Skip to content

Kuinka modifioida joku Twitchissä

20 de maaliskuu de 2021

Twitch on erittäin suosittu verkkopalvelu, jota käytetään digitaalisten videolähetysten katseluun ja suoratoistoon. Aloittaminen ja suoratoisto missä tahansa pelissäsi tai muussa toiminnassa, kuten taideteoksen luomisessa, kestää sekunteja. Missä asioista voi tulla hankalampaa on varmistaa, että viljelemäsi yhteisö on turvallinen ja hauska kaikille. Siellä voi olla hyödyllistä lisätä Twitch-modeja – valvojia, jotka valvovat chat-huoneesi ja pystyvät pitämään väärinkäyttäjät kurissa tarvittaessa.

Onneksi on hyvin helppoa tehdä joku modi Twitch-kanavallasi, mikä antaa heille runsaasti voimia kanavallasi. Näin voit tehdä joku modi Twitchissä sekä tarkastella, miksi tämä voi olla hyödyllistä.

Sinulle ja moderaattorillesi on hyödyllistä tietää kaikki Twitchiin liittyvät modikomennot. Muista lukea ne, jotta tiedät mitä tehdä.

Miksi tehdä joku mod Twitchissä?

Kuten minkä tahansa verkkoyhteisön kohdalla, Twitch voi olla erittäin positiivinen toiminta. Se on hieno tapa saada uusia ystäviä ja löytää uusia kiinnostuksen kohteita, mutta joskus pieni vähemmistö häiritsijistä voi tehdä asioista epämiellyttäviä kaikille. On järkevää modifioida luotettavaa henkilöä Twitchissä antamalla heille valvojaoikeudet, jotta he voivat pitää silmällä keskustelua, kun olet kiireinen suoratoistettavan pelin pelaamisessa tai muiden toimintojen suorittamisessa.

Tämä on erityisen hyödyllistä, jos sinulla on vakiintunut suoratoistoaikataulu ja yrität rakentaa mainettasi, koska kukaan ei halua olla osa ei-toivottua yhteisöä. Myös asettaminen kestää vain sekunteja.

Kuinka modisoit jonkun Twitchissä?

Jonkun modin tekeminen Twitchissä vie vain muutaman lyhyen komennon, mutta sinun on tiedettävä, miten se tehdään. Tässä on vaiheet, jotka ovat tarpeen jonkun muokkaamiseksi ja Twitch-modin käyttöön liittyvien oikeuksien myöntämiseksi.

Olemme käyttäneet Twitch Studiota kuvakaappauksissamme, mutta menetelmä jonkun muokkaamiseksi on sama kaikissa Twitch-sovelluksissa ja -palveluissa.

 1. Aloita suoratoisto Twitchissä.

 2. Pyydä käyttäjää, josta haluat tehdä valvojan, liittymään striimiin.

  Jos mahdollista, määritä modit ennen pelin pelaamisen tai aktiviteettiin osallistumisen aloittamista, jotta voit keskittyä kuhunkin tehtävään.

 3. Kirjoita chat-ikkuna-ruutuun / mod [username] missä [username] on sen käyttäjän käyttäjänimi, jonka haluat tehdä modiksi.

 4. Käyttäjä on nyt valvoja kanavalla ja hänellä on valvojan oikeudet.

Kuinka modifioida joku nykimällä hiirikomennoilla

Jos haluat tehdä hiirikomennoilla jonkun valvojaksi, voit tehdä sen toisella menetelmällä. Tässä on mitä tehdä.

 1. Aloita suoratoisto Twitchissä.

 2. Pyydä käyttäjää, josta haluat tehdä valvojan, liittymään striimiin.

 3. Napsauta sen käyttäjän käyttäjänimeä, josta haluat tehdä valvojan.

 4. Klikkaa Mod [username] -painiketta.

 5. He ovat nyt valvoja Twitch-kanavallasi.

  Voit poistaa valvojan oikeudet kirjoittamalla / unmod ja sen jälkeen modin käyttäjänimen.

Voitko modifioida useita ihmisiä?

Sanalla sanoen kyllä. Twitch-kanavallasi on täysin mahdollista, että sinulla on useita moderaattoreita, ja Twitch suosittelee sitä sujuvamman kokemuksen tarjoamiseksi kaikille. Vaihtelevia numeroita tarvitaan kanavan koosta riippuen.

Jos luotat mod-moduuleihisi, ei ole koskaan haittaa, että sinulla on enemmän modeja kuin suositellaan. Tärkeintä on luottaa henkilöön, jolle siirrät tällaiset oikeudet.

 • Pienet kanavat. Kannattaa olla yksi tai kaksi modia. Pieni kanava on tyypillisesti, kun keskustelu on suhteellisen hiljaista noin yhdellä tai useammalla tekstirivillä sekunnissa.
 • Keskisuuret kanavat. Yksi mod jokaista 200 katsojaa kohti on täällä, ja chat on kohtuullisen kiireinen.
 • Suuret kanavat. Yksi moduuri 600 katsojaa kohti on suositeltava numero, jotta kukin mod pysyisi mahdollisten väärinkäytösten päällä. Ilmeisesti mittarilukema voi vaihdella seuraajasi tyypin mukaan ja vähemmän modeja voi olla juuri oikea.