Skip to content

Kuinka piilottaa Facebook-viestit uutissyötteestäsi

30 de huhtikuu de 2021

Facebook-uutissyötteesi on loistava paikka etsiä nopeasti päivityksiä ystävien ja perheen aktiviteeteista. Valitettavasti saatat kohdata myös jaettuja artikkeleita tai muita viestejä, jotka häiritsevät, loukkaavat tai tylsistävät sinua. Sinun ei tarvitse irrottaa Facebook-yhteyttä, jos he lähettävät asioita, joita et halua nähdä. Viestejä on helppo piilottaa, torkuttaa ystävääsi 30 päiväksi tai jopa seurata jonkun seurantaa, jos et halua nähdä hänen sisältöään uutissyötteessäsi. Seuraavat vaiheet koskevat Facebook-uutissyötteesi työpöydällä tai Facebookin iOS- ja Android-mobiilisovelluksessa.

Piilota yksittäinen viesti

Jos kohtaat jotain, jota et vain halua nähdä, olipa ystäväsi tai sivu, piilota viesti ja ilmoita Facebookille, että tämä ei ole jotain, josta pidät.

  1. Avaa Facebook työpöydällä tai sovelluksessa ja siirry uutissyötteeseen.

  2. Siirry viestiin, jota et halua nähdä.

  3. Valitse kolme pistettä jotka näkyvät viestin oikeassa yläkulmassa.

  4. Napauta näkyviin tulevassa valikossa Piilota viesti. Tämä piilottaa nykyisen viestin ja kertoo myös Facebookille, että haluat nähdä vähemmän piilotetun viestin kaltaisia ​​viestejä.

Piilota kaikki lähteet

Sinulla voi olla hyvin erilaiset poliittiset näkemykset tai kiinnostuksen kohteet joillakin Facebook-ystävilläsi. Jos ystäväsi jakaa viestejä sisällöllä, jota pidät loukkaavana tai yksinkertaisesti et halua nähdä, voit piilottaa kaikki kyseisestä lähteestä tulevat viestit.

  1. Siirry Facebook-uutissyötteeseesi ja siirry jaettuun viestiin, jota et halua nähdä.

  2. Valitse kolme pistettä jotka näkyvät viestin oikeassa yläkulmassa.

  3. Valitse Piilottaa kaikki [source name]. Et enää näe kyseisen lähteen sisältöä uutissyötteessäsi.

    Kuvakaappaus Facebook.comista

Torkuta kaveri tai sivu väliaikaisesti 30 päivän ajaksi

Jos tarvitset vain tauon kaverilta tai sivulta, torkuta heitä 30 päiväksi. 30 päivän kuluttua ne ilmestyvät uudelleen.

  1. Avaa Facebook ja siirry uutissyötteeseen.

  2. Valitse kolme pistettä ystävän mille tahansa postaukselle.

  3. Valitse Torkku [friend or page name] 30 päivän ajan. Et näe viestejä tältä ystävältä tai sivulta 30 päivän ajan.

    Kuvakaappaus Facebook.comista

Lopeta viestien katselun lopettaminen

Viestien piilottaminen ystäviltä tai sivuilta auttaa Facebookia tarkentamaan haluamiesi viestien tyypit, mutta se ei piilota kaikkia viestejä kyseiseltä ystävältä tai sivulta. Jos haluat piilottaa kaikki heidän viestinsä, mutta silti olet edelleen yhteydessä heihin, on aika lopettaa niiden seuraaminen. Pysyt silti sivun ystävinä tai faneina, mutta et enää näe heidän viestejäsi uutissyötteessäsi.

  1. Avaa Facebook ja siirry uutissyötteeseen.

  2. Valitse ystäväsi minkä tahansa viestin kolme pistettä.

  3. Valitse Lopeta seuraaminen [friend’s name]. Et enää näe tämän ystävän tai sivun viestejä uutissyötteessäsi.

    Kuvakaappaus Facebook.comista.

    Jos haluat nähdä hänen viestinsä uudelleen uutissyötteessäsi, siirry kaverin profiiliin tai sivulle ja valitse Seuraa painike, joka näkyy heidän kansikuvansa alla. Napauta sovelluksessa Lisää nähdä Seuraa -painiketta.