Skip to content

Kuinka palauttaa poistetut videot Android-puhelimesta tai -tabletista

21 de heinäkuu de 2021

Videoiden poistaminen vahingossa puhelimesta on helppoa. Poistettujen videoiden palauttaminen Androidissa on hieman monimutkaisempi, mutta sen voi tehdä helpommaksi oikeilla työkaluilla. Yksi tällainen työkalu on DiskDigger, Android-juurisovellus, joka noutaa videoita ja muita poistettuja tiedostoja laitteeltasi niin kauan kuin et poistanut niitä liian kauan sitten. Tämän artikkelin ohjeet koskevat kaikkia älypuhelimia ja tabletteja, joissa on Android 7.0 (Nougat) ja uudemmat versiot riippumatta siitä, kuka on tehnyt Android-laitteesi: Samsung, Google, Huawei, Xiaomi jne.

Kuinka palauttaa videoita Androidissa DiskDiggerillä

Palautettujen videoiden palauttaminen:

 1. Lataa ja asenna DiskDigger Google Play Kaupasta. Salli kaikki DiskDigger-pyynnöt. Videoiden palauttaminen DiskDigger-ohjelmalla vaatii pääkäyttäjän älypuhelimeen tai tablettiin. Harkitse Android-laitteen juurtumisen etuja ja haittoja.

 2. Käynnistä DiskDigger ja napauta Ei kiitos kun sinua kehotetaan ostamaan premium-versio. DiskDiggerin pro-versio palauttaa poistetut musiikki- ja asiakirjatiedostot kuvien ja videoiden lisäksi.

 3. Siirry DiskDigger-päävalikkoon ja napauta Täysi tarkistus. Tämä vaihtoehto on käytettävissä vain, jos olet avannut pääkäyttäjän laitteelle.

 4. Kun tarkistus on valmis, ikkuna tulee näkyviin, etsi ja napauta hakemistoa, jossa poistetut videosi olivat.

 5. Napauta poistamasi videotyyppiä tai valitse kaikki videotyypit. Napauta sitten OK Vahvista, että haluat aloittaa. Jos haluat nähdä sovelluksen pro-version mukana tulevat, selaa luetteloa. DiskDigger tukee monia tiedostomuotoja.

 6. DiskDigger etsii valitsemasi hakemiston ja etsii poistettuja tiedostoja, jotka vastaavat valittuja muotoja. Hakemiston koosta riippuen tämä prosessi voi viedä jonkin aikaa. Seuraa edistymistä näytön alareunassa. Keskeytä DiskDigger, jos se hidastaa laitettasi.

 7. Kun DiskDigger on valmis, ikkuna avautuu ja kertoo, onko se löytänyt palautettavia tiedostoja laitteestasi. Napauta OK nähdä mitä se löysi.

 8. Napauta palautettavien tiedostojen vieressä olevia valintaruutuja ja napauta sitten Palauta näytön alareunassa.

  Kolme Android-näyttöä, joissa näkyy DiskDigger / data, videoformaativalinnat ja Palauta-painike

 9. Sovellus kysyy, mihin haluat palauttaa tiedostosi. Valitse yksi kolmesta vaihtoehdosta:

  • Android: Palauta video Android-laitteellesi. Palauta tiedosto alkuperäiseen sijaintiinsa, siirrä se SD-kortille tai lähetä se mihin tahansa muualle.
  • Online-tiedostotallennus: Pyydä DiskDiggeriä tallentamaan video Dropboxiin, Google Driveen tai muuhun sovellukseen, joka lähettää tiedostoja pilveen tai toiseen tallennuspaikkaan.
  • Työpöytä tai palvelin: Lähetä tiedosto työpöydälle tai palvelimelle FTP: n kautta, jos se on määritetty.
 10. Kun DiskDigger on lopettanut ylösnousseen videon sijoittamisen sinne, missä ohjait sen, sulje sovellus ja toista videosi.