vuonna Lisää palvelut valitse Facebook tai Höyry.

 4. Jos valitsit Steamin, jatka valitsemalla Steam-tilisi nimi.

  Jos Steam-tiliäsi ei näy, kirjaudu sisään laitteesi Steam-sovellukseen. Epic Games ei tunnista Steam-tiliäsi, jos et ole kirjautunut sisään.

 5. Kirjoita Steamin käyttäjänimesi ja salasanasi ja valitse sitten Kirjaudu sisään.

  Jos tililläsi on aktivoitu Steam Guard, kirjoita koodi puhelimesi Steam-sovelluksesta tai odota, että Steam lähettää sähköpostia.

 6. Odota menestysviestiä, sulje selainikkuna ja palaa ystäväluetteloon Epic Games -käynnistimessä.

 7. Jos et ole vahvistanut sähköpostiosoitettasi Epic Gamesilla, valitse Lähetä Vahvistussähköposti Uudelleen, seuraa saamasi sähköpostin ohjeita ja valitse sitten Olen vahvistanut sähköpostini.

  Et voi jatkaa vahvistamatta sähköpostiosoitettasi. Jos vahvistusviestiä ei näy, tarkista kaikki sähköpostikansiosi, myös roskaposti.

 8. Valitse ystävät, jotka haluat lisätä, ja valitse sitten Lisää ystäviä.

  Vaikka Steam-ystäväsi pelaisivat pelejä, kuten Fortnite, he eivät näy tässä luettelossa, jos he eivät linkittäneet Epic Games- ja Steam-tilejään. Jos et näe heitä tässä luettelossa, pyydä heitä linkittämään tilinsä tai lisäämään heidät Epic Games -kaveriksi heidän näyttönimillään.

 9. Toista tämä prosessi Facebook-vaihtoehdolla, jos sinulla on Facebook-ystäviä, jotka käyttävät Epic Gamesia.