Skip to content

Kuinka luoda Skype-tili Windowsissa

21 de maaliskuu de 2021

Skype on ilmainen Microsoftin sovellus, jonka avulla voit soittaa puheluja sovellukseen, soittaa tavallisiin puhelimiin, lähettää tekstiviestejä, osallistua videoneuvotteluihin ja paljon muuta. Itse sovellus on ladattavissa ja käytettävissä ilmaiseksi, vaikka jotkut mukana olevista palveluista, kuten tavallisiin puhelimiin soittaminen Skype-sovelluksesta, vaativat maksua.

Saatavilla on tilauksia, jotka tarjoavat rajoittamattomat puhelut kuukausimaksua vastaan. Mutta minkä tahansa Skypen ominaisuuksien käytön aloittaminen edellyttää Skype-tiliä. Näin voit luoda sellaisen.

Windowsin lisäksi voit käyttää Skypea myös macOS-, Android-, iOS-, Linux- ja monilla muilla laitteilla.

Tarkista järjestelmävaatimuksesi

Skype for Windows -sovelluksella on erittäin maltilliset järjestelmävaatimukset, mutta on silti tärkeää varmistaa, että järjestelmäsi täyttää tai ylittää ne, ennen kuin käytät aikaa ladata ja asentaa sovellus. Nämä ovat järjestelmän vähimmäisvaatimukset, vaikka Skype toimii paremmin, kun enemmän RAM-muistia ja nopeampi prosessori.

 • Windows 7 tai uudempi
 • Vähintään 1 GHz: n prosessori
 • Vähintään 512 Mt RAM-muistia
 • DirectX v9.0 tai uudempi

Lataa ja asenna Skype for Windows

Skype on ilmainen Microsoftin tarjoama sovellus, joten sinun on ladattava se suoraan viralliselta Skype-verkkosivustolta. Sovelluksen lataaminen tai asentaminen ei ole veloitettavaa, vaikka joihinkin toimintoihin, kuten puhelujen soittamiseen, liittyy kuitenkin kustannuksia.

Näin lataat Skype for Windows ja aloitat asennusprosessin:

 1. Siirry valitsemallasi verkkoselaimella viralliselle Skype-lataussivustolle.

 2. Klikkaus Hanki Skype for Windows.

 3. Valitse latauspaikka Skype-asennusohjelmalle ja napsauta Tallentaa.

 4. Kun lataus on valmis, kaksoisnapsauta tiedostoa käynnistääksesi Skype-asennusohjelma.

  Käytämme tässä esimerkissä Chrome-selainta, joten voimme vain napsauttaa Skype-xxxxexe vasemmassa alakulmassa. Jotkin selaimet edellyttävät, että avaat latausvalikon, tai joudut ehkä siirtymään selaimeesi ladata kansio Resurssienhallinnassa löytääksesi Skype-asennusohjelman.

 5. Skype-asennusohjelma aukenee. Noudata näytön ohjeita tai siirry seuraavaan osioon saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet.

Skypen asentaminen ja Skype-tilin luominen Windowsiin

Kun olet ladannut Skype-asennusohjelman, olet valmis asentamaan sovelluksen, luomaan tilisi ja aloittamaan soittamisen. Jos pidit tauon edellisen ja tämän osan välillä, sinun on aloitettava avaamalla latauskansio ja käynnistämällä se kaksoisnapsauttamalla Skype-asennusohjelmaa. Sen jälkeen voit jatkaa asennusta.

 1. Klikkaus Asentaa.

 2. Napsauta sitten Mennään ja napsauta sitten Kirjaudu sisään tai luo.

 3. Klikkaus Luoda yksi!

  Onko sinulla jo Microsoft-tili? Jos teet niin, voit käyttää sitä kirjautumalla Skypeen tämän vaiheen aikana. Pelkästään Skypeä varten ei tarvitse luoda upouutta tiliä, ellet halua.

 4. Kirjoita puhelinnumerosi tai napsauta käytä sen sijaan sähköpostiosoitettasi Kirjoita sähköpostiosoite ja napsauta sitten Seuraava.

 5. Kirjoita tilillesi salasana ja napsauta Seuraava.

 6. Kirjoita etu- ja sukunimesi ja napsauta Seuraava.

 7. Valitse maa tai alue, kirjoita syntymäpäiväsi ja napsauta Seuraava.

 8. Tarkista sähköpostisi vahvistuskoodi, kirjoita se ja napsauta sitten Seuraava.

  Klikkaa valintamerkki poistaa sen, jos et halua vastaanottaa mainosviestejä Microsoftilta.

 9. Kirjoita CAPTCHA-merkit ja napsauta Seuraava.

 10. Klikkaus Lataa valokuva ja valitse profiilikuva tietokoneeltasi tai napsauta vain Jatkaa jos et halua profiilikuvaa.

 11. Skype-tilisi on nyt määritetty ja käyttövalmis. Jatka näytön ohjeiden noudattamista varmistaaksesi, että laitteesi on toimintakunnossa, tai siirry seuraavaan osioon saadaksesi yksityiskohtaiset ohjeet.

Määritä mikrofoni, kaiuttimet ja verkkokamera Skype-asennuksen aikana

Ennen kuin voit käyttää Skypea puhelujen soittamiseen ja vastaanottamiseen, sinun on varmistettava, että mikrofoni, kaiuttimet ja verkkokamera ovat toiminnassa. Alkuasetukset ovat käytettävissä asennusprosessin aikana, mutta voit ohittaa sen, jos haluat vain luoda tilisi nopeasti.

Jos olet pitänyt tauon edellisen ja tämän osan välillä, pääset näihin asetuksiin napsauttamalla kolmen pisteen valikkoa ja valitsemalla sitten asetukset > Äänellinen video.

 1. Varmista, että kaiuttimet ja mikrofoni toimivat, ja napsauta Jatkaa.

  Puhu normaalisti tarkistaaksesi mikrofonisi. Jos se toimii, siniset pisteet syttyvät. Klikkaus Testaa ääni tarkista kaiuttimet tai kuulokkeet. Testaa soittaminen napsauttamalla Soita ilmainen testipuhelu. Voit tarkistaa nämä kaikki Skype-sovelluksesta myöhemmin milloin tahansa.

 2. Tarkista, toimiiko videosi, ja napsauta Jatkaa.

  Jos sinulla ei ole verkkokameraa kytkettynä, voit vain napsauttaa Jatkaa.

 3. Klikkaus OK.

 4. Skype-tilisi on määritetty ja käyttövalmis. Voit avata Skypen tulevaisuudessa kirjoittamalla Skype Windowsin hakupalkkiin ja napsauttamalla Skype-sovellusta.

Yhteystietojen löytäminen ja lisääminen Skypessä Windowsissa

Ennen kuin voit lähettää ja vastaanottaa puheluja ja chatteja Skype: ssä, sinun on lisättävä yhteystietoja. Jos käytit oikeaa nimeäsi ja puhelinnumeroitasi tiliä määritettäessä, myös yhteystietosi löytävät sinut etsimällä.

Näin lisäät yhteystiedon Skypeen Windowsissa:

 1. Käynnistä Skype-sovellus, jos se ei ole vielä käynnissä.

 2. Klikkaus Yhteystiedot ikkunan vasemmassa yläkulmassa.

 3. Klikkaus Uusi kontakti.

 4. Kirjoita yhteyshenkilön Skype-käyttäjänimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite tai hänen oikea nimi Löytää ihmisiä ala.

 5. Jos näet etsimäsi henkilön, napsauta Lisätä.

 6. Henkilö näkyy yhteystietoluettelossasi.

Muita tapoja lisätä ihmisiä Skypeen Windowsissa

Hakutoiminto on paras tapa lisätä uusia kontakteja Skypeen, mutta se ei toimi, jos yhteyshenkilölläsi ei vielä ole Skype-tiliä. Jos näin on, voit napsauttaa Kutsu Skype lähettää yhteyshenkilölle sähköpostin tai tekstiviestin, jotta he voivat luoda Skype-tilin. Jos he tekevät, voit lisätä ne yhteyshenkilöksi.

Voit myös tallentaa puhelinnumeron suoraan Skype-yhteystietoihisi. Tämän avulla voit soittaa kyseiseen numeroon Skypen avulla, mutta et voi lähettää heille viestejä, videopuhelua tai käyttää muita Skype-toimintoja, koska se on vain puhelinnumero.

Muut tärkeät Skype-asetukset

Olet valmis aloittamaan soittamisen ja keskustelemisen tässä vaiheessa, mutta sinun on oltava tietoisia muista tärkeistä Skype-toiminnoista ja vaihtoehdoista. Voit myös poistaa Skype-tilisi milloin tahansa, jos sinusta tuntuu, että et enää tarvitse sitä.

Tässä ovat Skypen tärkeimmät ominaisuudet, joita voit käyttää nyt, kun tilisi on määritetty:

 • Kutsumus: Voit soittaa ilmaisia ​​Skype-Skype-puheluita käyttämällä Skype-sovellusta kaikkialla maailmassa. Tämän tyyppisten ilmaisten puheluiden soittamiseksi sinulla ja soittamallasi henkilöllä on oltava Skype-tili ja Skype-sovellus. Ei ole väliä onko heillä sovellus Windowsissa, Macissa tai mobiililaitteessa. Ne ovat kaikki yhteensopivia.
 • SkypeOut: Voit soittaa maksuja mihin tahansa puhelinnumeroon mistä päin maailmaa tahansa, Skype-sovelluksen avulla. Tähän liittyy maksuja, mutta henkilöllä, jolle soitat, ei tarvitse olla Skypeä, vain puhelin.
 • Videopuhelu: Voit osallistua videopuheluihin web-kamerallasi ilmaiseksi. Kaikilla ihmisillä, joille soitat, on oltava Skype-tili ja Skype-sovellus. Sekä henkilökohtaiset että ryhmävideopuhelut ovat käytettävissä.
 • Viestit: Voit käyttää Skypeä lähettämään tekstiviestejä, pikaviestejä Skype-sovelluksessa ja luomaan chat-huoneita useille Skype-käyttäjille hauskaa tai liiketoimintaa varten.
 • Jakaminen: Voit lähettää ja vastaanottaa Skypea valokuvia, videoita ja kaikenlaisia ​​muita tiedostoja.