Skip to content

Kuinka muodostaa yhteys Starbucksin Wi-Fi-verkkoon

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Etsi luettelo kannettavalla tietokoneella, älypuhelimella tai tablet-laitteella olevista Wi-Fi-verkoista.
 • Valitse merkitty verkko Google Starbucks. Kirjoita nimesi, sähköpostiosoitteesi ja postinumero. Hyväksy sitten ehdot ja ehdot.
 • Seuraavilla vierailuilla kirjaudut sisään automaattisesti Starbucks Wi-Fi -verkkoon saapuessasi ilman, että sinun tarvitsee antaa tietojasi.

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muodostaa yhteyden Starbucks Wi-Fi-verkkoon, jotta pääset verkkoon muutamassa sekunnissa nauttien Grande Macchiatosta.

Yhdistä Starbucksin Wi-Fi-verkkoon

Starbucksin Wi-Fi on kätevä. On kuitenkin otettava huomioon mahdolliset riskit ennen sen käyttöä. Kuten missä tahansa julkisessa verkossa, turvallisuus ei ole yhtä vahva kuin yksityisessä Wi-Fi-verkossa. Osa sen tiedonsiirrosta voi olla salaamatonta. Niin kauan kuin pidät tämän mielessä etukäteen ja toimit sen mukaisesti, sinun on hyvä siemailla kahvia ja selata Internetiä.

Verkkoon pääseminen Starbucksissa:

 1. Etsi luettelo kannettavalla tietokoneella, älypuhelimella tai tablet-laitteella olevista Wi-Fi-verkoista.

 2. Valitse merkitty verkko Google Starbucks.

 3. Avaa verkkoselain.

 4. Jos muodostat yhteyden ensimmäisen kerran, kirjoita etu- ja sukunimesi, sähköpostiosoitteesi ja postinumero. Valitse Hyväksy ja muodosta yhteys jatkaa.

  Kun valitset tämän painikkeen, suostut vastaanottamaan Starbucksilta sähköpostiviestejä uutisista, tarjouksista ja erikoistarjouksista. Jos haluat poistaa itsesi tästä postituslistasta, valitse Lopeta tilaus linkki löytyy minkä tahansa Starbucksista peräisin olevan sähköpostin alatunnisteesta.

 5. Kun olet syöttänyt vaaditut tiedot ja hyväksynyt ehdot, näet verkkosivun, jossa on viesti. Viestissä ilmoitetaan, että olet yhteydessä ja että laite kirjautuu Wi-Fi-verkkoon automaattisesti osallistuvissa Starbucks-myymälöissä.

  Tämän tervetulosivun alaosassa on mahdollisuus liittyä Starbucks Rewards -ohjelmaan, joka on ilmainen ohjelma, jossa ansaitset ilmaisia ​​juomia ja saat ajoittain ylellisiä tarjouksia.

 6. Seuraavilla vierailuilla kirjaudut sisään automaattisesti Starbucks Wi-Fi -verkkoon saavuttaessa sen sijaan, että annat nimesi ja muut tiedot joka kerta.