Skip to content

Kuinka löytää ja käyttää Steam-kaupan URL-osoitettasi

19 de maaliskuu de 2021

Steam on digitaalinen myymälä Windows-, MacOS- ja Linux-peleille, jonka avulla voit myös pelata pelejä ystäviesi kanssa verkossa. Steam-tililläsi on myös siihen liittyvä mainosjakauma, joka voi sisältää sekä pelin sisäisiä esineitä, kuten nahat ja aseet, että lunastamattomat kopiot kokonaisista peleistä. Kun Steam Trade-URL-osoite on kädessä, voit käydä kauppaa näillä varastotuotteilla lisäämiesi ystävien, tuntemattomien ja jopa kolmansien osapuolten kauppapaikkojen kanssa.

Mikä on Steam-kaupan URL-osoite?

Steam-kaupan URL-osoite on ainutlaatuinen linkki, jonka avulla ihmiset voivat tarkastella Steam-mainosjakaumaa ja lähetettyjä kauppapyyntöjä. Sinä hallitset tämän linkin käyttöä ja myös sitä, näkevätkö kukaan varaston.

Jotta Steam-kaupan URL-osoite toimisi, sinun on ensin muutettava Steam-tietosuoja-asetuksesi, jotta muut ihmiset näkevät mainosjakaumasi. Voit asettaa mainosjakaumasi yksityiseksi, mikä estää ketään näkemästä sitä tai vain ystävien kanssa.

Jos haluat tuntemattomien ja kolmansien osapuolten kaupankäynnin verkkosivustojen käyttävän Steam Trade-URL-osoitettasi, sinun on muutettava Steam-tietosuoja-asetuksiasi, jotta yleisö voi tarkastella mainosjakaumaa ja lähettää kauppapyyntöjä.

Onko turvallista antaa Steam-kaupan URL-osoite?

Steam Trade-URL-osoitteesi ilmoittaminen on täysin turvallista. Jos annat suurelle yleisölle mahdollisuuden tarkastella Steam-mainosjakaumaa, he voivat nähdä, mitä omistat, ja lähettää kauppapyyntöjä, mutta voit kieltää tai jättää huomiotta kaikki, jotka vaikuttavat epäoikeudenmukaisilta tai saavat sinut tuntemaan olosi epämukavaksi.

Ennen kuin annat Steam Trade-URL-osoitteesi, haluat ehkä suojata Steam-tilisi Steam Guardilla. On pieni mahdollisuus, että joku saattaa nähdä haluamansa Steam-mainosjakaumastasi ja yrittää sitten varastaa tilisi saadaksesi tuotteen ilman kaupankäyntiä.

Kun Steam Guard on voimassa, kukaan ei voi varastaa tiliäsi vain arvaamalla tai phishing-salasanasi.

Kuinka sallia Steam-kauppapyynnöt

Ennen kuin voit hankkia ja lähettää Steam Trade-URL-osoitteesi, sinun on otettava Steam-kauppapyynnöt käyttöön. Se on yksinkertainen prosessi, johon sisältyy Steamin tietosuoja-asetusten muuttaminen, jotta yleisö voi tarkastella Steam-luetteloasi.

 1. Avata Höyrytai siirry kohtaan steamcommunity.com.

  Steamcommunity.com-sivusto on toiminnallisesti identtinen Steam-sovelluksen kanssa, joten voit käyttää haluamaasi.

 2. Napsauta tai napauta käyttäjänimija napsauta tai napauta sitten Profiili pudotusvalikossa.

 3. Napsauta tai napauta Muokkaa profiilia -painiketta.

 4. Napsauta tai napauta Omat tietosuoja-asetukset.

 5. Määritä varaston yksityisyydeksi julkinen napsauttamalla tai napauttamalla kohtaa, jossa lukee Varasto: Yksityinen tai Varasto: Vain ystävät ja muuttamalla sen Luettelo: Julkinen.

  Jos tällä sivulla on jo maininta Inventory: Public, sinun ei tarvitse muuttaa mitään.

 6. Kun julkinen Steam-mainosjakaumasi on julkinen, pääset käyttämään Steam-kaupan URL-osoitettasi.

Kuinka löytää Steam-kaupan URL-osoite

Kun olet asettanut Steam-mainosjakaumasi yleisön saataville, olet valmis etsimään ja antamaan Steam Trade-URL-osoitteesi. Voit löytää sen Steam-sovelluksen Inventory-osiosta tai Steam Community -sivustosta.

 1. Napsauta tai napauta käyttäjänimija napsauta tai napauta sitten Varasto pudotusvalikossa.

 2. Napsauta tai napauta Kauppatarjoukset.

 3. Napsauta tai napauta Kuka voi nähdä kauppatarjoukseni?

 4. Steam-kaupan URL-osoitteesi löytyy kolmannen osapuolen sivustot -osiosta.

  Korosta kaupan URL-osoite ja paina CTRL+Ctai napsauta hiiren kakkospainikkeella ja valitse Kopio pikavalikosta. Jos annat tämän URL-osoitteen yksityishenkilölle tai kolmannen osapuolen kauppasivustolle, he voivat nähdä mainosjakaumasi ja lähettää kauppapyyntöjä.

  Tarkista huolellisesti saapuvat kauppapyynnöt, varsinkin jos ne tulevat Steamin käyttäjiltä tai sivustoilta, joita et tunnista.

 5. Jos et enää halua vastaanottaa kauppapyyntöjä kolmannen osapuolen sivustoilta tai henkilöiltä, ​​joilla on Steam-kaupan URL-osoite, napsauta Luo uusi URL-osoite poistaa vanhan URL-osoitteen käytöstä ja luoda uuden.

Kuinka estää höyrykauppapyynnöt ja piilottaa varastosi

Jos olet käyttänyt kolmannen osapuolen kauppasivustoja tai olet vain kyllästynyt vastaanottamaan ei-toivottuja kauppapyyntöjä, voit estää nämä pyynnöt ja piilottaa mainosjakaumasi milloin tahansa. Tämä prosessi on päinvastainen kuin se, jota käytit ensinnäkin Steam-kauppapyyntöjen ottamiseen käyttöön.

 1. Avata Höyrytai siirry kohtaan steamcommunity.com.

 2. Napsauta tai napauta käyttäjänimija napsauta tai napauta sitten Profiili pudotusvalikossa.

 3. Napsauta tai napauta Muokkaa profiilia -painiketta.

 4. Napsauta tai napauta Omat tietosuoja-asetukset.

 5. Napsauta tai napauta Varasto-osiossa Julkinen.

 6. Napsauta tai napauta Vain ystävät tai Yksityinen.

 7. Steam-mainosjakaumasi on nyt yksityinen. Vaikka ihmisillä olisi Steam Trade-URL-osoitteesi, he eivät voi nähdä mainosjakaumaasi tai lähettää kauppapyyntöjä.