Skip to content

Kuinka nähdä kuka ei seurannut sinua Instagramissa

10 de heinäkuu de 2021

Mitä tietää

  • Tarkista kahdella tavalla: Käytä manuaalista lähestymistapaa tai kolmansien osapuolten sovelluksia, kuten Follow Meter tai Followers Tracker Pro.
  • Jos olet yhtäkkiä huomannut seuraajien määrän vähenemisen, se voi johtua Instagramiin liittyvästä ongelmasta todellisten poistojen sijaan.

Tämä artikkeli käsittelee seuraajien seuraamisen manuaalista prosessia ja tarjoaa useita ehdotuksia luotettavien kolmannen osapuolen sovellusten käyttöön. 1:23

Katso kuka ei seurannut sinua Instagramissa

Kuinka tarkistaa kuka ei seurannut sinua: Manuaalinen tapa

Alkeellisin tapa tarkistaa, kuka ei seurannut sinua Instagramissa, on tehdä se manuaalisesti pysymällä tarkka seuraajamääräsi ja tiettyjen käyttäjien päällä. Jos huomaat seuraajamäärän laskevan, voit sitten tutkia kyseisten käyttäjien Seuraavat-luettelot varmistaaksesi, seuraavatkö he edelleen sinua. Tämä on tietysti erittäin aikaa vievää ja epäkäytännöllistä työtä – varsinkin kun sinulla on paljon seuraajia, jotka vaihtelevat säännöllisesti. Sinulla on paljon parempi käyttää työkalua, joka on erikoistunut seuraamaan seuraamiasi ja seuraamattomiasi.

Mitkä kolmannen osapuolen sovellukset käyttävät seuraajien analysointiin

Instagram on tosiasiallisesti torjunut sovellusliittymänsä yksityisyydensyistä, mikä tarkoittaa, että kolmansien osapuolten seuraamattomat sovelluskehittäjät ovat paljon rajoitetummat pääsemään käyttäjien seuraajiin. Jos yritit käyttää sovellusta, joka väitti näyttävän sinulle, kuka ei enää seuraa sinua, mutta huomasi, että se ei toimi, nämä Instagram-sovellusliittymään tehdyt muutokset saattavat selittää syyn. Siellä on kuitenkin muutama hyvä kolmannen osapuolen sovellus, joka voi silti auttaa sinua. Tässä on kolme erilaista, jotka muodostavat yhteyden Instagram-tiliisi ja kertovat sinulle hyödyllistä tietoa seuraajistasi (ja seuraamattomista).

Seuraa: Meter

Seuraa metriä -sovellus antaa sinulle tietoa Instagram-suosiosi, seuraajistasi, salaisista ihailijoistasi ja haamuseuraajistasi. Kun olet ladannut ja asentanut iOS- tai Android-laitteellesi, sinua pyydetään kirjautumaan sisään Instagram-tilillesi sovelluksen kautta. Hallintapaneelissasi näet seuraajat, uudet seuraajat, käyttäjät, jotka eivät seuraa sinua, ja käyttäjät, joita et seuraa. Jotkut ominaisuudet ovat käytettävissä vain sovelluksen sisäisillä ostoksilla, mutta joidenkin arvostelujen mukaan Follow Meter on onnistunut mukautumaan muutoksiin Instagram-sovellusliittymän avulla, jolloin käyttäjät voivat silti nähdä, kuka ei enää seuraa niitä.

Lataa:

Seuraajat Tracker Pro

Kuvakaappaukset Followers Tracker Prosta iOS: lle

Seuraajilla Tracker Prolla voi olla nimessä ”pro”, mutta se on ladattavissa ilmaiseksi ja aloittaa heti käyttö (sovelluksen sisäisillä ostoksilla lisäominaisuuksia varten). Tämä sovellus toimii yksinkertaisena seuraajana / seuraajana, jolla on puhdas ja intuitiivinen käyttöliittymä. Katso saamasi seuraajat, menetetyt seuraajat, seuraamattomat (käyttäjät, jotka eivät seuraa sinua) ja poistaneet tykkäykset ja kommentit yhdellä silmäyksellä. Napauta vain Kadonnut seuraajat -välilehdellä näet luettelon seuraamattomista.

Näyttökuva sovelluksesta, joka näyttää Kadonnut seuraajat -välilehden

Voit jopa kaivaa syvemmälle seuraajiin tutustumalla ”haamuihisi”, katsomalla lähistöllä lähettäjiä, seuraamalla keskimääräisiä tykkäyksiäsi valokuvaa kohti ja paljon muuta. Sovellusta päivitetään hyvin säännöllisesti (useita kertoja kuukaudessa), mikä on hyvä merkki, koska se toimii todennäköisemmin oikein, kun se integroituu Instagram-sovellukseen.

Lataa:

Seuraa: Cop

Kuvakaappaukset Follow Cop for Android -sovelluksesta

Jos olet Android-käyttäjä ja etsit vakavasti tyylikästä seuraajaseurantasovellusta, Follow Cop kannattaa ehdottomasti tarkistaa. Tämän sovelluksen avulla voit nähdä seuraamattomat käyttäjät (käyttäjät, jotka eivät seuraa sinua), käyttäjät, jotka ovat äskettäin lopettaneet sinun seuraamisen, aaveiden seuraajat, suosituimmat tykkääjät ja paljon muuta. Koska sovellus näyttää sinulle vain viimeksi seuraamattomat, sinun kannattaa varmistaa, että seuraat seuraajiasi säännöllisesti. Näistä seuraajista voit myös nähdä, noudatatko vai etkö seuraa niitä. Follow Cop antaa sinun hallita seuraajiasi myös helpommin kuin tekemällä sitä Instagram-sovelluksen kautta. Voit tehdä jopa 15 käyttäjän massaseurannan, etsiä väärennettyjä seuraajia suodattimien avulla ja yhdistää enintään kolme Instagram-tiliä kerrallaan sovelluksen kanssa käytettäväksi. Ilmainen versio tukee 15 seurantaa kerrallaan, mutta voit toistaa prosessin niin monta kertaa kuin haluat. Jos haluat peruuttaa 200 käyttäjän seuraamisen kerralla, sinun on maksettava.

Lataa:

Mitä tehdä, kun näet kuka ei seuraa sinua

Kun olet käyttänyt jotakin yllä mainituista sovelluksista seuratessasi seuraajiasi Instagramissa, sinun on sitten päätettävä, haluatko yrittää saada nämä seuraajat takaisin, houkutella uusia tai yksinkertaisesti antaa anteeksi ja unohtaa heidät. Jos päätät yrittää saada heidät palaamaan, sinun on käytettävä vähän aikaa ja energiaa heidän viestiensä pitämiseen, kommentoimiseen ja mahdollisesti jopa seuraamiseen. Yrityksille ja brändinrakentajille seuraajien ja asiakkaiden pitäminen on yleensä melko tärkeää, ja nämä sovellukset voivat olla korvaamattomia sosiaalisen seurannan ylläpitämisessä.