Skip to content

Kuinka löytää ihmisiä ZabaSearchin avulla

25 de kesäkuu de 2021

ZabaSearch on työkalu, joka keskittyy löytämään yksittäisiin ihmisiin liittyviä tietoja, kuten nimiä, osoitteita ja puhelinnumeroita. Voit käyttää ZabaSearchia löytääksesi jonkun verkossa tai yksinkertaisesti tapana tarkistaa yksityiskohdat, kuten osoite. ZabaSearchin käyttäminen tietojen löytämiseen joku on todella helppoa. Voit hakea nimen tai puhelinnumeron mukaan ja jopa rajata hakun tarkkaan kaupunkiin ja osavaltioon. Kaikki ZabaSearchin keräämät tiedot ovat julkisesti saatavilla, joten kaikki siitä löytämäsi tiedot on kerätty useista lähteistä. Tämä tarkoittaa, että tiedot voivat olla virheellisiä tai edes olla lainkaan. Voit poistaa omat henkilötietosi ZabaSearchista, jos et enää halua verkkosivuston pitävän siitä kirjaa.

Kuinka ZabaSearch löytää tietoja?

ZabaSearch-verkkosivusto löytää henkilökohtaisia ​​tietoja julkisin keinoin. Tämä voi sisältää omaisuustiedot, keltaiset sivut, valkoiset sivut, markkinointilomakkeet, arvontojen merkinnät, sosiaalisen median profiilit, henkilökohtaiset sivustot, äänestäjien rekisteröintitiedot ja paljon muuta.

On tärkeää tehdä ero, että ZabaSearch ei isännöi mitään näistä tiedoista; se vain helpottaa kaikkien näiden tietojen löytämistä keräämällä ne yhteen keskitetysti. Vaikka ZabaSearch on hyödyllinen, se on jonkin verran kiistanalainen, koska sillä on virheellinen maine paljastaa yksityisiä, arkaluonteisia tietoja. Todellisuudessa ZabaSearch indeksoi vain tiedot, jotka ovat jo verkossa saatavilla kenenkään löydettävissä. Monet ihmiset ovat ymmärrettävästi huolissaan tiedoista, jotka ovat käytettävissä ZabaSearchissa ja vastaavissa sivustoissa. Ellet ole kuitenkaan ponnistellut koskaan, koskaan anna kaikkien henkilötietojesi tulla julkisiksi, nämä tiedot tahtoa tulla julkisesti saataville. Esimerkiksi, jos olet joskus ostanut talon, ollut naimisissa tai eronnut tai osallistunut poliittiseen kampanjaan tai voittoa tavoittelemattomiin, osa tiedoistasi on siellä verkossa.

Kuinka etsiä jotakuta ZabaSearchista

ZabaSearchia voi käyttää muutamalla tavalla:

Hae nimen mukaan

Löydät jonkun tiedot etsimällä hänen nimeään ZabaSearchista kirjoittamalla hänen etu- ja sukunimensä kotisivun tekstikenttään. Jos tiedät osavaltion, jossa he asuvat, valitse se luettelosta, muuten valitse Kaikki 50 osavaltiota.

ZabaSearch People Search by Name -tekstikenttä

Hae puhelinnumeron perusteella

Toinen tapa löytää tietoja ZabaSearchista on suorittaa haku puhelinnumerolla joko kotisivulta tai Käänteinen puhelinhaku -sivulta.

ZabaSearch käänteinen puhelinnumero haku

Voit tehdä tämän, jos et ole varma, kuka soitti sinulle tai olet kiinnostunut näkemään, näyttävätkö tietosi käänteisen puhelinnumeron haun omalla numerollasi (jonka voit poistaa, kuten alla tarkastelemme).

Suorita tarkennettu haku

Käytä ZabaSearchin Advanced Search for Common Names -työkalua kaventaaksesi tuloksia huomattavasti. Voit lisätä etu- ja sukunimen lisäksi keskimmäisen nimen sekä kaupungin ja osavaltion, jossa henkilö asuu.

ZabaSearchin tarkennettu haku tavallisille nimille

Kun olet etsinyt nimeä, voit suodattaa tuloksia edelleen määrittämällä iän. Jos et ole varma kuinka vanha henkilö on, jätä vain Kaikki iät kenttä valittu. ZabaSearch ei näytä omalla verkkosivustollaan paljon muuta kuin henkilön nimeä, osoitetta ja puhelinnumeroa. Jos haluat enemmän tuloksia ja et halua maksaa jonkun löytämisestä verkossa, valitse Näytä koko profiili minkä tahansa henkilön merkinnän vierestä lukeaksesi lisätietoja heistä Intelius-sovelluksessa.

Tietojen poistaminen ZabaSearchista

Jos omat henkilökohtaiset tietosi ZabaSearchissa ovat väärät tai et halua muiden löytävän henkilökohtaisia ​​tietojasi helposti sivustolta, voit pyytää heitä poistamaan sinulta löytämänsä tiedot. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että kun ZabaSearch estää tietojesi näkymisen hakutuloksissa, kyseinen esto toimii vain ZabaSearchin verkkosivustolla, ei alkuperäisissä paikoissa, joissa verkkosivusto löysi tiedot. Toisin sanoen, sinun kannattaa poistaa tietosi myös muilta sivustoilta, jos se on huolestuttavaa. Lisäksi, jos poistat tietosi ZabaSearchista, mutta tietosi muuttuvat, kuten sukunimesi tai osoitteesi, se saattaa luoda profiilisi uudelleen. Sinun on poistettava se uudelleen, jos näin tapahtuu, koska ZabaSearch näkee sen erillisenä tietojoukkona.