Skip to content

Kuinka nähdä vain lukemattomat viestit Gmailissa

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Jos haluat luetella lukemattomia sähköposteja, siirry osoitteeseen asetukset > Katso kaikki asetukset > Saapuneet > Saapuneet-kansion tyyppi > Lukematta ensin. Säädä asetuksia Saapuneetsitten Tallenna muutokset.
 • Voit etsiä lukemattomista sähköposteista kirjoittamalla on: lukematon hakupalkkiin ja paina sitten Tulla sisään näppäimistöllä.
 • Gmailissa lukemattomat sähköpostit sisältävät viestejä, joita et ole avannut, ja avaamiasi viestejä, jotka on merkitty lukemattomiksi.

Joitakin viestejä on helppo jättää huomiotta Gmailissa. Tässä artikkelissa annamme ohjeita siitä, miten Gmail saadaan näyttämään vain lukemattomat sähköpostit, kuinka etsiä vain lukemattomia sähköposteja ja kuinka lisätä parametreja näihin hauihin.

Kuinka saada Gmail näyttämään ensin lukemattomat sähköpostit

Voit asettaa Gmailin näyttämään lukemattomat viestit Saapuneet-kansion yläosassa. Näin.

 1. Valitse Gmailissa näytön oikeassa yläkulmassa asetukset (rataskuvake). Valitse avattavasta luettelosta Katso kaikki asetukset.

 2. Jos Saapuneet -välilehteä ei vielä näytetä, valitse Saapuneet.

 3. vuonna Saapuneet-kansion tyyppi valitse Lukematta ensin avattavasta valikosta.

 4. vuonna Saapuneet-osiot -osassa, tee valintasi avattavasta valikosta. Voit halutessasi näyttää enintään 50 lukematonta kohdetta kerralla. Voit myös piilottaa Lukematon -osio, kun lukemattomia viestejä ei ole.

 5. Valitse näytön alareunasta Tallenna muutokset.

 6. Takaisin omaan Saapuneet, näet nyt Lukematon -osio, jota seuraa Kaikki muu -osiossa. Voit valita Lukematon piilottaa kyseisen osan.

Lukemattomien viestien etsiminen

Gmailin avulla on myös helppo etsiä viestejä, joita ei ole luettu missään tunnisteessa.

 1. Valitse vasemmasta kiskosta kaikki tarrat, joista haluat hakea.

 2. Näet näytön yläreunan hakupalkissa etiketti: XX missä XX on etikettisi otsikko. Kirjoita poistamatta mitään tekstiä on: lukematon sen jälkeen. Joten jos tunnisteesi nimi on ”työ”, koko hakutermin pitäisi olla otsikko: työ on: lukematon.

  Muista lisätä välilyönti etiketin nimen jälkeen.

 3. Lähetä haku painamalla Tulla sisään näppäimistöllä. Kaikki kyseisen tunnisteen lukemattomat sähköpostit näkyvät. Kaikki muu tunnisteessa on tilapäisesti piilotettu. Jos haluat nähdä kaiken kansion uudelleen, poista on: lukematon ja paina Tulla sisään.

Tarkenna hakua

Voit lisätä uusia hakuoperaattoreita etsimään lukemattomia sähköposteja tiettyjen päivämäärien välillä, tietyiltä henkilöiltä tai muita erityisiä parametreja.

 1. Tässä esimerkissä Gmail näyttää lukemattomat sähköpostit vain 28. joulukuuta 2017 ja 1. tammikuuta 2018 välisenä aikana.

  is:unread before:2018/01/01 after:2017/12/28

 2. Tässä on esimerkki siitä, kuinka voit lukea lukemattomia viestejä vain tietystä sähköpostiosoitteesta.

  is:unread from:[email protected]

 3. Tämä näyttää kaikki lukemattomat sähköpostit, joista tuli minkä tahansa @ google.com-osoite.

  is:unread from:*@google.com

 4. Toinen yleinen tapa on etsiä Gmailista lukemattomia viestejä nimen perusteella sähköpostiosoitteen sijaan.

  is:unread from:Jon

 5. Lopuksi voit yhdistää muutaman näistä elementeistä superspesifiseen hakuun. Hakeminen lukemattomilta sähköposteilta miltä tahansa lähettäjältä Bank of America -sivustolta ennen 15. kesäkuuta 2017 näyttäisi tältä.

  is:unread before:2017/06/15 from:*@bankofamerica.com