Skip to content

Kuinka piilottaa Amazon-tilaustoiminta

19 de maaliskuu de 2021

Mitä tietää

 • Et voi poistaa tilaushistoriaasi, mutta on olemassa tapoja piilottaa se uteliailta katseilta.
 • Piilota ostoksesi ja tilauksesi perheeltäsi Amazon-kotitalouden tilillä.
 • Voit myös arkistoida tilauksesi, piilottaa selaushistorian, muuttaa toimitussijaintia tai käyttää Amazon Locker -palvelua.

Tässä artikkelissa selitetään kiertotavat Amazon-tilausten ja ostosten piilottamiseksi ihmisiltä, ​​joilla on sama tili tai tietokone, jotta yllätyksiä ei pilata. Ohjeet koskevat Amazon.com-tietokonetta.

Piilota tilaukset Amazonin kotitaloustilillä

Helpoin tapa piilottaa ostoksesi perheeltäsi on Amazonin kotitaloustili. Tämä vaihtoehto on tarkoitettu vain pääministerin jäsenille, jolloin voit jakaa pääedut yhden toisen aikuisen, samoin kuin teini-ikäisten ja perheesi lasten kanssa.

Kotitaloustilin avulla voit säilyttää ostohistoriasi, suosituksesi ja luettelosi yksityisinä ja erillisinä teini-ikäisistä ja lapsista. Molemmilla aikuisilla on edelleen etu jakaa valitut Amazon Prime -edut ja digitaalinen sisältö perhekirjaston kautta. Amazonin kotitaloudessa voi olla enintään kymmenen jäsentä seuraavin ehdoin:

 • Kaksi aikuista, vähintään 18-vuotiaita, kullakin oma Amazon-tilinsä.
 • Jopa neljä profiilia 13–17-vuotiaille teini-ikäisille.
 • Enintään neljä 12-vuotiasta ja sitä vanhempaa lapsiprofiilia

Kuinka piilottaa Amazon-tilaukset ilman pääministeriä

Jos sinulla ei ole Prime-jäsenyyttä, ei hätää. On vielä joitain vaihtoehtoja, joiden avulla voit lisätä yksityisyyden kerroksen Amazon-tilisi toimintaan. Näitä ovat tilausten arkistointi, selaushistorian piilottaminen, toimitusosoitteen muuttaminen ja Amazon Locker -toiminnon käyttäminen toimitukseen.

Arkistoi Amazon-tilauksesi

Tilauksen arkistointi ei poista kohdetta kokonaan, mutta piilottaa sen oletustilaussivultasi. Arkistoidut kohteet näkyvät kuitenkin edelleen, jos niitä haetaan nimenomaisesti tilaussivulta.

 1. Kirjaudu sisään Amazon-tiliisi ja napsauta Palautukset ja tilaukset, joka sijaitsee valikkorivin oikealla puolella.

 2. Kun se on avattu, selaa alaspäin löytääksesi kohteet, jotka haluat piilottaa, ja valitse sitten Arkistointijärjestys, joka sijaitsee vasemmassa alakulmassa. Arkistoi kaikki piilotettavat ostokset – jopa 100 tuotetta. Hakutoiminnon avulla voit etsiä useita tuotteita tilaussivultasi.

 3. Heti kun valitset arkistopainikkeen, esiin tulee ikkuna, jossa sinua pyydetään vahvistamaan, että haluat arkistoida tilauksen. Kun kohde on arkistoitu, se ei ole heti näkyvissä oletustilaushistoriasivulla.

 4. Jos haluat tarkastella arkistoitujen tilausten tilaustietoja, vie hiiri hiiren osoitin päälle Tilit ja luettelot valikossa ja siirry sitten kohtaan Tilisi. Etsi tältä sivulta Arkistoidut tilaukset linkki Tilaus- ja ostosasetukset alueella.

  Voit palauttaa arkistoidun tilauksen tilaushistoriasi oletusnäkymään valitsemalla Poista arkistointi tilauksesta.

Piilota selaushistoriasi

Selaushistoriasi sisältää myös polun leivänmuruja, joka antaa snoopeille käsityksen siitä, mitä tuotteita olet ehkä ostanut tai aiot ostaa. Muokkaamalla selaushistoriaasi voit poistaa tiettyjä kohteita tai koko historian. Voit jopa poistaa Amazonin mahdollisuuden seurata selaushistoriaasi jatkuvasti kokonaan, mikä saattaa olla hyvä idea lomia edeltävinä kuukausina.

 1. Siirry Amazonin kotisivulle ja vie hiiri hiiren päälle Selaushistoria.

 2. Klikkaus Näytä ja muokkaa vedonvalikossa.

 3. Klikkaus Poista näkymästä piilottaa kohteen historiasivulta. Klikkaus Hallitse historiaa käyttääksesi kahta lisävaihtoehtoa: Poista kaikki kohteet näkymästä ja Ota selaushistoria käyttöön / pois käytöstä.

Vaihda toimituspaikka

Mikään ei luo välitöntä mysteeriä, kuten ruskea Amazon-laatikko, joka toimitetaan kotiovellesi. Yllätyksen ylläpitämiseksi – pyydä Amazonia lähettämään pakettisi muualle – ystäväsi taloon tai työosoitteeseesi.

Käytä Tilit ja luettelot valikko Amazonin yläosassa Tilisi. Valitse Osoitteesi alkaen Tilaus- ja ostosasetukset ja valitse sitten Lisää osoite.

Käytä Amazon-kaappia

Toinen varkain toimitusvaihtoehto on käyttää Amazon Lockeria. Tämä on ilmainen toimitusvaihtoehto ja antaa sinulle mahdollisuuden noutaa paketti, kun se on sinulle sopivaa. Kaapit ovat itsepalveluperiaatteella toimivia kioskeja, jotka sijaitsevat strategisesti ympäri kaupunkiasi. Pakettisi säilytetään turvakoodatussa kaapissa, kunnes nostat sen.

 1. Löydät ja valitset Amazon Lockerin siirtymällä Amazon Locker Delivery -sivulle ja napsauttamalla Löydä lähelläsi oleva kaappi.

 2. Voit etsiä Amazon-kaappia hakemalla osoitteen, postinumeron, maamerkin tai kaapin / kaupan nimen perusteella.

 3. Kun teet tilauksen, kaappi näkyy osoitevaihtoehtona. Jos valitset kaapin toimituksen, Amazon lähettää sinulle ainutlaatuisen kuusinumeroisen koodin, joka sinun on avattava kaappi. Sitten sinulla on kolme kalenteripäivää aikaa noutaa esine, ennen kuin se palautetaan Amazonille hyvitystä varten.

Amazonin robotit käyttävät myös tilaushistoriaasi ja selaustapahtumiasi auttamaan kaikkia sivustoa selaavia ihmisiä tarjoamaan enemmän vihjeitä toiminnastasi yksinkertaisilla ”saatat myös pitää” -viesteillä.