Skip to content

Kuinka monta laitetta voit käyttää YouTube TV: n kanssa?

20 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • YouTube TV: n avulla voit suoratoistaa sisältöä jopa kolmella laitteella kerralla.
  • Voit jakaa tilisi enintään viiden perheenjäsenen kanssa.
  • Et voi ladata sisältöä YouTube TV: stä offline-katselua varten.

YouTube TV -laiteraja

Voit käyttää YouTube TV: tä enintään kolmella laitteella kerralla. Laitteet voivat olla mitä tahansa tietokoneiden, älypuhelimien, tablettien, suoratoistolaitteiden (Roku ja Apple TV), älytelevisioiden ja pelikonsolien yhdistelmiä.

Voit katsella YouTube-televisiota kotona tai poissa ollessasi. Ainoa saalis on, että sinun on kirjauduttava tiliisi ollessasi kotiseudulla vähintään kerran 90 päivässä. Tämä sääntö johtuu siitä, että YouTube TV tarjoaa joitain kanavia alueittain.

Voinko ladata YouTube TV -sisällön useisiin laitteisiin?

YouTube TV ei salli käyttäjien ladata sisältöä offline-katselua varten. Voit katsella YouTube-TV-ohjelmia vain Internet-yhteydellä. Suurin osa muista suoratoistopalveluista tarjoaa offline-katselun, mukaan lukien Disney Plus, Hulu ja Amazon Prime Video.

Kuinka monta tiliä sinulla voi olla?

Sinulla voi olla niin monta YouTube TV -tiliä kuin haluat. Sinun on käytettävä eri sähköpostiosoitetta kullekin tilille.

Onko tilin jakaminen sallittu?

Kyllä, voit jakaa tilisi jopa viiden perheenjäsenen kanssa ilman lisäkustannuksia luomalla perheryhmän. Jokainen ryhmän jäsen saa DVR: n ja voi asettaa katseluasetuksensa. Muut jäsenet eivät voi käyttää katseluhistoriaasi tai kirjastoa.

Perheryhmän luoneesta käyttäjästä tulee perheen ylläpitäjä. He voivat valita, ketkä kutsutaan, vaikka jäsenten on oltava vähintään 13-vuotiaita ja elettävä samassa maassa. Johtaja voi myös poistaa jäseniä ja poistaa ryhmän oman harkintansa mukaan. Lopuksi johtaja voi myös nimetä muita jäseniä vanhemmiksi, jolloin he voivat hyväksyä Google Play -ostokset, muuttaa lapsilukkoa ja paljon muuta.

Kun luot perheryhmän, voit myös jakaa muita Google-sovelluksia ja -palveluja YouTube TV: n lisäksi.