Skip to content

Kuinka ottaa yhteyttä Outlook.com-tukeen, kun olet epätoivoinen

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

  • Käy Outlook.com-keskusteluryhmässä.
  • Siirry Microsoftin palvelun kunto -verkkosivulle ja tarkista, onko Outlook.comissa ongelmia.
  • Selaa Outlook.com-sivuston Vianmääritys-osiota.

Tässä artikkelissa kerrotaan, kuinka löytää apua ja tukea Outlook.comille ja Outlookin verkkoversioille.

Hanki apua Outlookiin

Kun haluat tietoja Outlook.comin käytöstä tai tarvitset apua teknisen ongelman ratkaisemisessa, käytä näitä Microsoftin resursseja:

  1. Käy Outlook.com-keskusteluryhmässä. Outlook.com ei tarjoa pääsyä tukiammattilaisille. Sen sijaan Outlook.com tarjoaa julkisen foorumin, jossa Microsoftin työntekijät ja kokeneet käyttäjät tarjoavat apua. Selaa foorumia nähdäksesi, onko kysymykseesi vastattu. Jos ei, kirjoita kysymyksesi ja odota vastausta.

  2. Tarkista Outlook.com-palvelun tila. Siirry Microsoftin palvelun kunto -verkkosivulle ja tarkista, onko Outlook.comissa ongelmia tällä hetkellä. Ongelmista ei voida ilmoittaa täällä, mutta voit lukea kaikista käynnissä olevista ongelmista. Jos Outlook.comissa ei ole katkoksia tai ongelmia, näyttöön tulee ”Kaikki on käynnissä” -viesti.

  3. Selvitä, onko Outlook.com-verkkosivusto poissa käytöstä. On olemassa useita verkkopalveluja, jotka kertovat sinulle, toimiiko verkkosivusto vai ei. Näiden palveluiden joukossa ovat Down for Everyone tai Just Me? ja onko se ylös? Jos haluat selvittää, onko verkkosivusto ylös- tai alaspäin näiden palvelujen avulla, kirjoita verkkosivuston osoite, kuten Outlook.com.

  4. Selaa Outlook.com-sivuston Vianmääritys-osiota. Ohjeiden saaminen Outlook.com-verkkosivulta on vianmääritysosio. Tarkista se, onko ongelmasi ratkaistu. Valitse mikä tahansa aihe avataksesi toisen verkkosivun, joka sisältää vastauksia ja ratkaisuja ongelmiin (sekä korjauksia tai kiertotapoja).

Outlook.com ei tarjoa puhelintukea. Useissa paikoissa yhteisöfoorumissa ilmestyy viestejä, joissa sanotaan, että apua on saatavilla soittamalla maksuttomaan numeroon tiettyinä aikoina. Tämän numeron on raportoitu olevan huijausyritys useissa paikoissa Internetissä.