Skip to content

Kuinka muokata YouTube-videoita

25 de kesäkuu de 2021

YouTube-parannukset-osio lopetettiin vuonna 2019. Siellä on kuitenkin edelleen sisäänrakennettuja videonmuokkausominaisuuksia, kuten sumentaminen, rajaaminen, äänen lisääminen ja pikkukuvan valitseminen. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit muokata YouTube-videoita YouTuben työpöytäsivustolla. Muokkaaminen oli aiemmin mahdollista YouTube-sovelluksessa, mutta YouTube on siirtänyt muokkaustoiminnot yksinomaan työpöydän YouTube Studioon.

Videon muokkaaminen YouTube-verkkosivustolla

Näin voit muokata YouTube-videota verkkoselaimella. Videon muokkaus hyödyttää enemmän näytön kiinteistöjä, joten mikäli mahdollista, muokkaaminen tietokoneella on ensisijainen tapa muokata.

 1. Kirjaudu sisään YouTube-tiliisi ja napsauta Omat videot vasemmassa pystysuorassa ruudussa.

 2. Vie hiiri muokattavan videon päälle ja napsauta lyijykynä kun se ilmestyy.

  YouTube - vie hiiri videon päälle, kunnes kynäkuvake tulee näkyviin

 3. Muokkaa seuraavaa videota Yksityiskohdat:

  • Otsikko: Kirjoita videon otsikko.
  • Kuvaus: Kirjoita videon kuvaus.
  • Pikkukuva: Valitse videosta ennalta valittu pikkukuva tai napsauta Lähetä pikkukuva valitaksesi toisen kuvan.

  YouTube - lisää otsikko, kuvaus ja lataa pikkukuva

 4. Valitse vasemmasta pystysuorasta ruudusta Toimittaja avataksesi videon aikajanan. Käytä aikajanaa videon rajaamiseen, hämärtää videota ja lisää videoon ääniraitoja.

  YouTube-työpöydän videoeditori

 5. Voit leikata videota valitsemalla Trimmataja vedä sitten näkyviin tulevan sinisen ruudun sivuja peittämään säilytettävän videon osa. Tarkista muokkauksesi napsauttamalla Esikatselu. Tallenna työsi valitsemalla Tallentaa.

  YouTube-työpöydän muokkausohjelma

  Jos haluat leikata tai jakaa videon tietyllä hetkellä, kirjoita aika vieressä olevaan ruutuun Trimmata. Napsauttamalla Tyhjennä peruuttaa muutokset milloin tahansa ja painamalla X osan yläpuolella kumotaan tietyn osan jakaminen.

 6. Voit hämärtää videota valitsemalla Hämärtää videon osiaja valitse sitten kasvojen hämärtyminen ja mukautettu hämärtää. Kun kasvot ovat epätarkkoja, sinua kehotetaan valitsemaan sumennettavat kasvot. Mukautetulla hämärtimellä aseta sininen ruutu hämärtyvään osaan videota. Kun olet tehnyt valintasi, napsauta Tallentaa.

  YouTube-työpöydän muokkausohjelma hämärtyy

  Kun hämärtät videoita YouTubessa, sumennustyökalulla on useita asiayhteyteen liittyviä toimintoja, joita voit käyttää epäselvyyden edelleen säätämiseen. Katso lisätietoja sumennustoiminnon YouTube-tukisivulta.

 7. Lisää videoon ääniraita napsauttamalla plus vieressä nuotti videon aikajanan alapuolella. Täältä, käytä hakusuodattimet löytääksesi ääniraidan. Valitse pelata esikatsella kappaleita. Klikkaus Lisätä kun löydät haluamasi raidan.

  YouTube-työpöydäneditori lisää ääntä

  Merkintä

  Kun olet lisännyt raidan, se näkyy Toimittaja. Säädä raidan sinistä laatikkoa napsauttamalla ja vetämällä muuttaaksesi raidan aloittaessa. Muuta toistettavan raidan määrää napsauttamalla ja vetämällä ruudun reunoja.

 8. Klikkaus Tallentaa näytön oikeassa yläkulmassa, kun olet tehnyt muutokset.

  YouTube - tallenna videomuokkauksia

  Vaikka YouTuben sisäänrakennettu editori saattaa olla hyvä muokkaamaan yksinkertaisia ​​videoita, nämä työkalut eivät ole vankkoja. Jos haluat muokata videota vakavasti, harkitse muun erityisen ohjelmiston käyttöä. On monia ilmaisia ​​vaihtoehtoja.