Skip to content

Kuinka löytää Xbox Onen IP-osoite

29 de kesäkuu de 2021

Mitä tietää

 • Avata Järjestelmä > asetukset > Verkko > Verkkoasetukset > Lisäasetukset. IP-osoite näkyy näytöllä.
 • Määritä staattinen osoite toistamalla yllä olevat vaiheet ja valitsemalla IP-asetukset, vaihda Automaattinen-tilasta Manuaalinen > syötä IP-osoite> Tulla sisään.

On useita syitä, miksi sinun on ehkä tiedettävä Xbox Onen IP-osoite. Tässä oppaassa kerromme, kuinka se löytyy, sekä kuinka asettaa staattinen IP-osoite Xbox Onelle ja miksi haluat ehkä tehdä sen.

Kuinka löytää Xbox Onen IP-osoite

Xbox Onen IP-osoitteen löytäminen on yksinkertainen prosessi. Tarvitset pääsyn konsoliin, kytke se päälle ja varmista, että se on yhteydessä verkkoon.

Jos olet varma, että Xbox One on kytketty verkkoon, löydät sen IP-osoitteen seuraavasti:

 1. Avata Järjestelmä > asetukset.

 2. Valitse Verkko > Verkkoasetukset.

 3. Valitse Lisäasetukset.

Tässä näytössä näet Xbox Onen nykyisen IP-osoitteen oikealla. Näet myös portin, jota se parhaillaan käyttää, ja muita tietoja, jotka voivat olla hyödyllisiä diagnostiikkatarkoituksiin, jos äänipuhelu tai moninpeli eivät toimi oikein.

Miksi Xbox One tarvitsee staattisen IP: n?

Verkon määritystavasta riippuen saatat huomata, että Xbox One -laitteellesi on määritetty eri IP-osoite aina, kun se muodostaa yhteyden verkkoon. Se ei yleensä ole ongelma, mutta on tilanteita, joissa se voi auttaa staattista IP-osoitetta, joka ei koskaan muutu.

Xbox one staattiset IP-asetukset -näyttö

Tärkein syy staattisen IP-osoitteen antamiseen on antaa sinun tehdä verkkoasetuksiin edistyneitä muutoksia, jotka koskevat vain Xbox Onea. Saatat esimerkiksi pystyä käyttämään reitittimen lisäasetuksia muuttamaan verkko-osoitteen käännöstyyppiä (NAT) Xbox One -yhteysongelmien korjaamiseksi. Jos sinulla on ongelma, joudut myös siirtämään portit eteenpäin reitittimen lisäasetuksissa. Tässä ovat portit, jotka sinun on yleensä toimitettava edelleen:

 • TCP: 53, 80, 3074
 • UDP: 53, 88, 500, 3074, 3544, 4500

Reitittimestäsi riippuen saatat pystyä asettamaan staattisen IP-osoitteen reitittimen ohjauspaneelista. Jos se ei ole mahdollista, voit asettaa staattisen IP-osoitteen suoraan Xbox Onelta.

Staattisen IP-osoitteen määrittäminen Xbox Onelle

Staattisen IP-osoitteen asettaminen Xbox Onelle vie vain muutaman askeleen enemmän kuin IP-osoitteen löytäminen:

Vaiheet xbox one staattisen ip: n asettamiseksi

 1. Avata Järjestelmä > asetukset.

 2. Valitse Verkko > Verkkoasetukset.

 3. Valitse Lisäasetukset.

 4. Kirjoita nykyinen muistiin IP-osoite.

 5. Valitse IP-asetukset.

 6. Vaihda Automaattinen-tilasta Manuaalinen.

 7. Syötä IP-osoite, jonka kirjoitit muistiin edellisessä vaiheessa, ja paina Tulla sisään.

Voit antaa minkä tahansa haluamasi IP-osoitteen, mutta jo määritetyn osoitteen käyttäminen varmistaa, että et luo vahingossa ristiriitaa.