Skip to content

Kuinka mukauttaa GTA V -kokemustasi moduuleilla

20 de maaliskuu de 2021

Kun tietyt fanijoukot olivat tyytymättömiä kaikkeen Grand Theft Autoon V tarjosi, he päättivät käyttää modeja muovaamaan maailmaa heidän kuvansa mukaan. Modien avulla voit muuttaa kaiken pelistä hahmomalleihin saakka. Näin modifioit GTA V, mukaan lukien mistä saa modit ja miten ne asennetaan.

Modit ovat käytettävissä vain tietokoneella. Jotkut käyttäjät ovat kuitenkin löytäneet tapoja muokata Xbox Onea ja PlayStation 4: tä. Se rikkoo käyttöehtoja ja useita EULA-osioita.

Mitä modit voivat tehdä?

Eri taustojen mielet Grand Theft Auto V modit ovat yhtä esoteerisia ja seinän ulkopuolella kuin modit. Paras tapa selittää, mihin modit pystyvät, on kuvata pari.

 • Yksi suosittu mod tekee sinusta Iron Manin. Sen sijaan, että ottaisit minkä tahansa valitsemasi hahmon roolin, luovut Rautamiehen panssariin ja lennät Los Santosin läpi ja pommitat ketään, joka pääsee tielle.
 • Toinen modi muuttaa hahmosi Nintendon maskotiksi Mario, täydellisenä alkuperäisen NES-pelin äänitehosteilla. Hyppää ja hyppää läpi kaupungin ja lyö satunnaisia ​​jalankulkijoita, jos se sopii mielikuvituksellesi. Tai etsi metsästää Goombas ja löydä mikä tahansa paha juoni Bowserilla.

Modding-yhteisö Grand Theft Auto V on elossa ja hyvin, ja modit vaihtelevat luovasti typerästä muuhun kuin vaikuttavaan. Modit voivat laajentaa pelin sisäistä massaa, tarjota uusia tehtäviä ja tutkittavia alueita ja lisätä peliin uusia ajoneuvoja, joita edes Rockstarin luovat ajatukset eivät koskaan ajatelleet.

Grand Theft Auto V modien avulla voit muuttaa melkein kaikkia pelin osa-alueita saadaksesi itsellesi aivan toisenlaisen kokemuksen. Suurin osa on kuitenkin käytettävissä vain yhden pelaajan tilassa. Kaikki verkossa käytettävät modit saattavat antaa pelaajille epäoikeudenmukaisen edun. Kehittäjä Rockstar Games on ottanut vakaan kannan kaikkeen, mitä voidaan käyttää hyväksikäytönä.

Ennen GTA V -moodien lataamista ja asentamista

Löytää useita paikkoja Grand Theft Auto V modit. Ennen kuin aloitat modien etsimisen, sinun on suoritettava muutama vaihe.

Luo ensin kansio, johon modit tallennetaan. Tämä kansio voi olla työpöydällä tai asiakirjakansiossa. Sen sijainnilla ei ole väliä niin kauan kuin tiedät mistä sen löytää. Nimeä se jotain Grand Theft Auto Mods.

Tämän jälkeen löydät verkkosivuston, johon luotat modien lataamiseen. Tässä on muutama suosittu sivusto:

 • GTA-foorumit
 • GTA5-modit
 • Nexus-modit
 • Grand Theft Auto 5 PC: n aliversio
 • GTAV-modit subreddit

Kaikilla Internetistä ladatuilla tiedostoilla on luontainen riski haittaohjelmista tai vakoiluohjelmista. Pidä virustentorjuntaohjelma ajan tasalla ja tee säännölliset varmuuskopiot tärkeistä tiedoista. Käytä kyberturvallisuuden parhaita käytäntöjä, kun lataat tiedostoja, jopa luotettavilta verkkosivustoilta.

Kuinka ladata ja asentaa GTA V Mod

Jotkut modit saattavat vaatia lisälatauksia, joilla ei ole mitään tekemistä pelin muokkaamisen kanssa. Nämä lataukset mahdollistavat modin toimivan oikein tai lataavat tekstuureja tai tiedostopaketteja.

Kaksi näistä tiedostoista on Script Hook V ja GTAV LUA -laajennus. Script Hook V: n avulla modit voivat kiinnittyä GTA V yhden pelaajan koodi. LUA-laajennuksen avulla peli voi käyttää LUA: ta, joka on yleinen ohjelmointikieli, jota käytetään modin luomisessa. Lataa ja noudata molempien asennusohjeita ennen aloittamista.

Tämä vaiheittainen opas näyttää, kuinka tietty modi asennetaan GTA V. Moduulien latausprosessi on erilainen kullekin, joten ei voida taata, miten kukin toimii. Tämä prosessi kuvaa modien asentamisen peruskäsitteen, ja sen pitäisi auttaa sinua siirtymään prosessissa itse.

 1. Lataa mod-tiedosto GTA V -moodit luomasi kansio. Esimerkiksi mod, jonka avulla voit parantua nojaamalla seinää vasten. Voit ladata sen täältä.

  Tämä mod on helppo asentaa. Toiset saattavat olla monimutkaisempia. Useimmissa modeissa on ReadMe-tiedosto, joka sisältää yksityiskohtaiset, helposti seurattavat ohjeet.

 2. Luo toinen samanniminen kansio. Pura sitten lataamasi tiedostot tähän uuteen kansioon.

 3. Siirrä tiedosto HealByLeaningOnWall.dll että C: ohjelmatiedostot (x86) Steam SteamApps common GrandTheftAutoV scripts addins kansio.

  Kansio vaihtelee pelin asentamisen mukaan. Helppo temppu on varmistaa, että näet kaksi tiedostoa: GTAV.exe ja bink2w64.dll.

 4. Tuoda markkinoille GTA V ja testaa mod. Jos purat sen oikeaan kansioon, sinun pitäisi pystyä palauttamaan HP: n täyteen nojaamalla seinää vasten.

  Pidä scripts addins kansio mielessä, koska se on pääkohde useimmille asennetuista modeista.

Onko Modding laiton?

Saatat löytää online-keskusteluja moddingin laillisuudesta. Todellisuudessa se on hieman harmaa alue.

Modien käyttö online-videopelimoodeissa ei ole laitonta, mutta se rikkoo pelin käyttöehtoja ja voi johtaa Rockstar Gamesin tilikieltoon. Samaan aikaan modien myynti on laitonta, koska se käyttää tekijänoikeuksien alaista ja tavaramerkillä suojattua sisältöä luvattomaan kauppaan.

Mukauttaminen huvin vuoksi on kuitenkin hienoa. Pelin sisäisten tiedostojen vaihtaminen, jotta voit ajaa ympäri rakettikäyttöistä Thomas the Tank Engine -ohjelmaa, ei laske sinua vankilaan.

Pidä muokkauksesi rajoitettuna yhden pelaajan tilaan, eikä sinulla ole mitään syytä huoleen.