Skip to content

Kuinka piilottaa vastaukset Twitterissä

19 de maaliskuu de 2021

Twitter voi olla kaoottinen, kuten mikä tahansa muu sosiaalisen median foorumi, sekoitus alkuperäisiä twiittejä, säikeitä, uudelleentwiittauksia, tykkäyksiä ja vastauksia. Vastausten piilottaminen Twitterissä on yksi tapa vähentää melua. Twiittien piilottaminen on keskitie kaiken näkemisen ja muiden käyttäjien estämisen välillä. Twiitit on helppo piilottaa (ja piilottaa), ja ei, kyseisen loukkaavan twiitin omistaja ei saa ilmoitusta siitä.

Voit piilottaa vastaukset twitter.comissa ja viralliset sovellukset Twitteristä: Twitter for Android ja Twitter for iOS. Tämä ominaisuus ei ole käytettävissä Tweetdeckissä.

Kuinka piilottaa vastaukset Twitterissä

Jos näet twiittisi vastauksen, josta et pidä jostain syystä, voit piilottaa sen muutamalla napsautuksella.

  1. Löydä vastaus Twitter-syötteestäsi.

  2. Napsauta tai napauta valikkokuvaketta.

  3. Napsauta tai napauta piilota vastaus.

  4. Saat vahvistusikkunan. Napsauta tai napauta Piilota vastaus. Vastaus ei enää näy aikajanallasi.

Kuinka nähdä piilotetut vastaukset ja näyttää ne

Näet vastaukset, jotka olet piilottanut, sekä vastaukset, jotka muut ovat piilottaneet siirtymällä alkuperäiseen twiittiin.

  1. Napsauta tai napauta piilotettua vastauskuvaketta alkuperäisen tweetin oikeassa alakulmassa.

  2. Näet piilotettujen vastausten luettelon.

  3. Voit piilottaa twiitin napsauttamalla tai napauttamalla vastauksen vieressä olevaa valikkokuvaketta. Napsauta tai napauta sitten Näytä vastaus.

Tilien mykistäminen, seuraamisen lopettaminen ja estäminen

Twitterissä on useita tapoja käsitellä häirintää tai yleistä epämiellyttävyyttä ilmoittamatta toisesta käyttäjästä yritykselle. Jos vastausten piilottaminen ei riitä, voit poistaa seuraajat Twitteristä kolmella tavalla: mykistäminen, seuraamisen lopettaminen ja estäminen.

Twitter-tilin mykistäminen antaa sinun poistaa twiitit toiselta käyttäjältä aikajanaltasi seuraamatta tai estämättä niitä. Kyseinen käyttäjä voi edelleen lähettää sinulle suoria viestejä, mutta et saa ilmoituksia hänen tililtään. He eivät myöskään tiedä, että olet mykistänyt heidät.

Seurannan noudattamatta jättäminen on itsestään selvää. Kun lopetat jonkun seuraamisen Twitterissä, et enää näe hänen twiittejä aikajanallasi, mutta näet vastaukset seurattujen ihmisten twiitteihin sekä uudelleentwiittauksia. Käyttäjä ei saa ilmoitusta siitä, että olet lopettanut hänen seuraamisensa, mutta hän voi selvittää sen joko etsintätyön avulla tai kolmannen osapuolen työkalun avulla.

Käyttäjän estäminen on aggressiivisin vaihtoehto. Et näe heidän twiittejä aikajanallasi. Ja jos joku seuraamastasi vastaa tai uudelleentwiittaa hänet, näet vastauksen alla viestin, jossa lukee ”tämä twiitti ei ole käytettävissä”. Estetyt tilit eivät myöskään voi seurata sinua Twitterissä (etkä voi seurata niitä).

Estetty käyttäjä ei saa ilmoitusta, mutta jos hän käy profiilissasi, hän huomaa, että olet estänyt hänet. Jos twiitit ovat kuitenkin julkisia, he voivat nähdä twiittejäsi niin kauan kuin he ovat kirjautuneet ulos tililtään.