Skip to content

Kuinka ostaa pelejä Nintendo 3DS eShopista

17 de heinäkuu de 2021

Jos sinulla on Nintendo 3DS, pelikokemuksesi ei rajoitu pelikortteihin, jotka ostat kaupasta ja liität järjestelmän takaosaan. Nintendo eShop antaa sinun 3DS: n avulla ostaa pelejä ja sovelluksia verkossa ladattavasta DSiWare-kirjastosta. Voit myös käyttää virtuaalikonsolia ja ostaa retro-Game Boy-, Game Boy Color-, TurboGrafx- ja Game Gear -pelejä.

Kuinka tehdä Nintendo eShop -ostoksia

Pidä mielessä, että Nintendo 3DS eShop ei käytä Nintendo Pisteitä: Kaikki hinnat on lueteltu oikeassa käteismäärässä (USD). Wi-Fi on välttämätön. Ennen kuin jatkat, varmista, että olet määrittänyt Wi-Fi-yhteyden Nintendo 3DS -laitteellesi.

 1. Päivitä 3DS-järjestelmäsi hyväksi. Saatat joutua jopa päivittämään, ennen kuin voit käyttää Nintendo eShopia.

 2. Klikkaus Nintendo eShop 3DS: n alareunassa. Se näyttää ostoskassilta.

 3. Etsi ladattava peli Nintendo eShopista. Voit tehdä sen manuaalisella avainsanahaulla tai selaamalla luokan tai tyylilajin kautta.

 4. Valitse peli, jonka haluat ostaa. Pelin pieni profiili ilmestyy. Ota huomioon hinta (Yhdysvaltain dollareina), ESRB-luokitus ja aiempien ostajien käyttäjien arviot. Napauta pelin kuvaketta lukeaksesi kappale, jossa selitetään peli ja sen tarina.

  Kuva pelistä 3DS eShopista

 5. Valita Napauta tätä ostaaksesi. Lisää tarvittaessa varoja Nintendo 3DS -tilillesi. Voit käyttää luottokorttia tai ennakkoon maksettua Nintendo 3DS -korttia. Voit lykätä pelin hankkimista heti lisäämällä sen toivelistallesi. Nintendo eShop ei käytä Nintendo Points -pisteitä, toisin kuin Wii: n ja Nintendo DSin virtuaaliset ostoskanavat. Sen sijaan kaikki verkkokaupan liiketoimet tehdään todellisina rahayksikköinä. Voit lisätä 5, 10, 20 ja 50 dollaria.

 6. Kassan yhteenvetonäytössä näkyy pelin hinta plus mahdolliset verot. Se näyttää myös SD-korttitilan, joka on esitetty lohkoina. Voit nähdä, kuinka monta lohkoa lataus vie ja kuinka monta muuta jäljellä SD-kortillasi vierittämällä ostoyhteenvetoa kynällä tai painamalla Alas d-alustalla.

 7. Napauta Ostaa kun olet valmis suorittamaan tapahtuman. Lataus alkaa, kunhan sinulla on riittävästi estoja käytettävissä.

  Kuva 3DS-pelistä eShopissa Osta-painikkeella

  Älä sammuta Nintendo 3DS -laitetta tai poista SD-korttia.

 8. Katso kuitti, kun lataus on valmis, tai napauta Jatkaa jatkaa ostoksia verkkokaupassa. Vaihtoehtoisesti paina Koti palataksesi Nintendo 3DS -päävalikkoon.

 9. Uusi pelisi on uudella hyllyllä 3DS: n alaosassa. Napauta nykyistä kuvaketta avataksesi uuden pelisi ja nauti!

Kuinka tehdä 3DS-virtuaalikonsolin palautuspisteitä

Jos haluat tallentaa virtuaalikonsolipelin nopeasti, voit luoda palautuspisteen napauttamalla näytön alaosassa olevaa Virtuaalikonsoli-valikkoa. Palautuspisteiden avulla voit jatkaa peliä tarkalleen siitä, mihin jäit.